ewab Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No to chociaż zajrzę do chłopaka na wieczorowego. Quote
Kar0la Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Dziewczyny mam wielką prośbę, chociaż nie sądzę by ktoś mógł mi pomóc. Wypadł mi w niedzielę wyjazd do Krakowa, mam tam kilka spraw do załatwienia. Czy mógłby ktoś zaopiekować się Jaśkiem na jedną noc? Chodzi konkretnie o czas od niedzieli rano, do poniedziałku do godzin popołudniowo-wieczornych. Moi rodzice zostają z dziećmi i moimi psami, ale z trzema psami nie dadzą sobie rady. Jeśli nie znajdę opieki dla przystojniaka to nie pojadę. Czy ktoś może pomóc? Obiecuję go odebrać w poniedziałek. Proszę z Jasieńkiem o pomoc. :modla: Quote
Kar0la Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Jasieńko się dzisiaj napracował w ogródku. Najpierw trzeba zwęszyć trop. Maaam! Jabłuszko zdobyte Hmmm. Trzeba je schować przed dziewczynami Wiem. Wykopię dziurę... Quote
Kar0la Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Zasypię. Gotowe! Piłkę też schowam Tylko dlaczego się nie mieści? Napracowałem się. Idziemy do domu. Quote
wellington Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jack-Russel z niego jak nie wiem co ! A takie to tylko szczelnie w szelkach zapiete musza spacerowac ;) Quote
Kar0la Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 wellington napisał(a):Jack-Russel z niego jak nie wiem co ! A takie to tylko szczelnie w szelkach zapiete musza spacerowac ;) Tak tak! Musiał mieć gdzieś w przodkach JRT. Temperamencik, kopanie dołów i bieganie za piłką ma po nich i wygląd troszkę też.;) :cool3: Quote
wellington Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 i wygląd troszkę też.;-) Przede wszystkim wyglad ! Quote
Kar0la Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 erka napisał(a):Kto dwa dni przechowa Jasia? Oto jest pytanie... :roll: Quote
wellington Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Karolciu, napisz moze na watku krakowskim - moze ktos sie zgodzi na przechowanie go. W koncu to tylko jeden dzien i jedna noc. Quote
Kar0la Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Był dzisiaj fajny telefon w sprawie Jaśka z Wrocławia. Oby coś z tego wyszło. Domek fajny. Hehe Sarenka też zamieszkała we Wrocławiu. Quote
wojtuś Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Witam pięknie :loveu: Zamieściłem Twoją prośbe na wątku krakowskim: http://www.dogomania.pl/threads/32052-ALARM-Ewakuacja-Krakowskiego-Schroniska-potrzebna-pomoc-!?p=15031471#post15031471 Jasiek super chłopak. Ja w niedzielę rano jadę z rodzinką na 10 dni w góry, nie mógłbym zabrać Jaśka. Pozdrawiam i mam nadzieję że będzie odzew. Próbowałem dodzwonić sie do DT u Zuzaneczka, na razie nie odbiera. Quote
ewatonieja Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 witaj! mogę przyjąc do siebie Jasia na czas Twojego wyjazdu :) mój Grześ właśnie się zgodził :)) Quote
saga_86 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 OOoo, no to może wcale nei będzie potrzebne to przechowanie na weekend. Trzymam kciukasy za domek! Quote
Kar0la Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Jeszcze nie wiadomo czy uda się skorzystać z uprzejmości ewatonieja, bo ona ma psa- samca, a Jasieńko za psami nie przepada. On kocha tylko suczki. Jutro podjedziemy z Jaśkiem na zapoznanie. Jeśli ktoś jeszcze może pomóc to proszę niech da znać. Jeśli ktoś ma coś do przewiezienia na trasie Łódź-Kraków-Łódź to piszcie. Mogę zabrać. Quote
wellington Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/32052-ALARM-Ewakuacja-Krakowskiego-Schroniska-potrzebna-pomoc-!?p=15033572#post15033572 Karolciu, sugarr ew. moglaby przechowac Jasia :) Quote
erka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 O, to jakies rozwiązania juz są:), musi sie udac, przeciez to tylko dwa dni. Szkoda by było, gdybys nie mogła przez to wyjechac. Quote
Kar0la Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Ano szkoda. Bardzo mi zależy na tym wyjeździe, ale co zrobić... Xeniu już piszę do Sugarr. Jasieńku dostał nową zabawkę i adresatkę. Quote
ewab Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 A jak z tym domkiem wrocławskim? Oni zdaje się też mają samczyka. Quote
Kar0la Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 ewab napisał(a):A jak z tym domkiem wrocławskim? Oni zdaje się też mają samczyka. Domek wydaje się fajny. W domu zawsze ktoś jest i miałby do towarzystwa 10 letnią dziewczynkę, ale jeszcze nie wiem czy coś z tego będzie. Tak, miałby kontakt z łagodnym beaglem i tu jest problem, bo nie wiadomo jak Jasiek na niego by zareagował. Jemu niektóre psy się podobają, inne nie. Trudno przewidzieć. Jestem z Panią w kontakcie. Zobaczymy. Jeśli nawet to domek byłby dopiero pod koniec lipca. Quote
ewab Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Jakby był fajny można poczekać. Koniec lipca już niedługo. Tylko jak sprawdzić te relacje męsko-męskie:evil_lol: Quote
Kar0la Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 ewab napisał(a):Jakby był fajny można poczekać. Koniec lipca już niedługo. Tylko jak sprawdzić te relacje męsko-męskie:evil_lol: Z poczekaniem nie ma problemu. Zobaczymy czy Pani będzie dalej zainteresowana, wysłałam jek dzisiaj sporo zdjęć. Będę z nią jeszcze rozmawiać. No właśnie z tym sprawdzeniem największy problem. Mam rodzinę we Wrocławiu, moglibyśmy pojechać na dwa, trzy dni i psiaki by się poznały. Jakby było bardzo źle to by Jasieńko z nami wrócił. Tylko, że to jest ponad 200 km w jedną stronę. Nie mam kasy by tak sobie jeździć. Zobaczymy. Spróbuję pochodzić częściej z Jasieńkiem między inne psy. Zobaczę czy się uspokoi. On u mnie ma mało kontaktu z obcymi psami. Quote
Recommended Posts