zaba14 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Hihi :evil_lol: a ja myslałam że Chili jest mniejsza :lol: ładna z niej panienka, a jak wam poszlo na wystawie z Czuszka? bo ktos napisał, że byliście w Łodzi? :cool3: Quote
sylrwia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :multi::laola:Gratuluje :multi: :cool1: A niby to Muniek jest nie do pokonania bo pięknie się prezentuje, kłamczuszka z Ciebie, albo nie wierzysz w możliwości Czuszki:evil_lol: Quote
alive Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 zaba14 napisał(a): a jak wam poszlo na wystawie z Czuszka? bo ktos napisał, że byliście w Łodzi? :cool3: info na górze strony :) Quote
alive Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 sylrwia napisał(a): :cool1: A niby to Muniek jest nie do pokonania bo pięknie się prezentuje, kłamczuszka z Ciebie, albo nie wierzysz w możliwości Czuszki:evil_lol: od dzisiaj już wierzę!!! Pięknie się spisała moja Gwiazda!!! Jak ją ustawiłam , tak stała! :) A Munio też super wypadł - w końcu wrócił ze zw. młodzieży! :) Quote
alive Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Pierwsze dni Chili w nowym domu :loveu: Pierwsze przytulanki :) Śpiochy Papryczki sisters :loveu: Po kilku dniach u nas, z tajemniczych powodów oklapły Chili uszka... :question: Najwyraźniej Czuszkę to martwiło... :-( Ale po paru kolejnych dniach uchy znów powstały!!! :multi: Zabawy :diabloti: Całuski :loveu: Sprawdzanie stanu uzębienia :lol!: Pierwsza kosteczka :) Quote
Nugatowa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='alive'] Śpiochy Papryczki sisters :loveu: siostry Chili :multi: :multi: :loveu: :loveu: Gosiu one są R-E-W-E-L-A-CY-J-N-E Czucha te twoje sukcesy :eek2: :iloveyou: :bigcool: :modla: :modla: :sweetCyb: Quote
alive Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Czuszka rok i 10 miesięcy, Chili 10 miesięcy :loveu: Postanowiliśmy trochę postarzyć Chili żeby miała urodziny tego samego dnia co Czuszka :) Pierwsze dłuższe spacery po chorobie Chili Fred :) (Czuszka wygrała wczoraj na wystawie z jego bratem :cool3: ) Fred i Czucha :) Nasza chudzina Zabawy na śniegu :) :sleeping: No i znowu cieczka... :watpliwy: Przerażona Czuszka :lol: (Chili przymierza majteczki Czuchy :)) Czuszka, Chili i Pańcia :sleeping: Quote
bigos Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A jakie mają milutkie gatki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gratuluje! :)))) Slodka jest Chili, chociaz powinnam napisac ostra :evil_lol: Czuszka ma swietne majtasy :roflt: Z myszka :rolleyes: Jakie to slodkie :lol: Quote
alive Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 One obydwie są ostre bo czuszka to też papryka :) dlatego Chili nazwaliśmy Chili żeby było do kompletu :) Quote
alive Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Czuszka rok i 11 miesięcy, Chili 11 miesięcy :loveu: Znowu śpiochy Spacery Quote
bigos Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Muszę się powtórzyć-ŚLICZNE:multi::multi::multi::multi: Quote
Kayahh Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 kolejny wyzel na dogomani:multi: czuszka jest przeurocza Quote
alive Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Dziewczynki w górach!!! Beskid Niski - kwiecień 2006r Widoczek Latające psy! Z Pańcią :loveu: Z Pańciem :loveu: Brudasy Nietoperz :loveu: Quote
alive Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 :multi: WRESZCIE ZIELONO!!!! :multi: Pani znowu męczy przed wystawą... :watpliwy: Zabawy :lol: Czuszka, Jula i Chili Czuszka, Chili i 6 miesięczne szczeniątko - Lucek :lol: Portret rodzinny Quote
bigos Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Naprawdę śśśśśśśśśśśliczne zdjęcia!!!!!!!Gratuluję psiaków:multi::multi::multi: Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Alive, Czuszka jak zwykle cuuuuudowna... uhmmm... Na której z wystaw będzie można Was spotkać? Warszawa w lipcu na pewno? :) Który dzień? ;) 8, czy 9 lipca? Poza tym, do Ciebie z tymi dredami to pasowałoby te pieski Puli ;) hyhyhy Quote
alive Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 co do wystaw to najprawdopodobniej będziemy 1.07 w Olsztynie i 8.07 w Warszawie :) musimy wywalczyć trzecie CWC żeby być championem!!! :mad: a Puli rzeczywiście by do mnie pasował hihi i na dodatek to też węgierska rasa... :) a Wy wybieracie się do W-wy? Quote
panienkabubu Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ósmy, ósmy, ósmy :hmmmm: aż spojrzę na kalendarz zobaczyć, kiedy ja mam wystawę, moment ;) .............................................................. ;) no my będziemy w Warszawie jako wystawca ;) 8 lipca .. !! :) :multi: czyli bedzie okazja sie spotkac :multi: :multi: :multi: ale suuuuper :multi: juz ładuje baterie w aparacie :multi: :multi: juuuupiiii spotkam Czuszke slicznooootke :multi: :multi: No i na krajowej i klubowej molosów też będziemy ;) Bo my sie bawimy w bernardyny ;) Quote
alive Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 no nam to ciężko się będzie wkręcić na wystawę molosów... :niedowia: Quote
Recommended Posts