alive Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Nugatowa napisał(a):Ja tam wole gładkie Pozdrawiam Ps: Zaplułam Wam Galerię a cóż takiego smiesznego, że plujesz? :razz: Quote
sylrwia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 alive napisał(a):a cóż takiego smiesznego, że plujesz? :razz: Nugatowa błotniki zgubia:evil_lol: Quote
alive Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 łoj trochę kurzu się tu zebrało!!! :shake: Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mała Papryczka rozmarzona ... :loveu: Tak jak moja Manieczka ... Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='alive']:lol: i trochę zimy... ło jaaaaaaaa cieeeeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu: ale piekne nochale i zimowe fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: kurczę jak mi się ta Twoja Czuszka podoba no! :cool3: ciesz się, że nie jestem w Warszawie i mam do niej kawałek bo bym się polasila na nią :cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
puchu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :loveu: Świetny jęzor :) Chili ma przepiękne oczy :loveu: Quote
odJuki Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Alive, może jakiś spacer? Juki ma zdrowe wszystkie cztery łapy ("odpukać") i znowu chodzimy po lesie :multi: ! Quote
bazylowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [CENTER]A Czucha jest w "psach mysliwskich"!! A Czucha jest w "psach myśliwskich"!! I Ploter też i Ploter też !!!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: [/CENTER] Quote
alive Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Mała Papryczka rozmarzona ... :loveu: Tak jak moja Manieczka ... Faktycznie na niektorych zdjęciach mają podobne minki :) uroki kundelków :loveu: [quote name='panienkabubu']ło jaaaaaaaa cieeeeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu: ale piekne nochale i zimowe fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: kurczę jak mi się ta Twoja Czuszka podoba no! :cool3: ciesz się, że nie jestem w Warszawie i mam do niej kawałek bo bym się polasila na nią :cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu: nonono ja bym Ci sie połasiła!!! jakbym Cię później dorwała to uuuu..... :mad: puchu dziękujemy za pochwały :) [quote name='mamabazyla']A Czucha jest w "psach mysliwskich"!! A Czucha jest w "psach myśliwskich"!! I Ploter też i Ploter też !!!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti: kurcze zaraz biegnę do kiosku!!! :loveu: [quote name='odJuki']Alive, może jakiś spacer? Juki ma zdrowe wszystkie cztery łapy ("odpukać") i znowu chodzimy po lesie :multi: ! my bardzo chętnie! widziałysmy Was chyba z oddali w poniedziałek... za chwilę jadę do związku kynologicznego pozałatwiać formalności a później wyruszam na spacer - mam nadzieję, że uda mi sie dotrzeć na 12:45 na łączkę :) Quote
alive Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Jeszcze zaległe zdjęcia zimowe :) modelka :loveu: druga modelka :loveu: no rzuć wreszcie tego kija!!! niuch, niuch Quote
alive Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Pokaz mody zimowej czyli kiedy śnieg napruszy marzną pieskom uszy!!! zdejmijcie mi to :-( Chili niestety nie wykazywała chęci współpracy :evil_lol: Quote
Jupi Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='sylrwia']Zamęczy Jupiego i Bosara:evil_lol: e tam oni to by byli zachwyceni na pewno:lol: gorzej z Tz-tem ale juz sobie grunt szykuje i od czasu do czasu o suni coś przebąkuje, na razie bezboleśnie, nawt bardziej na tak ale później:p na razie na kota czekamy;) cudeńko słodkie:loveu: :loveu: :loveu: a jaką stronkę byście poleciły by o łyzwach węgierskich poczytać co nieco:cool3: Quote
Klaudia :-) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 świetne czapeczki,pozdrowienia dla rudzielca i czarnulka Quote
alive Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Klaudia :-) napisał(a):świetne czapeczki,pozdrowienia dla rudzielca i czarnulka dziekujemy i też pozdrawiamy!!! :) Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja tak troszke nie na temat :) ale szukalam sobie wczoraj narzut na lozko na allegro i czy ta wasza to taka z Ikei ? a jak tak to jak sie sprawuje ? Quote
bigos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='alive']Pokaz mody zimowej czyli kiedy śnieg napruszy marzną pieskom uszy!!! zdejmijcie mi to :-( Chili niestety nie wykazywała chęci współpracy :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Świetna ta moda jesień/ zima 2007 Muszę Bigoskowi pokazać:cool3: Pozdrawiamy:loveu: Quote
agabass Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 niedługo to bedzie pokaz bikini bo lato się zbliża :evil_lol: foty super Quote
panienkabubu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='alive']Pokaz mody zimowej czyli kiedy śnieg napruszy marzną pieskom uszy!!! zdejmijcie mi to :-( Chili niestety nie wykazywała chęci współpracy :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: super :loveu: :loveu: :loveu: a Chili pewnie odstawały za bardzo uszy i to dlatego, trzeba było wyciąc otworki na uszka :evil_lol: Quote
alive Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Elitesse napisał(a):ja tak troszke nie na temat :) ale szukalam sobie wczoraj narzut na lozko na allegro i czy ta wasza to taka z Ikei ? a jak tak to jak sie sprawuje ? hehehe no faktycznie troszkę nie na temat :lol: . Bo ja wiem jak się sprawuje? Wytrzymuje już co najmniej 4 miesiąc biegania po niej i nadal wygląda nieźle :) no i kolor jak na to, że leży na kanapie zawłaszczonej przez psy jest fantastyczny!!! Prałam ją już z 1000 razy i nadal dobrze się trzyma :) Quote
alive Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 bigos napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Świetna ta moda jesień/ zima 2007 Muszę Bigoskowi pokazać:cool3: Pozdrawiamy:loveu: Bigos, Ty żyjesz!!!! :-o agabass napisał(a):niedługo to bedzie pokaz bikini bo lato się zbliża :evil_lol: foty super No a jak!! Tym bardziej, że Czuszka zaczyna własnie ciążę urojoną i biust jej rośnie :eviltong: , z Chili będzie trudniej bo ponieważ została szybko wysterylizowana straszna z niej deska - jakieś takie pryszcze ma zamiast biustu :lol: panienkabubu napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: super :loveu: :loveu: :loveu: a Chili pewnie odstawały za bardzo uszy i to dlatego, trzeba było wyciąc otworki na uszka :evil_lol: No fakt! Szkoda, że nie mieliśmy na spacerze nożyczek :cool3: Quote
alive Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dziewczyny latające: frrrrrruuuu frrruuu haha mam cię patyku!!! frrrrrrruuuuuu fruuu :) Quote
alive Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Portreciki :) cholera coś mnie swędzi... :watpliwy: daaaaawaaaać kiiijaaaa!!!!!!!!!!!! :talker: Modelki stojące... i siedzące. dułbanie w nosie :evil_lol: mniam, mniam :p Quote
panienkabubu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='alive']:) to na konkurs, na konkurs! :loveu: [quote name='alive'] dułbanie w nosie :evil_lol: :crazyeye: to ostatnio w modzie jest, Tequila od olchy też ma takie zboczenia :evil_lol: i nawet mowi, ze przyjmuje klientów :evil_lol: haha :evil_lol: ************** Wszystkiego dobrego w Dniu Kobiet od Benosława :loveu: Quote
Recommended Posts