Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Wow ale MU ślicznie w czerwonym...a brzusio chętnie pokazuje-podobnie jak Sarenka:loveu: Quote
Kar0la Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 A jakie ma fajne nakrapiane łapki. :loveu: Quote
ewatonieja Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 wygląda na sympatycznego :) może jednak przekona sie do dajmona a dajmon do niego moj pies ma zapedy moredcze tylko jak wychodzi z klatki na dwór i gdy ktos obcy wchodzi do domu w tym momencie rzuca sie na wszystko co sie rusza :) ale mamy sposoby kaganiec na pychola i jest aniołem :) a Jasio uroczo sie bawi, jest już w pełni sprawny? Quote
Kar0la Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 ewatonieja napisał(a):wygląda na sympatycznego :) może jednak przekona sie do dajmona a dajmon do niego moj pies ma zapedy moredcze tylko jak wychodzi z klatki na dwór i gdy ktos obcy wchodzi do domu w tym momencie rzuca sie na wszystko co sie rusza :) ale mamy sposoby kaganiec na pychola i jest aniołem :) a Jasio uroczo sie bawi, jest już w pełni sprawny? Jasio jest bardzo smypatycznym psem. To wielki przytulas i przylepa. :loveu: Tylko do piesków różnie. Przyjedziemy dzisiaj niech się chłopaki poznają. Jasieńko jest 100% sprawny. To wulkan energii. [video=youtube;wJnHCWzBPD0]http://www.youtube.com/watch?v=wJnHCWzBPD0[/video] [video=youtube;LxhHq1FuPrQ]http://www.youtube.com/watch?v=LxhHq1FuPrQ[/video] Quote
Kar0la Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Jasiek wczoraj obwąchał się z nowym kolegą. Machał ogonkiem i był bardzo grzeczny. Inny spotkany na spacerze pies także mu się spodobał. Może nie będzie tak źle. Nie wiem jakie on ma kryterium wyborów samców, które mu się podobają, ale wczoraj była bardzo przyjaźnie nastawiony. Zuch chłopak. Quote
ewatonieja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 zuch i slicznota :)) a Dajmon uciekał przed nim, do zucha mu daleko Quote
ewab Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Jasku staraj się. Fajnie mieć kumpla tego samego gatunku:) Quote
ewatonieja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 kumplami to oni nei zostana przynajmniej nie w ciagu tych 2 dni :) Dajmonek jest poddnerwowany konkurencją do mojej reki ;) i warczy na Jasia za to Jaś tez zestresowany obdarzył mnie licznymi niespodziankami na spacerach krok w krok za dajmonem sika po nim, to drugie zrobił dzisiaj samodzielnie znaczy nie nasladując a idąc za potrzebą i dzieki bohu bo całe mieszkanie obłozyłam gazetami w nocy :) ciezko go zapiąć wije się jak wąż, szybko przywyczaja sie do nowych ludzi, heheh nawet nie zapłakał przy "przekazywaniu" a to marnej jakości fotka z wczorajszych odwiedzin mojego taty Quote
ewatonieja Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 a to z dzisiejszej wizyty u Rutki zdecydowanie lepiej układają się relacje w terenie niz w domu :) na posesji zrobił siku chyba z 30 razy a na spacerze 4-5 Quote
Kar0la Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Ewatonieja jeszcze raz bardzo dziękuję za przechowanie Jasia.:loveu: Chociaż łobuz mały z tym zostawianiem niespodzianek trochę przegiął. |Ale widzę, że miał trochę rozrywki. Nawet Rutkę poznał. No no no. :lol: Tak, on dużo sika, już się nawet zastanawiałam czy z nerkami wszystko w porządku. Ale przez te upały też dużo pije. Chciałam też bardzo podziękować kochanej cioci Wellington,:loveu: która zasponsorowała Jasiowi szczepienie na wirusówki i szeleczki. Wielkie dzięki. Quote
ewatonieja Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 bardzo dużo pije i sika :) Karolcia sprawdź jego nosek bo mam wrażenie, że bez względu na pogodę cały czas jest ciepły a powinien byc wilgotny i zimny Quote
Kar0la Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Właśnie miałam telefon w sprawie Jaśka. Bardzo sympatyczna dziewczyna. Potrzebna będzie wizyta przedadopcyjna w okolicach Gniezna. Kto może pomóc? Quote
ewelinka_m Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 jeszcze tu napiszę ;) Karola na mapie pomocy znalazłam z okolic Gniezna : mefke: http://mapapomocy.dogomania.pl/profile.php?id=694 a tu reszta osób z Gniezna: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1279704597-47a5351db6ee8d0c8eed654cacc38701d5faedca&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=gniezno&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Quote
Kar0la Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Napisałam na razie do aty. Ona jest z okolic Gniezna. Może będzie mogła pomóc. Quote
Kar0la Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Nadal nie ma nikogo chętnego na wizytę... :-( Quote
ewatonieja Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Karola może napisz do GoniP ona jest z Poznania i w emirze może ma znajomości w Gnieźnie lub okolicach? Quote
Kar0la Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 [quote name='ewatonieja']Karola może napisz do GoniP ona jest z Poznania i w emirze może ma znajomości w Gnieźnie lub okolicach? Dzięki napisałam. Napisałam także do kilku innych osób z okolicy. Na razie cisza. Upał rozleniwił także Jasieńka. Moje piegowate słoneczko wypoczywa na huśtawce. :p Byle bliżej pańci. Quote
jkp Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 No ja tez jestem z Poznania ale ten DS jest od Gniezna jeszcze kawałek ale w druga stronę więc daleko dosyć , może ktoś z Gniezna sie odezwie ? Tyle tylko ,ze to wiocha kompletna (mam na myśli charakter domu ) nie jest to miejsce gdzie ludzie mieszkają " z miasta" ( co to zwierzęta " tylko dla przyjemnosci" mają ) raczej to okolica wioskowa ale moze ktos ma letnia posiadłość ?? Quote
Recommended Posts