andegawenka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Je st tutaj http://www.dogomania.pl/threads/180336-_Pom%C3%B3%C5%BCcie-WYKASTROWA%C4%86!_DIEGO_Mamy-juz-90z%C5%82-brak-mniej-ni%C5%BC-260z%C5%82z%C5%82_Roczny-bernardyn!!/page29 Quote
Kostek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ms_arwi napisał(a):Kostek, zostaw jeszcze w wawie numer tel. do siebie i do tej pani, do ktorej ma trafic szczeniak zeby juz wszystko bylo dogadane. Tej pani najlepiej tez podaj numer mojego brata, zeby wiedziala kto dzwoni albo sama mogla zadzwonic. dziewczyna u ktorej jest szczeniak i ktora bedzie wiozla go na mrowcza powinna byc juz po rozmowie z Twoim bratem Quote
Cudak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kostek napisał(a):Cudak masz pelna skrzynie-oproznij prosze:) Już pokasowałam :) Quote
Cudak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Na 50% kogoś znalazłam :) Proszę o kciuki, żeby udało się wszystko dograć... Quote
Alicja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cudak napisał(a):Na 50% kogoś znalazłam :) Proszę o kciuki, żeby udało się wszystko dograć... zgodnie z życzeniem :kciuki: Quote
Cudak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Obym tylko nie zapeszyła :shake: bo jutro to już na bank się nic nie znajdzie. Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 To juz dzisiaj... caly dzien jak na szpilkach.... ja kiedys na zawal padne... Quote
Enigma79 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 WIADOMOŚĆ DLA AGERALION :D (Martuś, masz niedostępny numer i przepełnioną skrzynkę :D więc kopiuję wiadomość tutaj) Tak jest Szefowo :) Zatem jeśli tylko doszukam się / otrzymam dane do przelewów na : - Halo (50 zł) - Łysy ? (50 zł) - Czekoladka (50 zł) to skoczę jeszcze dzisiaj na pocztę i zrobię przelewy. Dla Traktorka (74 zł) już mam przelew wystawiony. Doczytałam się, że bierzesz zastrzyki... :( współczuję i mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej. Jutro najprawdopodobniej spotkam się z Anią i Enigmą na spacerze. Tak się cieszę ze względu na Rudego i coś tam o Fussie poczytałam, trzymam kciuki. Buziaki dla Aleksandra, Mamby i usztywnionej Ageralion ! Quote
Iv_ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dziękuję cioteczce Kapsel za zaproszenie na wątek :loveu: Zapytam krótko, na co zbierane są pieniądze? na transport, bo psiak ma już dom, czy jak? Może ktoś mi w dwóch słowach streści ;) Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Enigma79 zaraz poszukam danych do przelewow Iv_ w wielkim skrocie... udalo sie zebrac pieniazki na transport dla Traktorka i wlasnie boksio jedzie do stolicy, zeby go tam porzadnie przebadali, bo martwi nas jego charczenie i szmery w serduchu. Diagnostyka nie nalezy do najtanszych wiec kasiorka wciaz potrzebna :( Po przegladzie, dziadek trafi do domowego DT :) Quote
Alicja Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Iv_ napisał(a):Dziękuję cioteczce Kapsel za zaproszenie na wątek :loveu: Zapytam krótko, na co zbierane są pieniądze? na transport, bo psiak ma już dom, czy jak? Może ktoś mi w dwóch słowach streści ;) na transport do DT i diagnostyke ...chyba Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Iv_ napisał(a):Dziękuję cioteczce Kapsel za zaproszenie na wątek :loveu: Zapytam krótko, na co zbierane są pieniądze? na transport, bo psiak ma już dom, czy jak? Może ktoś mi w dwóch słowach streści ;) Zbieraliśmy na transport dla staruszka, trasa Poznań -Warszawa za koszty paliwa, gdyż pierwszy odcinek Szczecin-Poznań jest za darmo :loveu: Ale, że staruszek boksio, potrzebuje leczenia bo charczy jak traktor, ma wielkie naddziąślaki, potrzebujemy pieniążków na diagnostykę i leczenie staruszka :modla::modla::modla: Nie ma domu, jedzie do DT :loveu: Quote
Kostek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dziewczyny musimy się wycofać z transportu dzisiejszego nasz szczeniak od rana jest w lecznicy na kroplówkach najprawdopodobniej ma babeszje :placz: Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Kostek']Dziewczyny musimy się wycofać z transportu dzisiejszego nasz szczeniak od rana jest w lecznicy na kroplówkach najprawdopodobniej ma babeszje :placz: Osz kutfa :( Malenki co ty wyprawiasz? Jaka babeszja? Nie wyglupiaj sie, tylko wracaj do zdrowia :( Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Kostek']Dziewczyny musimy się wycofać z transportu dzisiejszego nasz szczeniak od rana jest w lecznicy na kroplówkach najprawdopodobniej ma babeszje :placz: O matko, co się stało?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Biedactwo :-(:-(:-( a tak niewiele już do szczęścia brakowało :shake: A nie ma co jęczyć, musisz wyjść z tego maluszku! :shake: kurde no! Quote
Cudak Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Biedny :( Mam nadzieję, że wyjdzie z tego szybko i pojedzie do DS... ageralion, jak wtedy z kosztami transportu? Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Marta, czy ja ślepa ? Napisałam posta i go nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jagoda1 :loveu::loveu::loveu::loveu: deklaruje 50 zł na transport Traktorka więc zapisz Jagódkę na pierwszej stronie :multi::multi::multi: Quote
tatankas Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ile potrzeba jeszcze na ten transport,dziś dopiero weszłam,jak zwykle za późno,ale tak to jest jak się ma pełna chatę szczylków ukochanych.No i podajcie numer konta.No i dzięki serdeczne za zabranie psiaka ze schrony,u nas się mówi na ten schron "mordownia".Czekam na wieści. Quote
Iv_ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='ageralion']Enigma79 zaraz poszukam danych do przelewow Iv_ w wielkim skrocie... udalo sie zebrac pieniazki na transport dla Traktorka i wlasnie boksio jedzie do stolicy, zeby go tam porzadnie przebadali, bo martwi nas jego charczenie i szmery w serduchu. Diagnostyka nie nalezy do najtanszych wiec kasiorka wciaz potrzebna :( Po przegladzie, dziadek trafi do domowego DT :) [quote name='Alicja']na transport do DT i diagnostyke ...chyba [quote name='Kapsel']Zbieraliśmy na transport dla staruszka, trasa Poznań -Warszawa za koszty paliwa, gdyż pierwszy odcinek Szczecin-Poznań jest za darmo :loveu: Ale, że staruszek boksio, potrzebuje leczenia bo charczy jak traktor, ma wielkie naddziąślaki, potrzebujemy pieniążków na diagnostykę i leczenie staruszka :modla::modla::modla: Nie ma domu, jedzie do DT :loveu: Dziękuję Dziewczyny z informacje :loveu::loveu::loveu: Sytuacja finansowa u mnie nie najlepsza, ale jest taka sprawa, że...... ... niedawno prowadziłam bazarek nalewkowy na Supełka :loveu:, ciotki po wpłacały pieniążki, a jedna cioteczka poprosiła o przesunięcie terminu wpłaty o kilka dni. Jako że psina strasznie biedna, chcąc przelać szybko potrzebne mu pieniążki założyłam kasę za cioteczkę umawiając się, że mi odda po wypłacie. Ciotka jak najbardziej sumienna i oddała :p i............ oddała z nawiązką :loveu:. Zapytałam co mam zrobić z tą w końcu sporą nadpłata, bo za fant płaciła 32 zł, a nadpłaty zrobiła 27 zł :-o :multi:, a ona mi na to " wspomóż jakieś zwierzę" Obiecałam poszukać jakieś bidy po powrocie z pracy i cóż zastałam po powrocie? Zaproszenie od cioteczki Kapsel i prośbę o pomoc finansową. Tak chyba miało być i miałam przekazać te pieniążki na Traktorka :loveu: A poza tym boksie to moja nieustająca miłość, która trwa od lat, mimo, że mojego ukochanego pręguska nie ma już od dawna :shake: :-( Mam sentyment do faflunów i nic nie jest w stanie tego zmienić :loveu: Ciotki, mam wolne środki w sumie 27 zł i jeśli dacie mi nr konta, to wieczorem jak wrócę z pracy przeleję tą kwotę. Będzie to dar cioteczki Ludwy, przekazany za moim pośrednictwem ;) Oj rozpisałam się, ale chciałam przedstawić całą sytuację, żeby było wszystko jasne :oops: Quote
agnieszka32 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 tatankas napisał(a):Ile potrzeba jeszcze na ten transport,dziś dopiero weszłam,jak zwykle za późno,ale tak to jest jak się ma pełna chatę szczylków ukochanych.No i podajcie numer konta.No i dzięki serdeczne za zabranie psiaka ze schrony,u nas się mówi na ten schron "mordownia".Czekam na wieści. Wszędzie tak się na ten "nasz" schron mówi i nie bez przyczyny... Strasznie się cieszę, że boksiu bezpieczny i podąża do nowego życia!!! Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Iv_']Dziękuję Dziewczyny z informacje :loveu::loveu::loveu: Sytuacja finansowa u mnie nie najlepsza, ale jest taka sprawa, że...... ... niedawno prowadziłam bazarek nalewkowy na Supełka :loveu:, ciotki po wpłacały pieniążki, a jedna cioteczka poprosiła o przesunięcie terminu wpłaty o kilka dni. Jako że psina strasznie biedna, chcąc przelać szybko potrzebne mu pieniążki założyłam kasę za cioteczkę umawiając się, że mi odda po wypłacie. Ciotka jak najbardziej sumienna i oddała :p i............ oddała z nawiązką :loveu:. Zapytałam co mam zrobić z tą w końcu sporą nadpłata, bo za fant płaciła 32 zł, a nadpłaty zrobiła 27 zł :-o :multi:, a ona mi na to " wspomóż jakieś zwierzę" Obiecałam poszukać jakieś bidy po powrocie z pracy i cóż zastałam po powrocie? Zaproszenie od cioteczki Kapsel i prośbę o pomoc finansową. Tak chyba miało być i miałam przekazać te pieniążki na Traktorka :loveu: A poza tym boksie to moja nieustająca miłość, która trwa od lat, mimo, że mojego ukochanego pręguska nie ma już od dawna :shake: :-( Mam sentyment do faflunów i nic nie jest w stanie tego zmienić :loveu: Ciotki, mam wolne środki w sumie 27 zł i jeśli dacie mi nr konta, to wieczorem jak wrócę z pracy przeleję tą kwotę. Będzie to dar cioteczki Ludwy, przekazany za moim pośrednictwem ;) Oj rozpisałam się, ale chciałam przedstawić całą sytuację, żeby było wszystko jasne :oops: Iv_ i Ludwa :calus::calus: Kochane Dziewczyny, bardzo bardzo dziękujemy za pomoc Traktorkowi, :cunao:tym bardziej, że sytuacja nieco się skomplikowała, gdyż szczeniaczek, który miał jechać w powrotnej drodze jest na kroplówkach i walczy o życie :-( Koszty miały iść na pół, ale w takim razie nadal na transport zbieramy :-( Podaję kontoFundacja "SOS bokserom" ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa KRS: 0000318908 REGON: 141669113 NIP: 952-206-26-60 nr konta: 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000 nr konta w standardzie IBAN : PL 06 1500 1012 1210 1015 2421 0000 kod SWIFT: KRDBPLPW tytul przelewu: nick+ na transport Traktorka Iv_ boksie to najcudowniejsze istoty pod słońcem :loveu::loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 tatankas napisał(a):Ile potrzeba jeszcze na ten transport,dziś dopiero weszłam,jak zwykle za późno,ale tak to jest jak się ma pełna chatę szczylków ukochanych.No i podajcie numer konta.No i dzięki serdeczne za zabranie psiaka ze schrony,u nas się mówi na ten schron "mordownia".Czekam na wieści. Tatankas :loveu::loveu::loveu: Nadal (chyba) zbieramy na transport i diagnostykę staruszka. Jak możesz to podaj ile deklarujesz pieniążków, żeby ageralion miała orientację ile jeszcze do czego brakuje:multi::multi::multi: Konto masz podane post wyżej :smile: Quote
Recommended Posts