ageralion Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='ewab']Dogo nie tylko Tobie wariuje. Trzymam ksiukasy za Tjaktojka:lol: Trzymaj trzymaj :) [quote name='Maruda666']Dziewczyny, ja jestem spłukana, a jeszcze przed chwilką obiecałam się dołożyc Chesterowi z legnickiego schronu - też na transport do domu. Powinnam mieć za kilka dni wypłatę, to jeżeli nadal będzie brakować ....ale to już chyba będzie po wszystkim? Po transporcie bedzie napewno ale jeszcze zostaje cala diagnotyka staruszka, bo trzeba sprawdzic czemu tak charczy :( [quote name='teqquila']my sie tez w takim razie dołożymy, tak jak obiecalismy :) jutro zrobimy przelew. [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wpłacone [/FONT] [FONT=Arial]Nie mogłabym nie wpłacić ... wczoraj widziałam z okien autobusu , ze działka na której pochowany został Harley już nie istnieje ... budują tam autostradę ...z miłości do Mojego Boxia , nie wyobrażam sobie nie pomóc choć w tak małej części innemu boxiowi[/FONT] teqquilo, Alicjo dziekuje :loveu: Jak przeczytalam o tej autostradzie....:placz: Quote
Nes2009 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Evra']Wpłaciłam 10 PLN na transport Traktorka. :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:HURA!!!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!!!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
ageralion Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='Evra']Wpłaciłam 10 PLN na transport Traktorka. Dziekujemy slicznie :loveu: Quote
Kapsel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wpłacone [/FONT] [FONT=Arial]Nie mogłabym nie wpłacić ... wczoraj widziałam z okien autobusu , ze działka na której pochowany został Harley już nie istnieje ... budują tam autostradę ...z miłości do Mojego Boxia , nie wyobrażam sobie nie pomóc choć w tak małej części innemu boxiowi[/FONT] Aluś dobiłaś mnie :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
Aleksandra Bytom Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 kobitki ja będe miała kase dopiero po 10 teraz nie moge nic dorzucić :( Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):kobitki ja będe miała kase dopiero po 10 teraz nie moge nic dorzucić :( To nic Oleńko,:loveu: po 10-tym tez kaska będzie potrzebna na diagnostykę i zbadanie tego traktorzenia i tych naddziąślaczków jego, więc jakbyś mogła po 10-tym, to Traktorek będzie bardzo wdzięczny :razz::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Aleksandra Bytom Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 będe o traktorku pamiętać,TZ mnie udusi :) Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):będe o traktorku pamiętać,TZ mnie udusi :) Gdyby mój TZ wszystko wiedział,........ to ja juz parę razy pochówek bym miała :-D:-D:-D Quote
Alicja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kapsel napisał(a):Gdyby mój TZ wszystko wiedział,........ to ja juz parę razy pochówek bym miała :-D:-D:-D o tak ....byłybyśmy armią poległą z TM ;) Quote
Enigma79 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dziewczyny, piszę po raz ostatni bo jakoś nikt nie reaguje - na koncie Eni jest 224 zł. Jeśli ktoś uzna, że przydadzą się jakiemuś psiakowi - np Traktorowi - piszcie na PW a najlepiej na akkines@interia.pl. Nie chciałabym kiedyś zostać posądzona o to, że sobie przywłaszczyłam tę kwotę ale nie będę codziennie pisać na różnych wątkach bo reakcji nie ma... dziwne...także chętnie przeleję / przekażę pieniądze może np Ageralion, którą znam i wiem, że przeznaczy $ na potrzebujące psiny. Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Enigma79']Dziewczyny, piszę po raz ostatni bo jakoś nikt nie reaguje - na koncie Eni jest 224 zł. Jeśli ktoś uzna, że przydadzą się jakiemuś psiakowi - np Traktorowi - piszcie na PW a najlepiej na akkines@interia.pl. Nie chciałabym kiedyś zostać posądzona o to, że sobie przywłaszczyłam tę kwotę ale nie będę codziennie pisać na różnych wątkach bo reakcji nie ma... dziwne...także chętnie przeleję / przekażę pieniądze może np Ageralion, którą znam i wiem, że przeznaczy $ na potrzebujące psiny. ŁO MATKO :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ja myślałam że Ageralion juz wszystko załatwiła i się nie dopominałam bo bym nie śmiała :oops: Jasne, że chcemy kasę Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Enigma79 :buzi::buzi::buzi:Dziękujemy!!!!!!!!!:Rose::Rose::Rose: Traktorek na pewno wykorzysta!!!!!! Przekaż Ageralion pieniążki, a ona przeznaczy na potrzeby Traktorka, przeciez on diagnostyki i leczenia potrzebuje!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jakie sa ustalenia odnosnie do transportu? To jutro, zgadza sie? Quote
Soema Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ageralion nie ma dostępu do internetu, jeszcze cos sie jej poprzestawialo... w kregach..:shake: W sprawie transportu prosiła o kontakt telefoniczny 517 680 264 Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Soema']Ageralion nie ma dostępu do internetu, jeszcze cos sie jej poprzestawialo... w kregach..:shake: W sprawie transportu prosiła o kontakt telefoniczny 517 680 264 Ja tez leze w lozku chora... napisze zaraz do niej. Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kostek napisał(a):mam propozycje :D poszukujemy transportu dla szczeniaka z warszawy do poznania jesli ms_arwi sie zgodzi zabrac naszego psiuta w drodze powrotnej to wtedy podzielilybysmy sie kosztami podrozy co Wy na to? do jakiego hoteliku wieziecie boksia? O, wreszcie znalazlam tego posta :) Zaraz pogadam z bratem i bede wszystko wiedziec. Boksio ma byc kolo 14 w Poznaniu. Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jak dobrze rozumiem plan jest taki, do Wawy jedzie boksiu. Z Wawy pies od Kostek i karma od Cudak. Fajnie by bylo, gdyby karme i szczeniaka dostarczyc pod ten sam adres, pod ktory trafi boksio, zeby nie bylo jezdzenia po Wawie. Da rade? Czy jakos inaczej trzeba to zrobic? Poprosze wszystkie adresy. Boksio z tego co wiem jedzie tutaj: Fundacja "SOS bokserom" ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa Boksio powinien byc w wawie o 19-20. Karma i szczeniak w Poznaniu kolo polnocy... Quote
Kostek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 podaj mi proszę nr telefonu do siebie przekaze dziewczynie u ktorej jest szczeniak zebyscie sie dogadaly, z naszej strony nie powinno byc wiekszego problemu dostarczyc psiaka na mrowcza Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kostek napisał(a):podaj mi proszę nr telefonu do siebie przekaze dziewczynie u ktorej jest szczeniak zebyscie sie dogadaly, z naszej strony nie powinno byc wiekszego problemu dostarczyc psiaka na mrowcza Mnie tam nie bedzie, chora jestem, podam numer do swojego brata: 502 422 696. Moj to 504 830 231. Quote
Cudak Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='ms_arwi']Jak dobrze rozumiem plan jest taki, do Wawy jedzie boksiu. Z Wawy pies od Kostek i karma od Cudak. Fajnie by bylo, gdyby karme i szczeniaka dostarczyc pod ten sam adres, pod ktory trafi boksio, zeby nie bylo jezdzenia po Wawie. Da rade? Czy jakos inaczej trzeba to zrobic? Poprosze wszystkie adresy. Boksio z tego co wiem jedzie tutaj: Fundacja "SOS bokserom" ul. Mrówcza 77a 04-857 Warszawa Boksio powinien byc w wawie o 19-20. Karma i szczeniak w Poznaniu kolo polnocy... Szukam transportu dla karmy z Marek do siedziby SOS Bokserom. Mam nadzieję, że uda się coś znaleźć. Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cudak napisał(a):Szukam transportu dla karmy z Marek do siedziby SOS Bokserom. Mam nadzieję, że uda się coś znaleźć. To juz powinna byc ta latwiejsza czesc :) Quote
Kostek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ms_arwi napisał(a):Mnie tam nie bedzie, chora jestem, podam numer do swojego brata: 502 422 696. Moj to 504 830 231. ale teraz chiba do Ciebie dzwonic czy do brata?kto ogarnia logityke ?:) Quote
Enigma79 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kurczę, Dogo znowu szaleje... nie mogę wysłać (tj napisać) żadnej PW a i z "odpowiedz na temat" bywa różnie. Jutro zadzwonię do Marty i ustalimy, jaką część z tych 224 zł przekazać na Traktorka, postaram się po pracy zrobić przelew (na poczcie).Miłego dnia :) Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kostek napisał(a):ale teraz chiba do Ciebie dzwonic czy do brata?kto ogarnia logityke ?:) Logika jest prosta, jako ze mnie tam nie bedzie, to chyba nie ma sensu zeby wszystko przekazywac przeze mnie. Dlatego podaje numer do brata, ktory jedzie do wawy. Moj numer jest "tak na wszelki wypadek" Quote
Aimez_moi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kochane jestem na zaproszenie Kapsel....:):) Juz robie przelew na transport.... nie bedzie tego za wiele ale choc pare grosikow przesle.....:):) Quote
Recommended Posts