Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Witam znów.Wysłałam dzisiaj zdjęcia Jasia do Pani Karoliny tak więc niebawem powinny pokazać się na stronie- będzie niezły ubaw. Naprawdę zobaczycie przystojnego Jasia w krawacie:evil_lol: i to jeszcze przy kolacji wigilijnej no i będzie też cała familia w komplecie:cool3:. Jasiowi odezwała się ostatnio stara rana. Tak biedak "kręcił bączki" jak ja to mówię :roll:że zaczął delikatnie kuleć na lewą noge ale na szczęście już jest dobrze;). Ostatnio próbowałam oswoić go z rowerem ale się nie dało, nie odpuści Muzykant:angryy:. Musieliśmy naszemu kanapowcowi kupić kocyk który był prezentem na święta Kubusia Puchatka. Jak to mąż stwierdził będzie miał kumpla do pogaduszek:lol::lol::lol:.A tak wogule to Janowi znowu się przytyło i śmieją się z niego że robi się szerszy niż jest dłuższy.

Posted

Dzięki za zdjęcia. Łezka mi się zakręciła. Ze zdjęcia w krawacie się uśmiałam. :lol: Przystojny Jasiek w pełnej krasie. :loveu:
Farciarz z Jasieńka, że znalazł tak wspaniały dom. Nati dzięki! :loveu:

Wigilijny Jasiek. :loveu:

• 6 months later...
  • 1 year later...
Posted

O jejku jak mnie tu dawno nie było:crazyeye: Przynosze wieści o Jasiu- jest super. Tak pokochał naszą Zosienke, że jak kiedyś mąż wziął ją na przejażdżkę a janko jeszcze spał to chodził i szukał jej po całym domu, a później stał pod drzwiami albo oknem i piszczał za nią. Zima- napadało śniegu więc łobuzy wychodzą na chwilke i z powrotem do domku no chyba, że wychodzimy po za podwórko- wtedy biegają po polu. A co do jazdy samochodem to nawet zima im nie straszna. Zakładam czapke lub kaptur na głowe i otwieram im okno. Do zobaczenia wszystkim i obiecuje, że wkrótce znów tu zajrze:lol: