Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kar0la tytuł dałaś intrygujący;):eviltong:. Chyba , żeby zwabić zbulwersowanych możliwościa powstania nowej pseudo..., z Jaśkiem , jako reproduktorem:evil_lol:.

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Kar0la tytuł dałaś intrygujący;):eviltong:. Chyba , żeby zwabić zbulwersowanych możliwościa powstania nowej pseudo..., z Jaśkiem , jako reproduktorem:evil_lol:.

Stary nie zadziałał, to może nowy ściągnie na wątek więcej osób. Niestety poza garstką cioteczek nikt więcej tu nie zagląda. :shake::-(

Posted

Karola odpisz proszę ty ok?> Ja niestety będę bez dostępu do neta przez kilka dni od jutra, boję się żeby nie pisali do mnie z ogłoszeń..

Pan odpowiedział na ogłoszenie z szerlok.pl

Użytkownik andre1@poczta.onet.eu odpowiedział na ogłoszenie
kiedy można zobaczyc Jaśka.mieszkamy w łodzi w kamienicy,mamy trzyletniego wnuka

Posted

saga_86 napisał(a):
Karola odpisz proszę ty ok?> Ja niestety będę bez dostępu do neta przez kilka dni od jutra, boję się żeby nie pisali do mnie z ogłoszeń..

Pan odpowiedział na ogłoszenie z szerlok.pl

Użytkownik andre1@poczta.onet.eu odpowiedział na ogłoszenie
kiedy można zobaczyc Jaśka.mieszkamy w łodzi w kamienicy,mamy trzyletniego wnuka

Odpisałam. Zobaczymy. Może akurat to ten dom. Chociaż mam wątpliwości...

Posted

ewab napisał(a):
I jak przystojniak szykuje się do domu?

Kar0la dzięki za super DT:loveu:. Chłopak wreszcie wychodzi "na ludzi".

Nie ma sprawy. :lol: Cieszę się, że mogła pomóc.

Pan się na razie nie odzywa. Trzeba czekać.:roll:

Posted

[quote name='eliza_sk']A czy ktoś go ogłasza ... ?[/QUOTE]

Tak. Ja go ogłosiłam na ale.gratce, gumtree, morusku, szerloku i krakusiku. Andzia zrobiła mu allegro.
Saga wrzuciła go na: gumtree,ojej,cafeanimal, drobne.centrumofert,kupsprzedaj,e-zwierzak,morusek, szerlok,olx,adin, owi,adopcjapsa,krakusik, warsza,pineska,eofertycompl,kupiepsa.petsy, krakowskiezwierzaki

Posted

[quote name='divia_gg']Odwiedzam chlopaka. A jak sie czuje - juz dobrze? Uspokoil sie troche z sikaniem?[/QUOTE]

Z sikaniem jest w miarę OK. Czasami mu się jeszcze zdarzy siku czy kupa w domu, ale nie jest źle.
Tylko ostatnio łobuz narozrabiał.:angryy: Nie było mnie dłużej w domu i dorwał się do kosza na śmieci. Porozwłóczył śmieci po całym domu. :mad: Bałam się czy się czegoś nie najadł, bo to straszny łakomczuch. Nie ważne co, byle dało się zjeść. :shake: A na koniec jak nie wytrzymałam i nakrzyczałam na niego to jeszcze ze strachu w to nasikał. :roll: On się bardzo boi krzyku. Był chyba kiedyś bity. Sika pod siebie i robi się płaski, jakby mógł to by wszedł w ścianę, byle go nie było widać. :shake: Biedny maluch.
Tak ogólnie to się chłopak rozkręcił. Muszę porobić jakieś zdjęcia w ogródku jak szaleje z piłką, a właściwie z tym co z niej zostało. Super się bawi. Z Gabi urządza gonitwy po całym ogródku.

Byliśmy wyjąć szwy. Wszystko się pięknie zagoiło. Tylko domek musi być chyba bez psów samców, bo Jasiek jest jednak cięty na chłopaków. W lecznicy znów było spięcie z psem. Za to suczki kocha wszystkie, bezwarunkowo. Kotem też był bardzo zainteresowany, ale nie wiem czy w celach konsumcyjnych czy towarzyskich.

Nie wiem dlaczego nie ma nim żadnego zainteresowania. Taki ładny, towarzyski psiak.