Jump to content
Dogomania

Bokser to czy traktor? - 8 latek juz w DT - zbieramy $$$ na diagnostyke i leczenie

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ms_arwi napisał(a):
Kostek, zostaw jeszcze w wawie numer tel. do siebie i do tej pani, do ktorej ma trafic szczeniak zeby juz wszystko bylo dogadane. Tej pani najlepiej tez podaj numer mojego brata, zeby wiedziala kto dzwoni albo sama mogla zadzwonic.

dziewczyna u ktorej jest szczeniak i ktora bedzie wiozla go na mrowcza powinna byc juz po rozmowie z Twoim bratem

Posted

WIADOMOŚĆ DLA AGERALION :D
(Martuś, masz niedostępny numer i przepełnioną skrzynkę :D więc kopiuję wiadomość tutaj)

Tak jest Szefowo :)
Zatem jeśli tylko doszukam się / otrzymam dane do przelewów na :
- Halo (50 zł)
- Łysy ? (50 zł)
- Czekoladka (50 zł)
to skoczę jeszcze dzisiaj na pocztę i zrobię przelewy. Dla Traktorka (74 zł) już mam przelew wystawiony.
Doczytałam się, że bierzesz zastrzyki... :( współczuję i mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej.
Jutro najprawdopodobniej spotkam się z Anią i Enigmą na spacerze.
Tak się cieszę ze względu na Rudego i coś tam o Fussie poczytałam, trzymam kciuki.
Buziaki dla Aleksandra, Mamby i usztywnionej Ageralion !

Posted

Dziękuję cioteczce Kapsel za zaproszenie na wątek :loveu:
Zapytam krótko, na co zbierane są pieniądze? na transport, bo psiak ma już dom, czy jak?
Może ktoś mi w dwóch słowach streści ;)

Posted

Enigma79 zaraz poszukam danych do przelewow
Iv_ w wielkim skrocie... udalo sie zebrac pieniazki na transport dla Traktorka i wlasnie boksio jedzie do stolicy, zeby go tam porzadnie przebadali, bo martwi nas jego charczenie i szmery w serduchu. Diagnostyka nie nalezy do najtanszych wiec kasiorka wciaz potrzebna :( Po przegladzie, dziadek trafi do domowego DT :)

Posted

Iv_ napisał(a):
Zapytam krótko, na co zbierane są pieniądze? na transport, bo psiak ma już dom, czy jak?

na transport do DT i diagnostyke ...chyba

Posted

Iv_ napisał(a):

Zbieraliśmy na transport dla staruszka, trasa Poznań -Warszawa za koszty paliwa, gdyż pierwszy odcinek Szczecin-Poznań jest za darmo :loveu:
Ale, że staruszek boksio, potrzebuje leczenia bo charczy jak traktor, ma wielkie naddziąślaki, potrzebujemy pieniążków na diagnostykę i leczenie staruszka :modla::modla::modla:

Nie ma domu, jedzie do DT :loveu:

Posted

Dziewczyny musimy się wycofać z transportu dzisiejszego nasz szczeniak od rana jest w lecznicy na kroplówkach najprawdopodobniej ma babeszje :placz:

Posted

[quote name='Kostek']Dziewczyny musimy się wycofać z transportu dzisiejszego nasz szczeniak od rana jest w lecznicy na kroplówkach najprawdopodobniej ma babeszje :placz:
Osz kutfa :( Malenki co ty wyprawiasz? Jaka babeszja? Nie wyglupiaj sie, tylko wracaj do zdrowia :(

Posted

[quote name='Kostek']Dziewczyny musimy się wycofać z transportu dzisiejszego nasz szczeniak od rana jest w lecznicy na kroplówkach najprawdopodobniej ma babeszje :placz:
O matko, co się stało?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Biedactwo :-(:-(:-( a tak niewiele już do szczęścia brakowało :shake: A nie ma co jęczyć, musisz wyjść z tego maluszku! :shake: kurde no!

Posted

Marta, czy ja ślepa ? Napisałam posta i go nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jagoda1 :loveu::loveu::loveu::loveu: deklaruje 50 zł na transport Traktorka więc zapisz Jagódkę na pierwszej stronie :multi::multi::multi:

Posted

Ile potrzeba jeszcze na ten transport,dziś dopiero weszłam,jak zwykle za późno,ale tak to jest jak się ma pełna chatę szczylków ukochanych.No i podajcie numer konta.No i dzięki serdeczne za zabranie psiaka ze schrony,u nas się mówi na ten schron "mordownia".Czekam na wieści.

Posted

[quote name='ageralion']Enigma79 zaraz poszukam danych do przelewow
Iv_ w wielkim skrocie... udalo sie zebrac pieniazki na transport dla Traktorka i wlasnie boksio jedzie do stolicy, zeby go tam porzadnie przebadali, bo martwi nas jego charczenie i szmery w serduchu. Diagnostyka nie nalezy do najtanszych wiec kasiorka wciaz potrzebna :( Po przegladzie, dziadek trafi do domowego DT :)

[quote name='Alicja']na transport do DT i diagnostyke ...chyba

[quote name='Kapsel']Zbieraliśmy na transport dla staruszka, trasa Poznań -Warszawa za koszty paliwa, gdyż pierwszy odcinek Szczecin-Poznań jest za darmo :loveu:
Ale, że staruszek boksio, potrzebuje leczenia bo charczy jak traktor, ma wielkie naddziąślaki, potrzebujemy pieniążków na diagnostykę i leczenie staruszka :modla::modla::modla:

Nie ma domu, jedzie do DT :loveu:

Dziękuję Dziewczyny z informacje :loveu::loveu::loveu:

Sytuacja finansowa u mnie nie najlepsza, ale jest taka sprawa, że......
... niedawno prowadziłam bazarek nalewkowy na Supełka :loveu:, ciotki po wpłacały pieniążki, a jedna cioteczka poprosiła o przesunięcie terminu wpłaty o kilka dni. Jako że psina strasznie biedna, chcąc przelać szybko potrzebne mu pieniążki założyłam kasę za cioteczkę umawiając się, że mi odda po wypłacie. Ciotka jak najbardziej sumienna i oddała :p i............ oddała z nawiązką :loveu:. Zapytałam co mam zrobić z tą w końcu sporą nadpłata, bo za fant płaciła 32 zł, a nadpłaty zrobiła 27 zł :-o :multi:, a ona mi na to " wspomóż jakieś zwierzę" Obiecałam poszukać jakieś bidy po powrocie z pracy i cóż zastałam po powrocie? Zaproszenie od cioteczki Kapsel i prośbę o pomoc finansową. Tak chyba miało być i miałam przekazać te pieniążki na Traktorka :loveu:
A poza tym boksie to moja nieustająca miłość, która trwa od lat, mimo, że mojego ukochanego pręguska nie ma już od dawna :shake: :-(
Mam sentyment do faflunów i nic nie jest w stanie tego zmienić :loveu:

Ciotki, mam wolne środki w sumie 27 zł i jeśli dacie mi nr konta, to wieczorem jak wrócę z pracy przeleję tą kwotę. Będzie to dar cioteczki Ludwy, przekazany za moim pośrednictwem ;)

Oj rozpisałam się, ale chciałam przedstawić całą sytuację, żeby było wszystko jasne :oops:

Posted

tatankas napisał(a):
Ile potrzeba jeszcze na ten transport,dziś dopiero weszłam,jak zwykle za późno,ale tak to jest jak się ma pełna chatę szczylków ukochanych.No i podajcie numer konta.No i dzięki serdeczne za zabranie psiaka ze schrony,u nas się mówi na ten schron "mordownia".Czekam na wieści.

Wszędzie tak się na ten "nasz" schron mówi i nie bez przyczyny...

Strasznie się cieszę, że boksiu bezpieczny i podąża do nowego życia!!!

Posted

[quote name='Iv_']Dziękuję Dziewczyny z informacje :loveu::loveu::loveu:

Sytuacja finansowa u mnie nie najlepsza, ale jest taka sprawa, że......
... niedawno prowadziłam bazarek nalewkowy na Supełka :loveu:, ciotki po wpłacały pieniążki, a jedna cioteczka poprosiła o przesunięcie terminu wpłaty o kilka dni. Jako że psina strasznie biedna, chcąc przelać szybko potrzebne mu pieniążki założyłam kasę za cioteczkę umawiając się, że mi odda po wypłacie. Ciotka jak najbardziej sumienna i oddała :p i............ oddała z nawiązką :loveu:. Zapytałam co mam zrobić z tą w końcu sporą nadpłata, bo za fant płaciła 32 zł, a nadpłaty zrobiła 27 zł :-o :multi:, a ona mi na to " wspomóż jakieś zwierzę" Obiecałam poszukać jakieś bidy po powrocie z pracy i cóż zastałam po powrocie? Zaproszenie od cioteczki Kapsel i prośbę o pomoc finansową. Tak chyba miało być i miałam przekazać te pieniążki na Traktorka :loveu:
A poza tym boksie to moja nieustająca miłość, która trwa od lat, mimo, że mojego ukochanego pręguska nie ma już od dawna :shake: :-(
Mam sentyment do faflunów i nic nie jest w stanie tego zmienić :loveu:

Ciotki, mam wolne środki w sumie 27 zł i jeśli dacie mi nr konta, to wieczorem jak wrócę z pracy przeleję tą kwotę. Będzie to dar cioteczki Ludwy, przekazany za moim pośrednictwem ;)

Oj rozpisałam się, ale chciałam przedstawić całą sytuację, żeby było wszystko jasne :oops:
Iv_ i Ludwa :calus::calus: Kochane Dziewczyny, bardzo bardzo dziękujemy za pomoc Traktorkowi, :cunao:tym bardziej, że sytuacja nieco się skomplikowała, gdyż szczeniaczek, który miał jechać w powrotnej drodze jest na kroplówkach i walczy o życie :-( Koszty miały iść na pół, ale w takim razie nadal na transport zbieramy :-(

Podaję kontoFundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa
KRS: 0000318908
REGON: 141669113
NIP: 952-206-26-60

nr konta:
06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
nr konta w standardzie IBAN :
PL 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000
kod SWIFT: KRDBPLPW

tytul przelewu: nick+ na transport Traktorka

Iv_ boksie to najcudowniejsze istoty pod słońcem :loveu::loveu::loveu:

Posted

tatankas napisał(a):

Tatankas :loveu::loveu::loveu:
Nadal (chyba) zbieramy na transport i diagnostykę staruszka. Jak możesz to podaj ile deklarujesz pieniążków, żeby ageralion miała orientację ile jeszcze do czego brakuje:multi::multi::multi:

Konto masz podane post wyżej :smile: