erka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Kar0la tytuł dałaś intrygujący;):eviltong:. Chyba , żeby zwabić zbulwersowanych możliwościa powstania nowej pseudo..., z Jaśkiem , jako reproduktorem:evil_lol:. Quote
Kar0la Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 erka napisał(a):Kar0la tytuł dałaś intrygujący;):eviltong:. Chyba , żeby zwabić zbulwersowanych możliwościa powstania nowej pseudo..., z Jaśkiem , jako reproduktorem:evil_lol:. Stary nie zadziałał, to może nowy ściągnie na wątek więcej osób. Niestety poza garstką cioteczek nikt więcej tu nie zagląda. :shake::-( Quote
saga_86 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Karola odpisz proszę ty ok?> Ja niestety będę bez dostępu do neta przez kilka dni od jutra, boję się żeby nie pisali do mnie z ogłoszeń.. Pan odpowiedział na ogłoszenie z szerlok.pl Użytkownik andre1@poczta.onet.eu odpowiedział na ogłoszenie kiedy można zobaczyc Jaśka.mieszkamy w łodzi w kamienicy,mamy trzyletniego wnuka Quote
Kar0la Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 saga_86 napisał(a):Karola odpisz proszę ty ok?> Ja niestety będę bez dostępu do neta przez kilka dni od jutra, boję się żeby nie pisali do mnie z ogłoszeń.. Pan odpowiedział na ogłoszenie z szerlok.pl Użytkownik andre1@poczta.onet.eu odpowiedział na ogłoszenie kiedy można zobaczyc Jaśka.mieszkamy w łodzi w kamienicy,mamy trzyletniego wnuka Odpisałam. Zobaczymy. Może akurat to ten dom. Chociaż mam wątpliwości... Quote
ewab Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 I jak przystojniak szykuje się do domu? Kar0la dzięki za super DT:loveu:. Chłopak wreszcie wychodzi "na ludzi". Quote
Kar0la Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 ewab napisał(a):I jak przystojniak szykuje się do domu? Kar0la dzięki za super DT:loveu:. Chłopak wreszcie wychodzi "na ludzi". Nie ma sprawy. :lol: Cieszę się, że mogła pomóc. Pan się na razie nie odzywa. Trzeba czekać.:roll: Quote
erka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Taki śliczny psiaczek sie z niego zrobił:). Z pewnością znajdzie dobry domek:). Quote
Kar0la Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Pan z Łodzi dalej się nie odzywa... :shake: Mam hipcia. i piłeczkę też :lol: Quote
eliza_sk Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 A teraz zapraszam do Astonka, ZJAWISKOWO pięknego i POTĘŻNEGO - w ostatniej chwili wyciągnięty z psiego obozu zagłady z DYMIN: http://www.dogomania.pl/threads/187774-ASTON-kochany-1-5-r.-ZJAWISKOWY-i-potężny-ON-kolejny-z-PSIEGO-OBOZU-ZAGŁADY-czeka?p=14903155#post14903155 Quote
Kar0la Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Podrzucę przystojniaka. Domku nadal nie widać... Quote
eliza_sk Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Kar0la']Podrzucę przystojniaka. Domku nadal nie widać...[/QUOTE] A czy ktoś go ogłasza ... ? Quote
Kar0la Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='eliza_sk']A czy ktoś go ogłasza ... ?[/QUOTE] Tak. Ja go ogłosiłam na ale.gratce, gumtree, morusku, szerloku i krakusiku. Andzia zrobiła mu allegro. Saga wrzuciła go na: gumtree,ojej,cafeanimal, drobne.centrumofert,kupsprzedaj,e-zwierzak,morusek, szerlok,olx,adin, owi,adopcjapsa,krakusik, warsza,pineska,eofertycompl,kupiepsa.petsy, krakowskiezwierzaki Quote
mag.da Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jest też na swietokrzyskie.schronisko.net i adopcje.org Quote
divia_gg Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Odwiedzam chlopaka. A jak sie czuje - juz dobrze? Uspokoil sie troche z sikaniem? Quote
ewab Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Kar0la']Ewa czy doszła faktura?[/QUOTE] Tak, wczoraj. Dziękuję. Chłopaku w górę i do domu. Quote
Kar0la Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='erka']Nikt nawet nie zapyta o Jasia?[/QUOTE] Niestety kompletna cisza. Quote
ewab Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Chorobcia, nie mam pojęcia czemu taka cisza. W końcu Jasiek i zewnętrznie i "wewnętrznie" piękny. Quote
Kar0la Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='divia_gg']Odwiedzam chlopaka. A jak sie czuje - juz dobrze? Uspokoil sie troche z sikaniem?[/QUOTE] Z sikaniem jest w miarę OK. Czasami mu się jeszcze zdarzy siku czy kupa w domu, ale nie jest źle. Tylko ostatnio łobuz narozrabiał.:angryy: Nie było mnie dłużej w domu i dorwał się do kosza na śmieci. Porozwłóczył śmieci po całym domu. :mad: Bałam się czy się czegoś nie najadł, bo to straszny łakomczuch. Nie ważne co, byle dało się zjeść. :shake: A na koniec jak nie wytrzymałam i nakrzyczałam na niego to jeszcze ze strachu w to nasikał. :roll: On się bardzo boi krzyku. Był chyba kiedyś bity. Sika pod siebie i robi się płaski, jakby mógł to by wszedł w ścianę, byle go nie było widać. :shake: Biedny maluch. Tak ogólnie to się chłopak rozkręcił. Muszę porobić jakieś zdjęcia w ogródku jak szaleje z piłką, a właściwie z tym co z niej zostało. Super się bawi. Z Gabi urządza gonitwy po całym ogródku. Byliśmy wyjąć szwy. Wszystko się pięknie zagoiło. Tylko domek musi być chyba bez psów samców, bo Jasiek jest jednak cięty na chłopaków. W lecznicy znów było spięcie z psem. Za to suczki kocha wszystkie, bezwarunkowo. Kotem też był bardzo zainteresowany, ale nie wiem czy w celach konsumcyjnych czy towarzyskich. Nie wiem dlaczego nie ma nim żadnego zainteresowania. Taki ładny, towarzyski psiak. Quote
Recommended Posts