Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odJuki napisał(a):
Bo Chili choć malutka to głowa wielka, w końcu trening czyni mistrza, a Chili zmaga się z "dużymi" b. często (tu przepraszam za "polowania" mojej wariatki :oops: ).

nie dość, że bidulka z domu dziecka to jeszcze całe życie pod górę... ale radzi sobie jakoś - spryciula z niej :loveu: Czuszce zabiera wszystkie zabawki hihi

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odJuki napisał(a):
To ja chcę wyżła i na Karaiby!!!

Jak chcesz to dostaniesz szczeniaczka od Czuszki!! Z przyjemnością bym Ci dała!!! oj jak bym chciała...

Posted

To brzmi bardzo, bardzo serio... Nie podpuszczaj, bo co ja potem zrobię z gończym i z węgrem razem?! Choć Polak i Węgier to dwa bratanki!

Posted

Chili robi to samo co Bystra:lol:

kurde, węgry tu rozdają... :cool3:
ostatecznie mogę zrezygnować z pointera, tudzież owerniaka.. :evil_lol::evil_lol:

Posted

To ja muszę porozmawiać z moimi facetami, bo to oni chcieli psa (inna to już sprawa, że teraz JA mam psa!)...
Mnie Czuszka podoba się okrutnie i nie miałabym nic przeciwko takiej dziewczynce słodkiej :diabloti: !

Posted

wiq napisał(a):
Chili robi to samo co Bystra:lol:

kurde, węgry tu rozdają... :cool3:
ostatecznie mogę zrezygnować z pointera, tudzież owerniaka.. :evil_lol::evil_lol:

odJuki napisał(a):
To ja muszę porozmawiać z moimi facetami, bo to oni chcieli psa (inna to już sprawa, że teraz JA mam psa!)...
Mnie Czuszka podoba się okrutnie i nie miałabym nic przeciwko takiej dziewczynce słodkiej :diabloti: !

czyli już mam 2 osoby chętne na szczniaczki :p + trzecią - Panią weterynarz Czuszki i Chili, która zakochała się w Czuszce od pierwszej wizyty kiedy Czucha miała 10 tygodni i w miłości tej trwa do tej pory do tego stopnia, że powiedziała, że musi mieć od Czuszki szczeniaczka! :)

Posted

odJuki napisał(a):

Ja też chcę, ja też! Tylko u mnie niestety więcej minusów niż plusów, węgier do szwajcara chyba nie bardzo pasuje, na pewno nie masą i charakterem :shake: W dodatku waga nie ta - Czuszka byłbaby u mnie przekarmiona i za gruuuuuuba, ale kto wie, kto wie :cool3:

A kiedy planowany miocik? :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja też chcę, ja też! Tylko u mnie niestety więcej minusów niż plusów, węgier do szwajcara chyba nie bardzo pasuje, na pewno nie masą i charakterem :shake: W dodatku waga nie ta - Czuszka byłbaby u mnie przekarmiona i za gruuuuuuba, ale kto wie, kto wie :cool3:

A kiedy planowany miocik? :cool3:

oooo jeśli dziecię Czuszki miałoby wyglądać jak parówa to Ty nie dostaniesz szczeniaczka!! nie ma nic gorszego jak spasiony wyżeł - no może spasiony chart...

Jak dobrze pójdzie to może będziemy kryć Czuszkę w okolicach października! :)

Jupi napisał(a):

:loveu: :loveu: :loveu:
brak mi słów
ja też chce taką dziewczynkę:lol:

Nie ma sprawy - mogę wpisać Cię na listę :lol:

Posted

No i własnie dlatego bede ogladac szczeniaczki Czuszki tylko na zdjeciach albo na wystawach ;-)
Ja nie moge miec "chudych" psow, bo u mnie wszystkie musza miec "mase" :) he he ;) takie małe zboczenie :loveu:

Posted

alive napisał(a):
oooo jeśli dziecię Czuszki miałoby wyglądać jak parówa to Ty nie dostaniesz szczeniaczka!! nie ma nic gorszego jak spasiony wyżeł - no może spasiony chart...

Jak dobrze pójdzie to może będziemy kryć Czuszkę w okolicach października! :)

Nie ma sprawy - mogę wpisać Cię na listę :lol:

O rany Gosiu zimowe maluchy:diabloti: ale będzie jazda:evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
czy nie będzie im za zimno w zimę?:cool3:

Maluchom nie bo beda w domku ale właścicelom napewno bo słyszałam, ze dla dobra Czuszki i jej dzieci będą mieszkać na balkonie:evil_lol:
Dadzą rade jakiś koksownik sobie postawia to i łapki ogrzeją:evil_lol: Ważne dobro maluchów :evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Maluchom nie bo beda w domku ale właścicelom napewno bo słyszałam, ze dla dobra Czuszki i jej dzieci będą mieszkać na balkonie:evil_lol:
Dadzą rade jakiś koksownik sobie postawia to i łapki ogrzeją:evil_lol: Ważne dobro maluchów :evil_lol:

o moj boze :evil_lol::evil_lol:

Posted

chicken napisał(a):
O ja ! O ja ! Miocik wegrakow sie szykuje :cool3::loveu: Gdybym tylko mogla wziac jednego... :-(:roll: :loveu:

witamy :)

sylrwia napisał(a):

Ech żebyś Sylwia nie wykrakała... to jeszcze nic pewnego ale póki co wszystko wygląda na to, że uda nam się przeprowadzić w okolicach stycznia... tfu tfu na psa urok... i wtedy będą mogły być szczeniaczki :). Najwyżej pierwszy miesiąc będa w naszym teraźniejszym mieszkaniu a później, gdy zaczną się rozpełzać przeniesiemy się do domu :)

Posted

alive napisał(a):

Ech żebyś Sylwia nie wykrakała... to jeszcze nic pewnego ale póki co wszystko wygląda na to, że uda nam się przeprowadzić w okolicach stycznia... tfu tfu na psa urok... i wtedy będą mogły być szczeniaczki :). Najwyżej pierwszy miesiąc będa w naszym teraźniejszym mieszkaniu a później, gdy zaczną się rozpełzać przeniesiemy się do domu :)

od kiedy mam dwa swoje psy, mówię "na kota urok" :evil_lol: :evil_lol:

faaaaaaaaaajnie, że będą szczeniaczki :loveu:
a partner juz wybrany, czy w trakcie wybierania? :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
od kiedy mam dwa swoje psy, mówię "na kota urok" :evil_lol: :evil_lol:

faaaaaaaaaajnie, że będą szczeniaczki :loveu:
a partner juz wybrany, czy w trakcie wybierania? :loveu:

przeżywam męki i katusze, wybieram i wybieram i wybrać nie mogę!!! :shake:

Posted

alive napisał(a):
przeżywam męki i katusze, wybieram i wybieram i wybrać nie mogę!!! :shake:

oj Kochana znam to znam, przeglądania setek tysięcy stron, rodowodów, pisanie miliarda maili, telefonów.... znam to, ale pamiętaj, że przemyślany wybór jest najlepszy, tzn. tak myślę, bo czy najlepszy, to w moim przypadku okaże się za jakiś miesiąc, najdalej dwa.. No i przyszłość pokaże na jakie szczeniaki wyrosną moje małe potworki :loveu: