alive Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Coś dla wiernych fanek :) milusia Czusia :loveu: Juki :) oddawaj patyk!! Uli hmmm a kto to? hopsa hopsa :loveu: zmęczony pies to dobry pies :cool3: pierwsza część zaległych marcowych zdjęć :) Quote
panienkabubu Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='alive']Coś dla wiernych fanek :) milusia Czusia :loveu: oj bardzo milusia :evil_lol: :evil_lol: buahahahahha :evillaug: :evillaug: hmmm a kto to? Halszka robi dokładnie tak samo :loveu: :loveu: :loveu: zmęczony pies to dobry pies :cool3: znaczy szczęśliwy :cool3: Quote
alive Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Z maleństwem :) Przerywnik :p A tu jakaś dziwnie gruba Czuszka... :niedowia: a tu już normalna :lol!: I ukochane piłeczki na których punkcie dziewczyny mają kompletnego świra!!! :loveu: a tu coś Czuchę pogięło :evil_lol: :loveu: Quote
alive Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Wczoraj odbyło się wielkie pozimowe pranie psów!!! Chili była prana pierwszy raz od roku a Czucha od pół roku. Dziewczynki są śliczne, pachnące i puchate :cool3: . Szczególnie z Chili zrobił się puchacz... :lol: Jak wyrobię się z zaległymi zdjęciami to wkleję zdjęcia dziewczyn biegających po kąpieli w koszulkach :eviltong: Quote
Jupi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 śliczna:loveu: i ma identyczną obróżkę jak Jupi:lol: Quote
alive Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Jupi napisał(a): śliczna:loveu: i ma identyczną obróżkę jak Jupi:lol: już ma inną :eviltong: to stare zdjęcia hihi Quote
Nugatowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='alive'] Czy ta czucha jadła mrówki :hmmmm: ze ma pozostałości na jęzorku :evil_lol: :-o Quote
sylrwia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 O rany następna wstawia zdjeca z marca:cool1: Całe szczęście, że bez śniegu:evil_lol: Dawaj zdjęcie Czuchy w nowej obroży. Ja nie rozumiem czemu Czucha nie reklamuje biznesu:evil_lol: Quote
alive Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Nugatowa napisał(a):Czy ta czucha jadła mrówki :hmmmm: ze ma pozostałości na jęzorku :evil_lol: :-o w domu jeść nie dają to trzeba się dożywiać na spacerach :P sylrwia napisał(a):O rany następna wstawia zdjeca z marca:cool1: Całe szczęście, że bez śniegu:evil_lol: Dawaj zdjęcie Czuchy w nowej obroży. Ja nie rozumiem czemu Czucha nie reklamuje biznesu:evil_lol: no w sumie.... zaraz jakiegoś poszukam hihi Quote
puchu Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='alive'] jak zwykle słodka i przyjacielska ;) :loveu: nie ma nic piękniejszego niż taki uśmiechnięty pychol :loveu: Quote
odJuki Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Kurcze! Zdjęcia mi się nie otwierają, DLACZEGO?! Droga Gosiu, my jak zwykle na spacerze jesteśmy między 12.30 a 12.45. - na polu i potem w las! Dziś czwartek - będziemy ok. 12.30 i jutro też... W sobotę jedziemy na Mazury, mam nadzieję, że się wkrótce spotkamy :loveu: ! Quote
odJuki Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 O!!! Już widzę zdjęcia, boskie dziewczyny :angel: ! Quote
alive Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 portrety rodzinne :loveu: Uśmiechnięta Czuszka :) i wizyta u Ploterka :) Quote
alive Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='odJuki']Kurcze! Zdjęcia mi się nie otwierają, DLACZEGO?! Droga Gosiu, my jak zwykle na spacerze jesteśmy między 12.30 a 12.45. - na polu i potem w las! Dziś czwartek - będziemy ok. 12.30 i jutro też... W sobotę jedziemy na Mazury, mam nadzieję, że się wkrótce spotkamy :loveu: ! To będę na Was polowała po długim weekendzie bo jutro wyjeżdżamy i na spacer sie nie wyrobię :( Trzymajcie za nas kciuki bo Czuszka będzie wystepowała na wystawach w Opolu i Łodzi!!!!! Quote
Klaudia :-) Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 alive mam nadzieje,że na wystawie w Łodzi uda mi sie poznać Ciebie i Czuszke Quote
odJuki Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Trzymam kciuki :kciuki: ! Wystawy są Wasze :thumbs:! Pa,pa po majówce :bye: ! Quote
gochgoch Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 o co im poszło? o tę piękną piłkę??!!!:evil_lol: ale laska prawie nie widać co jest na tym zdjęciu..takie wszystko tam rudzielcowate.. Quote
:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Świetną pozycję przybrała Czucha :grin: http://i18.tinypic.com/479s93n.jpg Rodzinne fotki również piękne :multi: Jak zrobiłaś to że siedza ładnie obok siebie? Ja moich do tego nie jestem w stanie siłą zmusić :evil_lol: Quote
alive Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Czuszka na wystawie w Oplou zgarnęła: dosk. I, CWC i resCACIB - czyli po prostu zajęła 2 miejsce w suczkach!!! Wygrała z nią jej pół siostra z Czech po tym samym ojcu a rasę wygrał potencjalny przyszły mąż Czuszki!!!! :razz: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 alive napisał(a):Czuszka na wystawie w Oplou zgarnęła: dosk. I, CWC i resCACIB - czyli po prostu zajęła 2 miejsce w suczkach!!! Wygrała z nią jej pół siostra z Czech po tym samym ojcu a rasę wygrał potencjalny przyszły mąż Czuszki!!!! :razz: JA WAS WIDZIALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie bylam pewna czy to Wy!!!!! nawet chyba mam zdjecie!!!!! no czemu nie powiedzialyscie ze bedziecie:( Quote
Jupi Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 alive napisał(a):Czuszka na wystawie w Oplou zgarnęła: dosk. I, CWC i resCACIB - czyli po prostu zajęła 2 miejsce w suczkach!!! Wygrała z nią jej pół siostra z Czech po tym samym ojcu a rasę wygrał potencjalny przyszły mąż Czuszki!!!! :razz: Gratulacje!:lol: :thumbs: śliczne pozowanko:loveu: Quote
samograj Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ale fajne wiadomości:multi: :multi: :multi: GRATULUJĘ!!! Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Gratulujemy ;) :klacz: Jakies zdjęcia z wystawy? :razz: Quote
Recommended Posts