Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wygląda na sympatycznego :) może jednak przekona sie do dajmona a dajmon do niego moj pies ma zapedy moredcze tylko jak wychodzi z klatki na dwór i gdy ktos obcy wchodzi do domu w tym momencie rzuca sie na wszystko co sie rusza :) ale mamy sposoby kaganiec na pychola i jest aniołem :)
a Jasio uroczo sie bawi, jest już w pełni sprawny?

Posted

ewatonieja napisał(a):
wygląda na sympatycznego :) może jednak przekona sie do dajmona a dajmon do niego moj pies ma zapedy moredcze tylko jak wychodzi z klatki na dwór i gdy ktos obcy wchodzi do domu w tym momencie rzuca sie na wszystko co sie rusza :) ale mamy sposoby kaganiec na pychola i jest aniołem :)
a Jasio uroczo sie bawi, jest już w pełni sprawny?

Jasio jest bardzo smypatycznym psem. To wielki przytulas i przylepa. :loveu: Tylko do piesków różnie. Przyjedziemy dzisiaj niech się chłopaki poznają.
Jasieńko jest 100% sprawny. To wulkan energii.

[video=youtube;wJnHCWzBPD0]http://www.youtube.com/watch?v=wJnHCWzBPD0[/video]

[video=youtube;LxhHq1FuPrQ]http://www.youtube.com/watch?v=LxhHq1FuPrQ[/video]

Posted

Jasiek wczoraj obwąchał się z nowym kolegą. Machał ogonkiem i był bardzo grzeczny. Inny spotkany na spacerze pies także mu się spodobał. Może nie będzie tak źle. Nie wiem jakie on ma kryterium wyborów samców, które mu się podobają, ale wczoraj była bardzo przyjaźnie nastawiony. Zuch chłopak.

Posted

kumplami to oni nei zostana przynajmniej nie w ciagu tych 2 dni :)
Dajmonek jest poddnerwowany konkurencją do mojej reki ;) i warczy na Jasia
za to Jaś tez zestresowany obdarzył mnie licznymi niespodziankami
na spacerach krok w krok za dajmonem sika po nim, to drugie zrobił dzisiaj samodzielnie znaczy nie nasladując a idąc za potrzebą i dzieki bohu bo całe mieszkanie obłozyłam gazetami w nocy :) ciezko go zapiąć wije się jak wąż, szybko przywyczaja sie do nowych ludzi, heheh nawet nie zapłakał przy "przekazywaniu"
a to marnej jakości fotka z wczorajszych odwiedzin mojego taty

Posted

Ewatonieja jeszcze raz bardzo dziękuję za przechowanie Jasia.:loveu: Chociaż łobuz mały z tym zostawianiem niespodzianek trochę przegiął.
|Ale widzę, że miał trochę rozrywki. Nawet Rutkę poznał. No no no. :lol:
Tak, on dużo sika, już się nawet zastanawiałam czy z nerkami wszystko w porządku. Ale przez te upały też dużo pije.

Chciałam też bardzo podziękować kochanej cioci Wellington,:loveu: która zasponsorowała Jasiowi szczepienie na wirusówki i szeleczki. Wielkie dzięki.

Posted

Właśnie miałam telefon w sprawie Jaśka. Bardzo sympatyczna dziewczyna.
Potrzebna będzie wizyta przedadopcyjna w okolicach Gniezna. Kto może pomóc?

Posted

[quote name='ewatonieja']Karola może napisz do GoniP ona jest z Poznania i w emirze może ma znajomości w Gnieźnie lub okolicach?

Dzięki napisałam. Napisałam także do kilku innych osób z okolicy. Na razie cisza.

Upał rozleniwił także Jasieńka.
Moje piegowate słoneczko wypoczywa na huśtawce. :p

Byle bliżej pańci.

Posted

No ja tez jestem z Poznania ale ten DS jest od Gniezna jeszcze kawałek ale w druga stronę więc daleko dosyć , może ktoś z Gniezna sie odezwie ? Tyle tylko ,ze to wiocha kompletna (mam na myśli charakter domu ) nie jest to miejsce gdzie ludzie mieszkają " z miasta" ( co to zwierzęta " tylko dla przyjemnosci" mają ) raczej to okolica wioskowa ale moze ktos ma letnia posiadłość ??