Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mam wielką prośbę, chociaż nie sądzę by ktoś mógł mi pomóc.

Wypadł mi w niedzielę wyjazd do Krakowa, mam tam kilka spraw do załatwienia. Czy mógłby ktoś zaopiekować się Jaśkiem na jedną noc? Chodzi konkretnie o czas od niedzieli rano, do poniedziałku do godzin popołudniowo-wieczornych. Moi rodzice zostają z dziećmi i moimi psami, ale z trzema psami nie dadzą sobie rady. Jeśli nie znajdę opieki dla przystojniaka to nie pojadę. Czy ktoś może pomóc? Obiecuję go odebrać w poniedziałek.

Proszę z Jasieńkiem o pomoc. :modla:

Posted

Jasieńko się dzisiaj napracował w ogródku.

Najpierw trzeba zwęszyć trop.

Maaam!

Jabłuszko zdobyte

Hmmm. Trzeba je schować przed dziewczynami

Wiem. Wykopię dziurę...

Posted

wellington napisał(a):
Jack-Russel z niego jak nie wiem co !

A takie to tylko szczelnie w szelkach zapiete musza spacerowac ;)

Tak tak! Musiał mieć gdzieś w przodkach JRT. Temperamencik, kopanie dołów i bieganie za piłką ma po nich i wygląd troszkę też.;) :cool3:

Posted

Jeszcze nie wiadomo czy uda się skorzystać z uprzejmości ewatonieja, bo ona ma psa- samca, a Jasieńko za psami nie przepada. On kocha tylko suczki. Jutro podjedziemy z Jaśkiem na zapoznanie.
Jeśli ktoś jeszcze może pomóc to proszę niech da znać.

Jeśli ktoś ma coś do przewiezienia na trasie Łódź-Kraków-Łódź to piszcie. Mogę zabrać.

Posted

ewab napisał(a):
A jak z tym domkiem wrocławskim? Oni zdaje się też mają samczyka.

Domek wydaje się fajny. W domu zawsze ktoś jest i miałby do towarzystwa 10 letnią dziewczynkę, ale jeszcze nie wiem czy coś z tego będzie. Tak, miałby kontakt z łagodnym beaglem i tu jest problem, bo nie wiadomo jak Jasiek na niego by zareagował. Jemu niektóre psy się podobają, inne nie. Trudno przewidzieć. Jestem z Panią w kontakcie. Zobaczymy. Jeśli nawet to domek byłby dopiero pod koniec lipca.

Posted

ewab napisał(a):
Jakby był fajny można poczekać. Koniec lipca już niedługo. Tylko jak sprawdzić te relacje męsko-męskie:evil_lol:

Z poczekaniem nie ma problemu. Zobaczymy czy Pani będzie dalej zainteresowana, wysłałam jek dzisiaj sporo zdjęć. Będę z nią jeszcze rozmawiać.
No właśnie z tym sprawdzeniem największy problem. Mam rodzinę we Wrocławiu, moglibyśmy pojechać na dwa, trzy dni i psiaki by się poznały. Jakby było bardzo źle to by Jasieńko z nami wrócił. Tylko, że to jest ponad 200 km w jedną stronę. Nie mam kasy by tak sobie jeździć. Zobaczymy. Spróbuję pochodzić częściej z Jasieńkiem między inne psy. Zobaczę czy się uspokoi. On u mnie ma mało kontaktu z obcymi psami.