Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jagoda1 napisał(a):Dzis wpłaciłam 50 zł. Trzymaj się boksinku! Jagódko :buzi::buzi::buzi: Dziekujemy :Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kapsel napisał(a):Koszty miały iść na pół, ale w takim razie nadal na transport zbieramy :-( Wiadomo, ile trzeba będzie dołożyć za transport karmy? Bo na Mrówczą na 100% ma ją ktoś dowieźć (tylko teraz znów brat ms-arwi nie odbiera tel, ale mam nadzieję, że jakoś się dogadają zanim dojedzie i nie odjedzie bez karmy). Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Iv_&Ludwa, Jagoda1, tatankas dziekuje pieknie za pieniazki dla starenkiego Traktorka :Rose: potrzebuje ich zeby w pelni cieszyc sie zyciem do ostatnich swoich dni :) Lece na perwsza uaktualnic wplaty... Cudak da rade podzielic koszty transportu na pol? Po 150zl? Quote
Atomowka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zaraz wpłacę cosik dla fafluna, dużo nie będzie ale każda kasa się w końcu liczy :) Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Atomowka napisał(a):Zaraz wpłacę cosik dla fafluna, dużo nie będzie ale każda kasa się w końcu liczy :) Oczywiscie, ze tak. Nawet najmniejszy grosik sie liczy. Dziekuje w imieniu Traktorka :loveu: Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='ageralion']Cudak da rade podzielic koszty transportu na pol? Po 150zl? Ok. Mam nadzieję, że uda nam się uzbierać... Na podane konto (Fundcyjne)? Quote
tatankas Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Właśnie zrobiłam przelew przez internet-czas realizacji 07.06.2010.Przesłane na fundacja sos bokserom,tytułem tatankas+transport dla Traktorka Ale może to być również na poczet leczenia Deklaracja 80zł.Powodzenia i pozdrawiam. Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Cudak napisał(a):Ok. Na podane konto (Fundcyjne)? Tak, na konto fundacyjne z pierwszego postu, plus dopisek dla Traktorka :) Trzeba szukac transportu poznan - szn dla tej karmy. Szykuje sie cos? Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 tatankas napisał(a):Właśnie zrobiłam przelew przez internet-czas realizacji 07.06.2010.Przesłane na fundacja sos bokserom,tytułem tatankas+transport dla Traktorka Ale może to być również na poczet leczenia Deklaracja 80zł.Powodzenia i pozdrawiam. Dziekujemy i rowniez serdecznie pozdrawiamy :) Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ageralion napisał(a):Tak, na konto fundacyjne z pierwszego postu, plus dopisek dla Traktorka :) Trzeba szukac transportu poznan - szn dla tej karmy. Szykuje sie cos? Sebriel będzie jechała na trasie Szczecin-Kielce i z powrotem. Zgodziła się podjechać do Poznania po karmę :) Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Cudak napisał(a):Sebriel będzie jechała na trasie Szczecin-Kielce i z powrotem. Zgodziła się podjechać do Poznania po karmę :) Super :multi: Dogomaniacy sa jednak niezawodni i maja ogroooooooomne serducha :loveu: Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Z dowozem Traktorka będzie poślizg i podobno bardzo ciężko oddycha :( ms-arwi nie będzie problemu, żeby przetrzymać karmę w jakimś garażu/piwnicy do 12. czerwca? Quote
ms_arwi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Traktorek przekazany :) Nieco to trwalo, bo ze Szczecina strasznie dlugo jechal z powodu korkow... Teraz trase Poznan-Warszawa przemierza. Niestety Filip bedzie w Warszawie z opoznieniem, bo czekal na boksia 3h niemal :( Ale najwazniejsze, ze dojechal :) Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Dziewczyny dzieki za informacje. Niestety Traktorek ma duze problemy z oddychaniem, a stres i podniecenie jeszcze ten stan nasilaja :( O korkach faktycznienie pomyslelismy, a przeciez zaczal sie dlugi weekend i bylo to do przewidzenia... Teraz druga czesc trasy do pokonania i Traktorek spedzi noc w stolicy :) A jutro kardiolog, badania krwi i pierwsze diagnozy... oby pomyslne... A Filipa za cierpliwosc i wielkie serce, to bardzo prosze ucalowac od kazdej z nas razem i osobno :) Quote
ms_arwi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Cudak']Z dowozem Traktorka będzie poślizg i podobno bardzo ciężko oddycha :( ms-arwi nie będzie problemu, żeby przetrzymać karmę w jakimś garażu/piwnicy do 12. czerwca? Gdzies ja wcisniemy ;) U taty w garazu moze Filip ja zostawi jak tata sie zgodzi :) Albo u mnie w piwnicy, albo w pokoju w Murowanej, albo w piwnicy w biurowcu... gdziekolwiek :) Nie bedzie problemu z tym. Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ms_arwi napisał(a):Traktorek przekazany :) Nieco to trwalo, bo ze Szczecina strasznie dlugo jechal z powodu korkow... Teraz trase Poznan-Warszawa przemierza. Niestety Filip bedzie w Warszawie z opoznieniem, bo czekal na boksia 3h niemal :( Ale najwazniejsze, ze dojechal :) ms_arwi Jesteś Cudowna normalnie :loveu::loveu::loveu: ale strasznie boję się o Traktorka, czy da radę w podróży :-( boksie maja krótkie mordki, ciężko w upał im wytrzymać w samochodzie :shake: Dzisiaj moje jechały 8 km i tak zipały, że myślałam, że mi zejdą normalnie :shake: Klimy nie mam, a Twój brat ma? Quote
ms_arwi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Nie wiem powiem szczerze, czy ma klime... chyba nie... nie martwcie sie. Filip wiozl juz naprawde ciezkie przypadki... Powiem Wam, ze on jest moze malo cierpliwy i dyplomatyczny... Ale wiem, ze dla mnie zrobi naprawde duzo. I Traktorka dowiezie w calosci :) Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Mam pierwsze rozliczenie wplat Kapsel+Transport Traktorka 50 zł Aliszcze na transport Traktorka 30 zł AIMEZ_MOIDLA TRAKTORKA 15 zł ALICJA TRANSPORT TRAKTORKA 20 zł EVRA / NA TRANSPORT TRAKTORKA 10 zł Dziekujemy pieknie :loveu: PS cioteczki, ktora z Was to Aliszcze? :oops: Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ms_arwi napisał(a):Gdzies ja wcisniemy ;) U taty w garazu moze Filip ja zostawi jak tata sie zgodzi :) Albo u mnie w piwnicy, albo w pokoju w Murowanej, albo w piwnicy w biurowcu... gdziekolwiek :) Nie bedzie problemu z tym. To super :) Trzymam kciuki za Traktorka i mam nadzieję, że mu się nie pogorszy przez tą podróż - w końcu kawał drogi dziś przejedzie... Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Martuś, przepraszam, że nie w temacie Traktorka, ale IVV pomogła nam i taka jej prośba do ciotek boksiowych, cytuję: "Alinko, potzrebuje pomocy, może macie Kochane jakiś pomysł? na tego asteczka? http://www.dogomania.pl/threads/185428-LENA-w-typie-AMSTAFA-b%C5%82aga-o-pomoc!!-ZABURZENIA-NEUROLOGICZNE-wielka-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-do-ludzi popytaj sie moze cioteczek bokserkowych mam nadzieje ze razem cos wymyslimy" Martuś, co możemy bo ja nie wiem juz sama :shake::-( Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Kapsel']Martuś, przepraszam, że nie w temacie Traktorka, ale IVV pomogła nam i taka jej prośba do ciotek boksiowych, cytuję: "Alinko, potzrebuje pomocy, może macie Kochane jakiś pomysł? na tego asteczka? http://www.dogomania.pl/threads/1854...ość-do-ludzi popytaj sie moze cioteczek bokserkowych mam nadzieje ze razem cos wymyslimy" Martuś, co możemy bo ja nie wiem juz sama :shake::-( Kapselu link mi nie wchodzi :( Quote
andegawenka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Kapsel']Martuś, przepraszam, że nie w temacie Traktorka, ale IVV pomogła nam i taka jej prośba do ciotek boksiowych, cytuję: "Alinko, potzrebuje pomocy, może macie Kochane jakiś pomysł? na tego asteczka? http://www.dogomania.pl/threads/1854...ość-do-ludzi popytaj sie moze cioteczek bokserkowych mam nadzieje ze razem cos wymyslimy" Martuś, co możemy bo ja nie wiem juz sama :shake::-( Aluniu popraw przez edycję zaawansowaną Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Juz poprawiałam :oops::oops::oops: http://www.dogomania.pl/threads/185428-LENA-w-typie-AMSTAFA-b%C5%82aga-o-pomoc!!-ZABURZENIA-NEUROLOGICZNE-wielka-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-do-ludzi Quote
Kostek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 dziewczyny p.Filip stoi na stacji statoil dzwoni do was ale nikt nie odbiera...czeka z psem... Quote
Recommended Posts