Mi. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 alive napisał(a):psiaki mają już nowe domy :)To ja zdejmuje:evil_lol: Quote
bigos Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 alive napisał(a):psiaki mają już nowe domy :) Bardzo się cieszę:laola::laola::laola: Quote
alive Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 póki co nie mam nowych ale postaram się jak najszybciej zrobić :) Quote
alive Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 No i nareszcie nowe zdjęcia :) :loveu: Czuszka i Chili :loveu: - czerwiec 2006r Balkonowe opalanie :) Niuchaczka :) Quote
bigos Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Balkonowe opalanie :) Ale modelki opalone:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cóż za miłość:loveu: "Chyba Pancio wraca do domku":evil_lol: Wszystkie fotki piękne:multi: Quote
panienkabubu Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Alez one sie blyszcza :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Witam:lol: Wczoraj pokazałam zdjęcia Czuchy koleżance z pracy i myślała, że to Foryś :eviltong: Quote
alive Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Hehe :shiny: nic dziwnego - są bardzo do siebie podobni. W końcu ci sami rodzice! :) Quote
alive Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 :loveu: Czuszka i Chili :loveu: Gry i zabawy :lol: Dziewczyny i Bilbo :loveu: Przytulanki... :icon_roc: Czuszka była zazdrosna i starała się dać Bilbowi do zrozumienia do kogo powinien się zalecać... :icon_roc: Bilbo w mig załapał o co Czuszce chodzi jednak ona miała na te kwestie nieco inne wyobrażenie, więc delikatnie dała do zrozumienia, że nie o to jej chodziło... :cool3: Chili - rządna krwi bestia wisząca przy gardle ofiary...:roflt: Quote
alive Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Weekend na działce Dziewczynki i ich działkowy kolega - Bols :) Na działce nie tylko bawi się i odpoczywa ale także pracuje! Dziewczynki stwierdziły, że trzeba pomóc Panu zlikwidować górę piachu. :cool3: pracowały... ...pracowały... ...gwiazda nawet nie zważała na swój wygląd... ...w końcu zmęczenie zmusiło Chili do chwili przerwy... ...po której wzięła się do pracy ze zdwojonym zapałem... ...w końcu Chili padła! :) ...ale nie na długo... po pracy i odpoczynku zabraliśmy dziewczynki na zasłużony spacer :painting: :painting: Bols i bocian :) Quote
sylrwia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Widziałam, że Czuszka zgłoszona jest na wystawe w Olsztynie. :eviltong: Powodzenia siostrze życzymy. Macie tego samego sędziego co oceniał Forysia w Gorzowie.:p Quote
bigos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Na działce nie tylko bawi się i odpoczywa ale także pracuje! Dziewczynki stwierdziły, że trzeba pomóc Panu zlikwidować górę piachu. :cool3: pracowały... ...pracowały... ...gwiazda nawet nie zważała na swój wygląd... ...w końcu zmęczenie zmusiło Chili do chwili przerwy... ...po której wzięła się do pracy ze zdwojonym zapałem... ...w końcu Chili padła! :) ...ale nie na długo... Budowniczy PRL:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Spacer :Dog_run: Biegi do i od Pańci :) atak!!! :eek2: Quote
alive Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Czuszka zdobyła dzisiaj na wystawie w Olsztynie trzecie CWC co oznacza, że zakończyliśmy Championat Polski!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts