alive Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='panienkabubu']:mdleje: woooooow.. :mdleje: ja chce takie widokiiiiiiiii :mdleje: hmmm niewiele mogę pomóc w tej kwesti... jedynie mogę wklaić jeszcze jakieś zdjęcia :) [quote name='anetta']http://i13.tinypic.com/2nkt05u.jpg :roflt::roflt::roflt: komentarz swietny :roflt::roflt: A pustynny radiowoz tez niczego sobie :megagrin: bardzo mi miło :) [quote name='Kamcia_14'] Takie słodkie , niewinne :loveu::loveu:. taaaa niewinne.... sępy przebrzydłe!!! :P Quote
panienkabubu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 alive napisał(a):nie będę :( gdyby wyżły nie były w piatek to pewnie bym się zdecydowała a tak olałam sprawę bo nie chciało mi sie jechać taki kawał drogi bez Ukochanego Małżonka :) Najbliższa wystawa na którą się wybieramy to Opole!! :) rozumiem, skad ja to znam :loveu: eh ta milosc :loveu: hehe .. Nas w Opolu chyba raczej nie będzie, na razie stawiamy na sceniacki :loveu: a jesli chodzi o zdjecia - z chęęęęęęęęęęęęęęęęcią pooglądam :) Quote
panienkabubu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='alive']Ok to rafa for ju :cool3: i mój prywatny stwór morski :P :mdleje::mdleje:................. wypas.............................. a u nas znowu zima :P Quote
alive Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Leniwa niedziela :roll: Zatroskana Chiluszka :loveu: o co chodzi?? Quote
alive Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Psie oki :) Chili i ja :) Czucha Quote
Jupi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Od 2,5 godziny siedzę i ogląfdam twoją galerie od poczatku, jest tyyyle super zdjęć, że nie zacytuje ani jednego:evil_lol: Super jest ta Twoja Czuczka:loveu: jest prześliczna:p coraz bardziej mi sie te psiaki podobają, myslę że się kiedyś skuszę na wyżlicę:lol: Quote
alive Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Jupi - podziwiam, jesteś bardzo twarda hihi :) A wyżełkę serdecznie polecam!!!! :) Quote
puchu Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 alive napisał(a):Psie oki :) Chili i ja :) Czucha :loveu: Jaki zmęczony pies... Quote
bazylowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ona należy do młodzieży wszechpolskiej, czy zamawia piwa ?? Quote
alive Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 mamabazyla napisał(a): Ona należy do młodzieży wszechpolskiej, czy zamawia piwa ?? hehehehehe oczywiście, że piwo :p wdała się w rodziców :p Quote
alive Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Psie łapki (zniszczone zresztą trochę przez zimę :() Quote
alive Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Chilucha zapatrzona w okno :loveu: Ziewaczka :) zzzzzzzzz....... zzzzzzzzzz....... zzzzzzzzzzzz....... Wielki kinol :loveu: Quote
alive Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 mamabazyla napisał(a): A to już było już było (chyba) ;) oj faktycznie było :roll: to w zamian inne dam :) Quote
alive Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 A to moje ulubione z sesji pt. "leniwa niedziela" :loveu: Quote
puchu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 piękne :loveu: Ucałuj je w te piękne kinolki :loveu: Quote
Nugatowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 alive napisał(a):Psie łapki (zniszczone zresztą trochę przez zimę :() Pańcia a czemu Łapki nie przystrzyżone ??:cool1::mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
alive Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Nugatowa napisał(a):Pańcia a czemu Łapki nie przystrzyżone ??:cool1::mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ładniejsze włochate :loveu: ale Chili to będę musiała podstrzyc bo czasem podrażnia sobie na spacerze :( Quote
panienkabubu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Alive! Dlaczego masz w opisie czarną wstążeczkę?? Tak siebałam tu wchodzic........ Quote
alive Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Alive! Dlaczego masz w opisie czarną wstążeczkę?? Tak siebałam tu wchodzic........ Ty Ślepa Kobieto ta wstązka zielona jest :lol: rozjaśnij sobie monitor :cool3: Quote
Nugatowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 alive napisał(a):bo ładniejsze włochate :loveu: ale Chili to będę musiała podstrzyc bo czasem podrażnia sobie na spacerze :( Ja tam wole gładkie Pozdrawiam Ps: Zaplułam Wam Galerię Quote
panienkabubu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 alive napisał(a):Ty Ślepa Kobieto ta wstązka zielona jest :lol: rozjaśnij sobie monitor :cool3: :mdleje: :mdleje: matko kochana, a ja myslalam, ze na zawał padne jak zobaczyłam :mdleje: no tak, rozjaśniłam monitor i już wszystko gra, przepraszam za zamieszanie ;) Quote
Recommended Posts