alive Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='panienkabubu'] Wszystkiego dobrego w Dniu Kobiet od Benosława :loveu: oooo bardzo dziękuję :loveu: proszę przekazać buzi od cioci Gosi :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 alive napisał(a):oooo bardzo dziękuję :loveu: proszę przekazać buzi od cioci Gosi :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ben jest casanova jednym slowem i kwiaty rozdaje :loveu: Quote
alive Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 hej, czego ode mnie chcesz?? Chili poza wystawowa :) udało się :) Quote
panienkabubu Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 alive napisał(a):hej, czego ode mnie chcesz?? Chili poza wystawowa :) udało się :) alive :cool3: czy zdradzisz sekret jakosci Twoich zdjec? :cool3: na jakim trybie robisz? :cool3: Quote
alive Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 panienkabubu napisał(a):alive :cool3: czy zdradzisz sekret jakosci Twoich zdjec? :cool3: na jakim trybie robisz? :cool3: yyyyy... wiesz co... to raczej chodzi o obiektyw i światło a nie program w aparacie :) zresztą robię bardzo różnie. Quote
panienkabubu Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 alive napisał(a):yyyyy... wiesz co... to raczej chodzi o obiektyw i światło a nie program w aparacie :) zresztą robię bardzo różnie. no dobra, czyli moim s2 is nie ma szans :P a szkoda ;) Quote
alive Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 panienkabubu napisał(a):no dobra, czyli moim s2 is nie ma szans :P a szkoda ;) no tego bym nie powiedziała :roll: Quote
Saskja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mnie się najbardziej podobała ta Czuszkowa metoda dłubania w nosie :-) Quote
alive Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Saskja napisał(a):Mnie się najbardziej podobała ta Czuszkowa metoda dłubania w nosie :-) Cześć Saskja :) no pomysłowa dziewucha z niej :lol: A w tym tygodniu Czuszka coć nie ma szczęścia i napadają na nią suki :shake:. Wczoraj tak dostała w policzek, że do weterynarza musiałam jechać :-( rankę niby niedużą jej zrobiła ale brzydką i z dyndającym kawałkiem skóry :(. Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 alive napisał(a):Cześć Saskja :) no pomysłowa dziewucha z niej :lol: A w tym tygodniu Czuszka coć nie ma szczęścia i napadają na nią suki :shake:. Wczoraj tak dostała w policzek, że do weterynarza musiałam jechać :-( rankę niby niedużą jej zrobiła ale brzydką i z dyndającym kawałkiem skóry :(. :shake: :shake: biedna Czucha :shake: :shake: prosze wymiziać ode mnie ja to chyba nie wierze w moj aparat albo nie umiem go po prostu obslugiwac :evil_lol: :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 mamabazyla napisał(a):Torówki :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 świetne fotki,pozycja wystawowa Chili świetna:-) Quote
alive Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 mamabazyla napisał(a):Torówki :diabloti: och Ty podła ciotko :angryy: że niby moje dziewczynki są lekkich obyczajów? :angryy: Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 mamabazyla napisał(a):Torówki :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre, dobre pozdrawiamy dziewuchy:p:p:p Quote
Jupi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 w sobotę byłam na egzaminach psów ratowniczych w Niemczech i jednym z uczestników był wyżeł węgierski, pokazałam TZ-towi jaką będziemy mieli suczkę:lol: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jupi napisał(a):w sobotę byłam na egzaminach psów ratowniczych w Niemczech i jednym z uczestników był wyżeł węgierski, pokazałam TZ-towi jaką będziemy mieli suczkę:lol: :evil_lol: O rany Jupi kiedy planujesz mieć rudzielca? Bedziemy z Fortkiem mieć bliziutko do rudzielca na wspólne szaleństwa:multi: Quote
alive Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Jupi napisał(a):w sobotę byłam na egzaminach psów ratowniczych w Niemczech i jednym z uczestników był wyżeł węgierski, pokazałam TZ-towi jaką będziemy mieli suczkę:lol: :evil_lol: hehehe to przynajmniej teraz chłopak jest świadomy co go czeka :lol: ale się tu kurzu zebrało :oops: Quote
puchu Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Quote
panienkabubu Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='puchu']Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! My tez dołączamy się do życzeń, Wesołych Świąt :) Quote
odJuki Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Matko moja! Cóż to za dziwna cisza:crazyeye: ? Gosiu, żyjesz? Pisałaś, że masz mało czasu, ale brakuje dziewczyn, choćby na zdjęciach... :calus: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 odJuki napisał(a):Matko moja! Cóż to za dziwna cisza:crazyeye: ? Gosiu, żyjesz? Pisałaś, że masz mało czasu, ale brakuje dziewczyn, choćby na zdjęciach... :calus: cześć czołem :cool3: co tam u Was? :cool3: Jakoś tak ostatnio Was nie widziałam w moich subskrypcjach? :cool3: wiecie już, że Hania będzie mamą? :cool3: Quote
alive Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 odJuki napisał(a):Matko moja! Cóż to za dziwna cisza:crazyeye: ? Gosiu, żyjesz? Pisałaś, że masz mało czasu, ale brakuje dziewczyn, choćby na zdjęciach... :calus: Żyję, żyję :) i postaram się jutro wybrać z Wami na spacer :) o której teraz wędrujecie? panienkabubu napisał(a):cześć czołem :cool3: co tam u Was? :cool3: Jakoś tak ostatnio Was nie widziałam w moich subskrypcjach? :cool3: wiecie już, że Hania będzie mamą? :cool3: oo to juz pewne, że będzie mamą? bo to że zdradziła Benia to wiem.... nawet wypowiadałam się na ten temat u Ciebie w galerii :) Quote
panienkabubu Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 alive napisał(a):oo to juz pewne, że będzie mamą? bo to że zdradziła Benia to wiem.... nawet wypowiadałam się na ten temat u Ciebie w galerii :) wiem, nawet Ci odpowiedziałam :eviltong: :eviltong: Jeszcze nie wiadomo, na razie to 2 tygodnie od pierwszego krycia i tydzień od ostatniego, także jeszcze musze cierpliwie czekac ;) pokaz te swoje pieknosci bo juz sie za nimi stesknilam :loveu: Quote
Recommended Posts