alive Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 wiq napisał(a):i jak znosi unieruchomienie? pewnie rozwala mieszkanie:evil_lol: łapkę skręciła sobie w wielkanoc więc już nawet o tym nie pamięta :) Quote
alive Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dziewczęta na balkonie :) i z Paniunią na spacerze Przed weekendem majowym Pańcia postanowiła trochę poznęcać się nad psami i je wykąpać!!! :diabloti: Tak wyglądały czyściochy po wyjściu spod prysznica :lol: walki na śmierć i życie :p Quote
wiq Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 alive napisał(a):łapkę skręciła sobie w wielkanoc więc już nawet o tym nie pamięta :) ale ja jestem yntelygentna:oops: dopiero teraz się kapnęłam, że to cd z kwietnia był:oops: Quote
Polna Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 alive napisał(a): Fanta :) Jak śliczna imienniczka mojego pączka. :loveu: Tak sobie przeglądam galerię i jestem zauroczona, im dłużej przeglądam dgm tym bardziej nie wiem jakiego chce następnego psa. :niewiem: :lol: Quote
panienkabubu Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Polna napisał(a):Jak śliczna imienniczka mojego pączka. :loveu: Tak sobie przeglądam galerię i jestem zauroczona, im dłużej przeglądam dgm tym bardziej nie wiem jakiego chce następnego psa. :niewiem: :lol: mam to samo, mam to samo!!!!!! :loveu::loveu: Quote
Polna Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 panienkabubu napisał(a):mam to samo, mam to samo!!!!!! :loveu::loveu: NO to dobrze bo już się bałam :evil_lol: Quote
alive Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 hehehe nie martwcie się dziewczyny - jesteście całkiem normalne :lol: Quote
panienkabubu Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 alive napisał(a):hehehe nie martwcie się dziewczyny - jesteście całkiem normalne :lol: mój przyszły mąż wyrzuci mnie z domu za ilość posiadanych psów :evil_lol: Quote
alive Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 kajka.14 napisał(a):Śiczne fotki. Gustowne ubranka :evil_lol: :lol: dzięki!!! Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 czesc :cool3: alive, orientujesz sie moze czy w lipcu sa organizoane jakies wyscigi tam u Was? :cool3: Quote
bigos Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 No jaki pięknie się dziewczyny chowają:loveu::loveu::loveu: Ja nadrabiam zaleglości. Przesyłam spóźnione życzenia urodzinkowe:oops::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Pozdrawiam i cały czas obserwuję zza winkla:razz::razz::razz: Quote
alive Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='alive'] Czuszka i wzburzone morze :cool3: Ale obciach.... to nie Czuszka tylko Munio... szybko się zorientowałam hehe :placz: Quote
alive Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 bigos napisał(a): No jaki pięknie się dziewczyny chowają:loveu::loveu::loveu: Ja nadrabiam zaleglości. Przesyłam spóźnione życzenia urodzinkowe:oops::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Pozdrawiam i cały czas obserwuję zza winkla:razz::razz::razz: Kogo ja tu widzę!!! :cool3: Dziękujemy za ciut spóźnione życzenia i pochwały :loveu: Quote
alive Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Zaległe działkowe zdjęcia :) nic nie widzę, nic nie widzę!! hopsa hopsa ważne żeby czuć grunt pod nogami!! dziewczynki z Bolsem rzuć rzuć rzuć Quote
alive Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Pływaczka Z Bolsem Oddawaj kija!!! :diabloti: Coś dla ludzi o silnych nerwach - moja potworka :loveu: Quote
alive Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Potworka :loveu: Atak i klasyczne odbieranie aportu :lol: Quote
Klaudia :-) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 świetne pływanko,a dziewczynki jakie szczęśliwe Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 hej. oo czy to blekitna obrozka w zolwiki?:) Jezeli tak to mam taka sama:p Quote
wiq Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 co za USZY:lol: http://i18.tinypic.com/54jts21.jpg Quote
alive Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Klaudia :-)']świetne pływanko,a dziewczynki jakie szczęśliwe ano szczęśliwe :loveu: [quote name='*luthien*']hej. oo czy to blekitna obrozka w zolwiki?:) Jezeli tak to mam taka sama:p tak to ona! :razz: [quote name='wiq']co za USZY:lol: http://i18.tinypic.com/54jts21.jpg :lol: netoperek Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 a właśnie;). Mogłabym u Ciebie zamówić komplecik z Lupine?:cool3: Quote
alive Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']a właśnie;). Mogłabym u Ciebie zamówić komplecik z Lupine?:cool3: o tu jesteś hehe :lol: cóż to za pytanie!? no pewnie! :razz: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='alive']o tu jesteś hehe :lol: cóż to za pytanie!? no pewnie! :razz: raz tam raz tu:cool3: oh dziekuje:cool1: To dam Ci zaraz na PW rozmiar, kolor i co tam jeszcze trzeba :) Quote
Recommended Posts