ewab Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kar0la bardzo, bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu:. Jaśku szczęścia:multi::multi::multi:. Quote
Kar0la Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 U Jasia wszystko w porządku.:lol: Polubił jazdę samochodem, apetycik dopisuje, a w nocy pcha się do łóżka. :evil_lol: Quote
Ajula Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kar0la napisał(a): a w nocy pcha się do łóżka. :evil_lol: to znaczy, że czuje się już u siebie :) Quote
Kar0la Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Mądry chłopak, wie co dobre. Może w weekend będą zdjęcia przystojniaka. Quote
ewelinka_m Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 cudowne wieści!!! strasznie się cieszę, że Jasieńko już w nowym domku!:multi::multi: Quote
ewab Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Bardzo się cieszę, że Jasiek stara się wykorzystać szansę, jaką dostał. Chciałam zaprosić ciotki na wątek kolejnej kieleckiej bidy, przekochanego Oskarka. http://www.dogomania.pl/threads/190426-Z%C5%82amana-%C5%82apa-nie-mo%C5%BCe-byc-wyrokiem-pom%C3%B3%C5%BC-Oskarowi-ON-kowi-z-Kielc Proszę o wsparcie finansowe na pokrycie kosztów leczenia chłopaka i reklamowanie jego wątku:) Quote
Nati1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witam serdecznie wszystkich fanów PRZYSTOJNEGO JASIA. Przepraszam że tak późno się zalogowałam ale mam problemy z netem tak więc korzystam trochę w pracy. Jasiek to fantastyczny piesek w domu go wszyscy pokochali tylko on jeszcze troszkę boi się chrześniaczki męża 10 miesięcznej lucyny która po prostu kwiczy na jego widok z radości. Zaczynają się już dzielić nawet jedzeniem. Przystojniak pokochał jazdę samochodem potrafi wskoczyć do niego kiedy jest otwarty i tam malutka drzemka. Obawiałam się bardzo tego że będzie musiał zostawać sam w domu na 8 godzin kiedy my jesteśmy w pracy ale nie było żadnych problemów tak więc jest świetnie. Poprzedniego psa którego mieliśmy uważaliśmy za strasznego lelocha ale Jaśku jest jeszcze lepszy. Nawet jeśli widzi kogoś pierwszy raz potrafi obcierać się o niego byle by tylko go pogłaskać. :lol::lol::lol::multi: Quote
Kar0la Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Ooooo kogo ja widzę.:multi::multi::multi: Witamy na dogo.:lol: Właśnie wróciłam z wyjazdu, a tu taka niespodzianka.:loveu: Dzięki za fotki. Buziaki dla pieszczocha. Quote
Ajula Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 witamy rodzinę Jaśka :) cieszę się, że wszystko dobrze Quote
Kar0la Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Dostałam zgodę na wstawienie fotek, więc... tadam :loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ło matko-jak słodko....z Dzidzią bosko...witamy na dogo. Ale Ci się Jaśko trafiło...powodzenia Quote
Ajula Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 hurra hurra :multi: :multi: wiedziałam, że będzie spał w łóżku :evil_lol: miał psiak szczęście, że do Was trafił a przeprowadzka już się odbyła? Quote
jkp Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 WOW HURRAAA!!!!! :) super ma Jasiek domek - DZIEKUJEMY Quote
Nati1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Witam. Przeprowadzki jeszcze nie było ale Jaśku już się zadomowił pomimo kurzu i hałasu- nic mu nie przeszkadza.Jedno ze zdjęć gdzie zaznacza teren to właśnie w nowym domku. Fajnie też bo sąsiedzi bardzo go polubili a w szczególności pan Jasiu zza płotu:lol::lol::lol:. Ale Przystojniak bardzo boi się burzy,już kilka godzin przed chodzi po domu i chowa się po kontach.:roll: Za to mój mąż chodzi za nim i go wspiera.;);) Quote
Kar0la Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Jego nie da się nie lubić. To taki przyjacielski pies. :loveu: Bardzo się cieszę, że szybko się zadomowił. Fajnie, że mąż wspiera Jasieńka.:lol: Quote
Nati1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Wczoraj Jasiek po raz pierwszy zaczął bawić się z psem brata bokserem, która jest dwa razy większa od naszego Jasienka. Zabawa była na tyle udana że wieczorem odbyło się pierwsze "pranie" Jasia:loveu::loveu: nie było tak źle:lol: Quote
Kar0la Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Super. Chłopak się rozkręca. :evil_lol: Quote
Ajula Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nati1 napisał(a):Wczoraj Jasiek po raz pierwszy zaczął bawić się z psem brata bokserem, która jest dwa razy większa od naszego Jasienka. Zabawa była na tyle udana że wieczorem odbyło się pierwsze "pranie" Jasia:loveu::loveu: nie było tak źle:lol: świetnie, nie ma nic lepszego, niż udana psia zabawa :) aż zazdroszczę, bo moje psy to raczej by na inne zapolowały, niż sie z nimi pobawiły ;) Quote
ewab Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Nati1 baaardzo dziękuję za dom, który daliście Jaśkowi:loveu:. Aż łza się w oku kręci, zwłaszcza kiedy przypomnę sobie co chłopak przeszedł. O jego szczęściu "doniosę" doktorowi (niech się też cieszy, a co), który wycerował superaśnie Jaśka, a potem znosił blisko miesiąc jego arie:evil_lol:. Quote
Nati1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hej wszystkim ślę wam nowe wieści o Jaśku. Więc wczoraj wybrałam się z nim na dłuższy spacer 10 km. Jasiek czuł się jak w niebie :lol: pomimo tego że co druga kałuża była zaliczona i czasem trawa była wyższa niż on to było super. Biedak myślał że po takim spacerze się zdrzemnie :cool1: my obiadek i do rodzinki:crazyeye:. Bratanice uradowały się oczywiście na widok Jasienka. Tak więc jak wróciliśmy do domu to tylko wieczorne wyjście, fotelik i spanko.:loveu::loveu::loveu: Quote
Ajula Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Nati1 napisał(a):Hej wszystkim ślę wam nowe wieści o Jaśku. Więc wczoraj wybrałam się z nim na dłuższy spacer 10 km. na piechotę?? to z Ciebie niezła zawodniczka! :crazyeye: Quote
Kar0la Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Nati1 napisał(a):Hej wszystkim ślę wam nowe wieści o Jaśku. Więc wczoraj wybrałam się z nim na dłuższy spacer 10 km. Jasiek czuł się jak w niebie :lol: pomimo tego że co druga kałuża była zaliczona i czasem trawa była wyższa niż on to było super. Biedak myślał że po takim spacerze się zdrzemnie :cool1: my obiadek i do rodzinki:crazyeye:. Bratanice uradowały się oczywiście na widok Jasienka. Tak więc jak wróciliśmy do domu to tylko wieczorne wyjście, fotelik i spanko.:loveu::loveu::loveu: Ładny spacer. :evil_lol: To się Jasieńko natuptał. Potem pewnie spał jak kamień. :lol: Quote
Nati1 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Witam wszystkich i przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale w końcu doszło do przeprowadzki. Jasiek znalazł sobie miejsce pod ciepłym kaloryferkiem no i uwaga śpi na legowisku:lol: ale i tak zdarza mu się w nocy wkraść pod kołderkę:roll::loveu:. Troszkę przytył i postaram się przesłać zdjęcia,których mu nie brakuje w następnym tygodniu. Zastanawialiśmy się nad wzięciem dla Jasia koleżanki ale musimy najpierw dojść do ładu ze wszystkim.Domu pilnuje niesamowicie dzisiaj po prostu kominiarz był w strachu. Quote
Kar0la Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Super wieści.:lol: W małym ciele wielki duch. :evil_lol: Już się nie mogę doczekać na zdjęcia Jasieńka. Przystojniak by się ucieszył z koleżanki. :lol: Quote
Recommended Posts