Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alive napisał(a):
my mamy jeszcze zieloną i żółtą :cool3: piłeczka za niecałe 4 zł a tyle radości!! dziewczynki za nimi przepadają!!! :)

4 mówisz:confused: o rany ale ze mnie zdzierają:angryy: zaplacilam za swoja niecale 13 albo 15 zl:shake:

Posted

sylrwia napisał(a):
4 mówisz:confused: o rany ale ze mnie zdzierają:angryy: zaplacilam za swoja niecale 13 albo 15 zl:shake:

może to jednak nie taka sama :) my zakupiłyśmy na hali w leclercu :roll:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):

o taaaak, dobranooooc, bo juz pozno :loveu:

ooo tak :) najwyższa pora dołączyć do męża, który własnie zaległ w łóżku! dobranoc :)

Posted

Ale wyżeł japoński to chyba będzie jedyny na wystawie;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapraszam na spotkanie. Ja będę od piątku do niedzieli na hali gdzie odbywać sie będą zawody obidience (hala 6A)
Do zobaczenia

Posted

bigos napisał(a):

Zapraszam na spotkanie. Ja będę od piątku do niedzieli na hali gdzie odbywać sie będą zawody obidience (hala 6A)
Do zobaczenia

ja całą sobotę będę szalała po wystawie w mundurze Straży dla Zwierząt :cool3: a w niedzielę z Czuchą, więc postaram się jakoś wpaść!

Posted

alive napisał(a):
ja całą sobotę będę szalała po wystawie w mundurze Straży dla Zwierząt :cool3: a w niedzielę z Czuchą, więc postaram się jakoś wpaść!

to wpadnij do nas !! hala nr 9 ringi 61-63 ;-)
mozesz z aparatem :D hyyhhy

Posted

alive napisał(a):

Ja także będę w pracy, więc czasu na pogaduchy niestety niewiele. Ale mam nadzieję, zę będzie czas żeby się poznać. A gdzie się zatrzymacie. Może jakieś popołudniowe piwko lub spacer z psiurkami:razz::razz::razz:

Posted

bigos napisał(a):
Ja także będę w pracy, więc czasu na pogaduchy niestety niewiele. Ale mam nadzieję, zę będzie czas żeby się poznać. A gdzie się zatrzymacie. Może jakieś popołudniowe piwko lub spacer z psiurkami:razz::razz::razz:

wszystko wskazuje na to, że będziemy spać w Ibisie razem z dużą częścią naszego rudego towarzystwa :) a co do spotkania to dogadamy się w razie czego na miejscu bo trudno mi teraz powiedzieć jak będzie wyglądała moja sobota. jeśli wystawa skończy się na tyle wcześnie, że jeszcze będzie jasno to z przyjamnością udamy się na spacer :) a wieczorem na 100% będzie gdzieś impreza, więc szczegóły ustalimy na miejscu!!! :razz:

Posted

alive napisał(a):
moje cudo :loveu:

slicznosci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
oj oj oj, no taki wyżełek zaczyna mi się marzyć, cuuuuudooo :loveu: :loveu: :loveu:

alive napisał(a):

:lol: :lol: :lol:
a jakie one wygodne, bawią się na łóżku :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):

:lol: :lol: :lol:
a jakie one wygodne, bawią się na łóżku :evil_lol: :evil_lol:

no kurcze! przecież księżniczki nie będą się bawiły na twardej podłodze!! poobijać się można!! :lol:

Posted

haha bede pierwsza, bede pierwsza :evil_lol: w "psach mysliwskich" jest artykul o zlocie wyzlow wegierskich:cool3: i jestescie tam dziewczyny na grupowym zdjeciu. i teraz pytanko. czy w tym artykule na fotce po lewej, posrod dwoch chlopakow z tylu jest Czuszka?( plci nie widac, bo inny psiak ja zaslania, ale taka podobna:razz:)
pozdrawiam