Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strażniczka Spacjala II :lol:

i maniaczka w swoim żywiole

Czucha z wielką głową :evil_lol:

i stópki Pańci po spacerze z pieskami :lol:

i tym optymistycznym akcentem zakonczyłam mazurskie zdjęcia :p

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja mam podobne "sandałki" na stopach, ale..... opalone przez słońce.:lol:
Pzdr.

no takie permanentne sandałki to ja też mam :eviltong:

Posted

heh, chyba wszyscy psiarze mają takie trwałe sandały:lol::lol:
ja ze spaceru na nogach przywlekam różne rzeczy, ale muchy mi się nie zdarzyło:evil_lol:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']

Te stópki musiały mieć cudny zapaszek, skoro mucha soo siadła:evil_lol:

[quote name='wiq']heh, chyba wszyscy psiarze mają takie trwałe sandały:lol::lol:
ja ze spaceru na nogach przywlekam różne rzeczy, ale muchy mi się nie zdarzyło:evil_lol:

oj sie muchy uczepiły :lol: ja jej też ze spaceru nie przywlokłam tylko to była jedna z tych natrętnych co do domku wlatują i później o 5 rano na nosie siadają :lol: a jak mi po spacerze zaczęła spacerować po nodze to nie mogłam się oprzeć żeby zrobić zdjęcie :)

Posted

dzieki za wpis do księgi :) Jeśli chodzi o wstążeczki to oczywiście, że są ładniejsze ale ja uważam, że maluchy w pierwszym tygodniu są za małe by im je wiązać. Plasterki są dużo bezpieczniejsze:)

Posted

http://i8.tinypic.com/6g3w5cg.jpg:mdleje: jaka chuda......... :mdleje: nie no ciagle przekonuje sie do tego, ze nie moge miec takiej Czuszki, no nie da rady!To moje szczeniaki nawet jak spia na boku to maja fałdy tłuszczu :evil_lol: (oho niepotrzebnie o nich napisałam, bo zaczynają piszczeć :p)Co do wstążeczek, jeżeli mogę, to używam tylko do zdjęć :evil_lol:Szczeniaki są za małe i przy wchodzeniu na siebie i zabawie zahaczają paznokciami i może stać się nieszczęście.. Także też nie polecam, chyba, że do zdjęć :evil_lol:

Posted

klepcia napisał(a):
dzieki za wpis do księgi :) Jeśli chodzi o wstążeczki to oczywiście, że są ładniejsze ale ja uważam, że maluchy w pierwszym tygodniu są za małe by im je wiązać. Plasterki są dużo bezpieczniejsze:)

panienkabubu napisał(a):
Co do wstążeczek, jeżeli mogę, to używam tylko do zdjęć :evil_lol:Szczeniaki są za małe i przy wchodzeniu na siebie i zabawie zahaczają paznokciami i może stać się nieszczęście.. Także też nie polecam, chyba, że do zdjęć :evil_lol:

ok dziewczyny - przekonałyście mnie :)
ja to jeszcze doświadczenia nie mam w tych kwestiach a zawsze wstążeczki widziałam na zdjęciach :)
Klepcia ma dużo trudniejszą sytuację bo ona po łatkach nie rozpozna szczeniaczka :lol:

Posted

alive napisał(a):

Klepcia ma dużo trudniejszą sytuację bo ona po łatkach nie rozpozna szczeniaczka :lol:

Nieprawda :) Już wszystkie rozpoznaje bez naklejek i wstążeczek:) Każdy jest inny:) Chociaż moi rodzice mają z tym duży problem :)

Posted

Wygląda na to, że wszystkie :) Zdecydowaliśmy się nie zostawiać, gdyż ja od października wyjeżdżam conajmniej na pół roku i nie będzie komu się zajmować maluchem. No nic może następnym razem :)

Posted

klepcia napisał(a):
Wygląda na to, że wszystkie :) Zdecydowaliśmy się nie zostawiać, gdyż ja od października wyjeżdżam conajmniej na pół roku i nie będzie komu się zajmować maluchem. No nic może następnym razem :)

No to super, że maluchy zaklepane!
A co zrobicie jak szczeniątka zaczną się rozpełzać? Wyprowadzacie się na działkę czy zostajecie tutaj? Tak dopytuję bo chciałabym pokryć Czuszkę w październiku :) a wtedy niestety nie będzie już możliwości wyjechania na działkę a nie wiem czy uda mi się do stycznie wyprowadzić do większego lokalu :roll: . Zaczynam się bać, że szczeiaczki jednak będą w przyszłym roku :-(

Posted

Obawiam sie, że niestety musimy zostać w domu. Chwilowo jesteśmy bez samochodu, a na działce przy tych maluchach to strach bez auta być. Mam nadzieje, że go odzyskamy zanim one wyrosną. A jeśli będziemy zmuszeni zostać w wawie to maluchy dostają mój pokój do dyspozycji:) Wystarczy wynieść wersalke do dużego pokoju i u mnie mają dużo miejsca dla siebie. Narazie prawie cały czas siedzą w kojcu, rzadko który wypuszcza się na spacer po pokoju, więc jeszcze dajemy radę:)

Posted

My póki co mamy 2 pokoje więc trudno byłoby nas sie gdzieś wynieść :lol: a co gorsze wszędzie jest parkiet który nie przeżyłby lejków :shake:
Muszę dręczyć dewelopera telefonami żeby szybciej budował bo ja chcę szczeniaczki :lol:

Posted

alive napisał(a):
My póki co mamy 2 pokoje więc trudno byłoby nas sie gdzieś wynieść :lol: a co gorsze wszędzie jest parkiet który nie przeżyłby lejków :shake:
Muszę dręczyć dewelopera telefonami żeby szybciej budował bo ja chcę szczeniaczki :lol:

na pewno kiedyś będziesz miała maluszki:)
u nas nowe fotki, chyba się nikomu nie podobają...

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
na pewno kiedyś będziesz miała maluszki:)
u nas nowe fotki, chyba się nikomu nie podobają...

I życzymy Gosi od razy bliźniaków :)

Posted

sylrwia napisał(a):
Gosiu zaizolujesz podloge warstwami nieprzepuszczalnymi i dacie rade :)

A u nas Gosia to jak jest?? Na podłodze mamy rozłożoną wielką, nieprzemakalną plandeke i kartony, bo inaczej byłaby podłoga do wymiany.

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
lepiej trojaczki od razu;):D

Bliźniaki chyba wystarczą, każdy z bliźniaków na spacer będzie wędrował trzymając w reku jednego z psów a w drugim jednego z rodziców. :)