Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajula napisał(a):
umówiłam się z Panią Natalią na środę 18.00-18.30 :)

Super. Wielkie dzięki. Teraz kciuki potrzebne. Oby coś z tego było.

Ewa możesz mi przesłać umowę? Masz zapchaną skrzynkę. Nie można Ci wysłać pw.

Posted

Huraaa!!! Moje nakrapiane słoneczko będzie miało dobry domek! :multi::multi::multi:

Ajula wielkie dzięki za wizytę. :loveu: :Rose: Bardzo dziękuję także jkp za pomoc i zaangażowanie. To taki Anioł Stróż Jasieńka. :loveu: :Rose:

Szukamy transportu dla Jasieńka.

Posted

hej, dopiero wróciłam, bo jeszcze po drodze byłam odwiedzić jednego bezdomniaka

Myślę, że Jasio może jechać do Pani Natalii i jej męża :)
sympatyczni młodzi ludzie, widać, że psiarze, dużo opowiadali o swoim poprzednim psiaku, który spał z nimi w łóżku
nie straszne im psie siki, kupy, ani rzygi ;)
na Jasia czeka własne łóżeczko, smycze (4 różne od automatycznej taśmy do skórzanej czerwonej smyczki), zabawki, szczotki, szampony, zestaw do manicure ;), miska podróżna do samochodu :) itd.
Państwo sami zaprosili na wizytę poadopcyjną,
zawsze jest jakieś ryzyko, że czegoś się nie zauważyło, ale myślę, że w tym przypadku ryzyko jest małe

Posted

Jasiu dzięki cioteczce jkp i jeszcze jednej dobrej duszyczce we wtorek jedzie do nowego domu. :multi::multi: Ale mam prezent urodzinowy. :loveu:

jkp wielkie dzięki :calus::Rose:

Posted

Kar0la napisał(a):
Jasiu dzięki cioteczce jkp i jeszcze jednej dobrej duszyczce we wtorek jedzie do nowego domu. :multi::multi: Ale mam prezent urodzinowy. :loveu:

jkp wielkie dzięki :calus::Rose:

Bardzo się cieszę!!!:):)

Posted

Jesieńko dojechał. Jest dobrze.:multi::multi::multi: Zjadł, łasi się i zwiedza teren.
Pewnie jest jeszcze troszkę zestresowany. :roll: Moje małe słoneczko. Najgorsze są rozstania... :-(

Posted

wellington napisał(a):
Nie placz :)
Najwazniejsze ze Jasiu ma DOBRY domek !
A Ty znowu miejsce na kolejna bide :)

Taaa. Adaś już pyta kiedy jakiś nowy piesek przyjedzie.:roll: Gorzej z TZ-tem. :p

Mam nadzieję, że Pani Natalia zarejestruje się na dogo.

Posted

Dam, nie mam wyjścia. Tylko za każdym razem powtarzam sobie nigdy więcej tymczasów! :shake:

A to jeszcze ostatnie zdjęcia u mnie przed podróżą.
:loveu::loveu::loveu:

Nie wiem czy pisałam wcześniej. Jaśko był powtórnie odrobaczony i zaszczepiony na wirusówki.

Posted

wellington napisał(a):
W porownaniu z porzednia pieguska to Jasiek nawet dlugo u Ciebie nie zagrzal miejsca ;)

To fakt. :lol: Sarenka trochę się zasiedziała.

Ajula napisał(a):
przed Jasiem pierwsza noc w nowym domu, oby minęła spokojnie :kciuki:

Też mam taką nadzieję. On zazwyczaj jak przychodzi wieczór to po spacerku idzie do koszyczka i ma w nosie co się dzieje w domu. Lubi sobie pospać. Tak się fajnie wtula w poduszkę, albo w człowieka jak mu się pozwoli. :cool3: