Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 alive napisał(a):Chili frasobliwa i Czuszka frasobliwa... A co Ty im zrobiłaś, że tak się frasują ??? :p Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 dziewczynki martwią się, że Pańcia zamiast pisać pracę magisterską bawi się aparatem :eviltong: Quote
sylrwia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 alive napisał(a):my mamy jeszcze zieloną i żółtą :cool3: piłeczka za niecałe 4 zł a tyle radości!! dziewczynki za nimi przepadają!!! :) 4 mówisz:confused: o rany ale ze mnie zdzierają:angryy: zaplacilam za swoja niecale 13 albo 15 zl:shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 o taaaak, dobranooooc, bo juz pozno :loveu: Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 sylrwia napisał(a):4 mówisz:confused: o rany ale ze mnie zdzierają:angryy: zaplacilam za swoja niecale 13 albo 15 zl:shake: może to jednak nie taka sama :) my zakupiłyśmy na hali w leclercu :roll: Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): o taaaak, dobranooooc, bo juz pozno :loveu: ooo tak :) najwyższa pora dołączyć do męża, który własnie zaległ w łóżku! dobranoc :) Quote
Nugatowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 alive napisał(a):Chili frasobliwa zieeeew i Czuszka frasobliwa... Ależ ona ma oczy :mdleje: Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ale wyżeł japoński to chyba będzie jedyny na wystawie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszam na spotkanie. Ja będę od piątku do niedzieli na hali gdzie odbywać sie będą zawody obidience (hala 6A) Do zobaczenia Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 bigos napisał(a):Ale wyżeł japoński to chyba będzie jedyny na wystawie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to mamy ZW.SW.2006 ;D Quote
alive Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 panienkabubu napisał(a):no to mamy ZW.SW.2006 ;D :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
alive Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 bigos napisał(a): Zapraszam na spotkanie. Ja będę od piątku do niedzieli na hali gdzie odbywać sie będą zawody obidience (hala 6A) Do zobaczenia ja całą sobotę będę szalała po wystawie w mundurze Straży dla Zwierząt :cool3: a w niedzielę z Czuchą, więc postaram się jakoś wpaść! Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 serdeczne gratulacje :razz: :razz: :razz: Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 alive napisał(a):ja całą sobotę będę szalała po wystawie w mundurze Straży dla Zwierząt :cool3: a w niedzielę z Czuchą, więc postaram się jakoś wpaść! to wpadnij do nas !! hala nr 9 ringi 61-63 ;-) mozesz z aparatem :D hyyhhy Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 alive napisał(a):ja całą sobotę będę szalała po wystawie w mundurze Straży dla Zwierząt :cool3: a w niedzielę z Czuchą, więc postaram się jakoś wpaść! Ja także będę w pracy, więc czasu na pogaduchy niestety niewiele. Ale mam nadzieję, zę będzie czas żeby się poznać. A gdzie się zatrzymacie. Może jakieś popołudniowe piwko lub spacer z psiurkami:razz::razz::razz: Quote
alive Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 sesji salonowej cd. znów Chili w tajnej kryjówce... łapeczka :loveu: brudne stópki Czuszki :cool3: sesja podłogowa Czuszka siedząca :razz: Quote
alive Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 bigos napisał(a):Ja także będę w pracy, więc czasu na pogaduchy niestety niewiele. Ale mam nadzieję, zę będzie czas żeby się poznać. A gdzie się zatrzymacie. Może jakieś popołudniowe piwko lub spacer z psiurkami:razz::razz::razz: wszystko wskazuje na to, że będziemy spać w Ibisie razem z dużą częścią naszego rudego towarzystwa :) a co do spotkania to dogadamy się w razie czego na miejscu bo trudno mi teraz powiedzieć jak będzie wyglądała moja sobota. jeśli wystawa skończy się na tyle wcześnie, że jeszcze będzie jasno to z przyjamnością udamy się na spacer :) a wieczorem na 100% będzie gdzieś impreza, więc szczegóły ustalimy na miejscu!!! :razz: Quote
alive Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 moje cudo :loveu: stójka ;) i atak!!! Quote
bigos Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ale piękne, maślane oczka:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 alive napisał(a):moje cudo :loveu: slicznosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: oj oj oj, no taki wyżełek zaczyna mi się marzyć, cuuuuudooo :loveu: :loveu: :loveu: alive napisał(a): :lol: :lol: :lol: a jakie one wygodne, bawią się na łóżku :evil_lol: :evil_lol: Quote
alive Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 panienkabubu napisał(a): :lol: :lol: :lol: a jakie one wygodne, bawią się na łóżku :evil_lol: :evil_lol: no kurcze! przecież księżniczki nie będą się bawiły na twardej podłodze!! poobijać się można!! :lol: Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 alive napisał(a): brudne stópki Czuszki :cool3: Jakie śliczne rude kopytka:loveu: Quote
Honey Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Hehe, jak bym moja Ayche widziala :evil_lol: przednie lapy na podlodze, tylek na kanapie. :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 tak i moja gadzina siedzi :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
shangri_la Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 haha bede pierwsza, bede pierwsza :evil_lol: w "psach mysliwskich" jest artykul o zlocie wyzlow wegierskich:cool3: i jestescie tam dziewczyny na grupowym zdjeciu. i teraz pytanko. czy w tym artykule na fotce po lewej, posrod dwoch chlopakow z tylu jest Czuszka?( plci nie widac, bo inny psiak ja zaslania, ale taka podobna:razz:) pozdrawiam Quote
Recommended Posts