Jump to content
Dogomania

Bokser to czy traktor? - 8 latek juz w DT - zbieramy $$$ na diagnostyke i leczenie

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Koszty miały iść na pół, ale w takim razie nadal na transport zbieramy :-(

Wiadomo, ile trzeba będzie dołożyć za transport karmy? Bo na Mrówczą na 100% ma ją ktoś dowieźć (tylko teraz znów brat ms-arwi nie odbiera tel, ale mam nadzieję, że jakoś się dogadają zanim dojedzie i nie odjedzie bez karmy).

Posted

Iv_&Ludwa, Jagoda1, tatankas dziekuje pieknie za pieniazki dla starenkiego Traktorka :Rose: potrzebuje ich zeby w pelni cieszyc sie zyciem do ostatnich swoich dni :) Lece na perwsza uaktualnic wplaty...

Cudak
da rade podzielic koszty transportu na pol? Po 150zl?

Posted

Atomowka napisał(a):
Zaraz wpłacę cosik dla fafluna, dużo nie będzie ale każda kasa się w końcu liczy :)

Oczywiscie, ze tak. Nawet najmniejszy grosik sie liczy. Dziekuje w imieniu Traktorka :loveu:

Posted

[quote name='ageralion']Cudak da rade podzielic koszty transportu na pol? Po 150zl?

Ok. Mam nadzieję, że uda nam się uzbierać... Na podane konto (Fundcyjne)?

Posted

Właśnie zrobiłam przelew przez internet-czas realizacji 07.06.2010.Przesłane na fundacja sos bokserom,tytułem tatankas+transport dla Traktorka
Ale może to być również na poczet leczenia
Deklaracja 80zł.Powodzenia i pozdrawiam.

Posted

Cudak napisał(a):
Ok. Na podane konto (Fundcyjne)?

Tak, na konto fundacyjne z pierwszego postu, plus dopisek dla Traktorka :) Trzeba szukac transportu poznan - szn dla tej karmy. Szykuje sie cos?

Posted

tatankas napisał(a):
Właśnie zrobiłam przelew przez internet-czas realizacji 07.06.2010.Przesłane na fundacja sos bokserom,tytułem tatankas+transport dla Traktorka
Ale może to być również na poczet leczenia
Deklaracja 80zł.Powodzenia i pozdrawiam.

Dziekujemy i rowniez serdecznie pozdrawiamy :)

Posted

ageralion napisał(a):
Tak, na konto fundacyjne z pierwszego postu, plus dopisek dla Traktorka :) Trzeba szukac transportu poznan - szn dla tej karmy. Szykuje sie cos?

Sebriel będzie jechała na trasie Szczecin-Kielce i z powrotem. Zgodziła się podjechać do Poznania po karmę :)

Posted

Cudak napisał(a):
Sebriel będzie jechała na trasie Szczecin-Kielce i z powrotem. Zgodziła się podjechać do Poznania po karmę :)

Super :multi: Dogomaniacy sa jednak niezawodni i maja ogroooooooomne serducha :loveu:

Posted

Z dowozem Traktorka będzie poślizg i podobno bardzo ciężko oddycha :(

ms-arwi nie będzie problemu, żeby przetrzymać karmę w jakimś garażu/piwnicy do 12. czerwca?

Posted

Traktorek przekazany :) Nieco to trwalo, bo ze Szczecina strasznie dlugo jechal z powodu korkow... Teraz trase Poznan-Warszawa przemierza. Niestety Filip bedzie w Warszawie z opoznieniem, bo czekal na boksia 3h niemal :( Ale najwazniejsze, ze dojechal :)

Posted

Dziewczyny dzieki za informacje. Niestety Traktorek ma duze problemy z oddychaniem, a stres i podniecenie jeszcze ten stan nasilaja :( O korkach faktycznienie pomyslelismy, a przeciez zaczal sie dlugi weekend i bylo to do przewidzenia... Teraz druga czesc trasy do pokonania i Traktorek spedzi noc w stolicy :) A jutro kardiolog, badania krwi i pierwsze diagnozy... oby pomyslne...

A Filipa za cierpliwosc i wielkie serce, to bardzo prosze ucalowac od kazdej z nas razem i osobno :)

Posted

[quote name='Cudak']Z dowozem Traktorka będzie poślizg i podobno bardzo ciężko oddycha :(

ms-arwi nie będzie problemu, żeby przetrzymać karmę w jakimś garażu/piwnicy do 12. czerwca?

Gdzies ja wcisniemy ;) U taty w garazu moze Filip ja zostawi jak tata sie zgodzi :) Albo u mnie w piwnicy, albo w pokoju w Murowanej, albo w piwnicy w biurowcu... gdziekolwiek :) Nie bedzie problemu z tym.

Posted

ms_arwi napisał(a):
Traktorek przekazany :) Nieco to trwalo, bo ze Szczecina strasznie dlugo jechal z powodu korkow... Teraz trase Poznan-Warszawa przemierza. Niestety Filip bedzie w Warszawie z opoznieniem, bo czekal na boksia 3h niemal :( Ale najwazniejsze, ze dojechal :)

ms_arwi Jesteś Cudowna normalnie :loveu::loveu::loveu: ale strasznie boję się o Traktorka, czy da radę w podróży :-( boksie maja krótkie mordki, ciężko w upał im wytrzymać w samochodzie :shake: Dzisiaj moje jechały 8 km i tak zipały, że myślałam, że mi zejdą normalnie :shake: Klimy nie mam, a Twój brat ma?

Posted

Nie wiem powiem szczerze, czy ma klime... chyba nie... nie martwcie sie. Filip wiozl juz naprawde ciezkie przypadki...
Powiem Wam, ze on jest moze malo cierpliwy i dyplomatyczny... Ale wiem, ze dla mnie zrobi naprawde duzo. I Traktorka dowiezie w calosci :)

Posted

Mam pierwsze rozliczenie wplat

Kapsel+Transport Traktorka 50 zł
Aliszcze na transport Traktorka 30 zł
AIMEZ_MOIDLA TRAKTORKA 15 zł
ALICJA TRANSPORT TRAKTORKA 20 zł
EVRA / NA TRANSPORT TRAKTORKA 10 zł

Dziekujemy pieknie :loveu:

PS cioteczki, ktora z Was to Aliszcze? :oops:

Posted

ms_arwi napisał(a):
Gdzies ja wcisniemy ;) U taty w garazu moze Filip ja zostawi jak tata sie zgodzi :) Albo u mnie w piwnicy, albo w pokoju w Murowanej, albo w piwnicy w biurowcu... gdziekolwiek :) Nie bedzie problemu z tym.

To super :)

Trzymam kciuki za Traktorka i mam nadzieję, że mu się nie pogorszy przez tą podróż - w końcu kawał drogi dziś przejedzie...

Posted

Martuś, przepraszam, że nie w temacie Traktorka, ale IVV pomogła nam i taka jej prośba do ciotek boksiowych, cytuję:

"Alinko, potzrebuje pomocy, może macie Kochane jakiś pomysł? na tego asteczka?
http://www.dogomania.pl/threads/185428-LENA-w-typie-AMSTAFA-b%C5%82aga-o-pomoc!!-ZABURZENIA-NEUROLOGICZNE-wielka-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-do-ludzi popytaj sie moze cioteczek bokserkowych mam nadzieje ze razem cos wymyslimy"

Martuś, co możemy bo ja nie wiem juz sama :shake::-(

Posted

[quote name='Kapsel']Martuś, przepraszam, że nie w temacie Traktorka, ale IVV pomogła nam i taka jej prośba do ciotek boksiowych, cytuję:

http://www.dogomania.pl/threads/1854...ość-do-ludzi popytaj sie moze cioteczek bokserkowych mam nadzieje ze razem cos wymyslimy"

Kapselu link mi nie wchodzi :(

Posted

[quote name='Kapsel']Martuś, przepraszam, że nie w temacie Traktorka, ale IVV pomogła nam i taka jej prośba do ciotek boksiowych, cytuję:

http://www.dogomania.pl/threads/1854...ość-do-ludzi popytaj sie moze cioteczek bokserkowych mam nadzieje ze razem cos wymyslimy"

Aluniu popraw przez edycję zaawansowaną