Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wyczaiłam tematu na forum. Ale gdyby takowy już był, prosze Moda o doklejenie...

Dla zainteresowanych - dzisiaj dostałam potwierdzenie.
Czy ktoś wogóle z PL jedzie na tę wystawę...?

Pzdr.

Posted

A kiedy będziecie? Sobota czy niedziela?
Bo jak w niedziele, to zapraszam pod ring baskowy. Mnie trudno będzie się swobodnie przemieszczać po hali z 4 klatkami i 6 basków...

Pzdr.

Posted

My też jedziemy!
Jeśli ktoś jedzie do Nitry przez Kraków- zakopiankę- jest zamknięta część zakopianki- objazd przez Mszanę- w tej chwili do Mszany jest ok 2 km korek (na światłach).

Posted

Irviers napisał(a):
My też jedziemy!
Jeśli ktoś jedzie do Nitry przez Kraków- zakopiankę- jest zamknięta część zakopianki- objazd przez Mszanę- w tej chwili do Mszany jest ok 2 km korek (na światłach).

Dzieki za info.
Co prawda, nie wiem jeszcze, jaką trasą będziemy jechac, ale info juz przekazałam kierowcy:)

Pzdr.

Posted

A my już po :)
dzień wcześniej- w piątek- była krajówka w Senecu i tam moja Uzi (Quentinhill SAY YOU LOVE ME ) CAC i BOB :D
W sobotę "tylko" CAC i res.CACIB i tym samym ukończyła championat Słowacji !

Polska ekipa była na pewno większa, spotkałam zajomych od gończego- RABANA Z Huculskiej Łąki- którym też poszło bardzo dobrze 2 x BOB i w Senecu mieli BOG II; hodowla syberian husky DB.ARCTIC wymiotła w Senecu sporo na finałach :D w Nitrze byli dopiero w niedziele więc niewiem.
Iwonka z hodowli Dolina Lodowego Wichru z [FONT=Arial] Chenporewa Hum Harishankar też w Senecu miała BOBa :)[/FONT]
[FONT=Arial]Gratulujemy i czekamy na dalsze wieści.[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Piotr wielkie gratulacje! Obserwowalismy wasze poczynania na ringu honorowym i prezentowaliscie sie pieknie :) Na BISie juz szykowalam aparat, zeby zrobic Wam zdjecie na pudle, bo dla mnie werdykt byl jednoznaczny no ale... ;)

Posted

[quote name='Złośnica']A my już po :)
dzień wcześniej- w piątek- była krajówka w Senecu i tam moja Uzi (Quentinhill SAY YOU LOVE ME ) CAC i BOB :D
W sobotę "tylko" CAC i res.CACIB i tym samym ukończyła championat Słowacji !
Polska ekipa była na pewno większa, spotkałam zajomych od gończego- RABANA Z Huculskiej Łąki- którym też poszło bardzo dobrze 2 x BOB i w Senecu mieli BOG II; hodowla syberian husky DB.ARCTIC wymiotła w Senecu sporo na finałach :D w Nitrze byli dopiero w niedziele więc niewiem.
Iwonka z hodowli Dolina Lodowego Wichru z [FONT=Arial] Chenporewa Hum Harishankar też w Senecu miała BOBa :)[/FONT]
[FONT=Arial]Gratulujemy i czekamy na dalsze wieści.[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
Gratulacje dla małej Złośnicy:)
No i gratulacje dla pozostałych zadowolonych ludków:)

[quote name='piotrjan']... też się pochwalimy :
[SIZE=4]Winterfrost's LANDER
CAC , CACIB , BOB , BOG , BOD
Winterfrost's EXCLUSIVE
CAC , CACIB , BOS
Piotr - super wyniki!
Tak jak napisała Agasia - cała nasza grupa trzymała za Wasz duecik kciuki.:)
Tytuł Best of Day - pogratulować i zazdrościć:)

[quote name='Agasia']Piotr wielkie gratulacje! Obserwowalismy wasze poczynania na ringu honorowym i prezentowaliscie sie pieknie :) Na BISie juz szykowalam aparat, zeby zrobic Wam zdjecie na pudle, bo dla mnie werdykt byl jednoznaczny no ale... ;)
Dokładnie...

Posted

[quote name='piotrjan']... też się pochwalimy :

[SIZE=4]Winterfrost's LANDER
CAC , CACIB , BOB , BOG , BOD

Winterfrost's EXCLUSIVE
CAC , CACIB , BOS
Ode mnie też ogromne gratulacje, Agasia dobrze mówi, prezentowaliście się po prostu bajecznie, aż miło się na takiego psa patrzy. Kibicowaliśmy do samego końca i tez uważam, ze BIS się należał.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Gratulacje ;).
Bardzo proszę o stawkę chow chow z Senec i Nitry :).

Nitra, 6.6.2010 r.
Czarne
PSY
kl.puppy
CALVIN KLEIN DEL CLAUDIANO

Czerwony i inne
PSY
kl. puppy
BON TRIUMPH JEAN

kl.mł.
HEFAISTOS Z LEVANDULOVE STRANE

kl.p
CDL BODYGUARD
FEARLESS HEART AZART

SUKI
kl.puppy
BON TRIUMPFH ZARA

kl.o
BON TRIUMPH VIRGINIA

Pzdr.

Posted

[quote name='Elitesse']moj Waciak - V1 kl.championow CAC CACIB i Grand Prix Slovakia Winner 2010 :multi::multi:
Super wyniki! Waciak pięknie prezentował się w walce. Ale ta suczka, z która przegrał walkę o BOB'a tez była ładna;)
Gratulacje, Elitesse!
No i dzięki za pomoc przy fotkach:)

Pzdr.