Helga&Ares Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 sylrwia napisał(a):Bliźniaki chyba wystarczą, każdy z bliźniaków na spacer będzie wędrował trzymając w reku jednego z psów a w drugim jednego z rodziców. :) widzę że już plan nawet dokładnie obmyślony:razz: Quote
sylrwia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Helga_psiaki napisał(a):widzę że już plan nawet dokładnie obmyślony:razz: Tylko co niektórzy muszą go zrealizować :) Quote
alive Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 halo co to za planowanie mi życia :lol: A jeśli chodzi o bliźniaki to trochę się ich boję bo węgry chyba je roznoszą :lol: (już 2 parom naszych węgrowych znajomych urodziły się w ostatnim czasie bliźniaki!!!) Quote
alive Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dziś Czuszka na międzynarodówce w Warszawie zdobyła NSwR, CWC i CACIB :multi: . Wygrał z nami nasz kochany Munio a nasz kochany braciszek Foryś zajął 3 miejsce :loveu: Quote
alive Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Gratulujemy :klacz: wiq napisał(a):brawo peperoni, brawo! :klacz: :B-fly: senk ju wery macz!!!! :B-fly: Quote
alive Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Helga_psiaki napisał(a):kiedy będą nowe fotki:loveu: sporo mam w aparacie tylko ciągle czasu brak :( nadrobię zaległości po poniedziałku który jest dla mnie sądnym dniem... :placz: Quote
sylrwia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='alive']Dziś Czuszka na międzynarodówce w Warszawie zdobyła NSwR, CWC i CACIB :multi: . Wygrał z nami nasz kochany Munio a nasz kochany braciszek Foryś zajął 3 miejsce :loveu:Foryś zdobył złoto, CWC i res CACIB, przegrał tylko z Muniem :eviltong: Quote
panienkabubu Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Gratuluje sukcesu w Warszawie :loveu:A co jest w poniedziałek, ze to sądny dzień? :cool3:A co do szczeniaczków, ja życzę 4rki, to najlepsza "ilość" jak na pierwszy miot :) ps. mnie zdarza się mylić dwa moje szczeniaczki (psa z suczką :evil_lol:), ale tylko dlatego, że mają podobne umaszczenie i obecnie wielkością są podobne, ale jak tylko zobaczę bok główki to już wiem który to który:evil_lol:podziwiam za umiejętność rozpoznania węgrów, to chyba nie dla mnie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Gosiu, jeszcze raz gratuluję wyniku w W-wie! Ruda pokazała się z tej najlepszej strony! BRAWO!!!! Mam troszkę Waszych fotek, jak tylko "poukładam" sobie poniedziałek, to może już w najbliższy poniedziałek wstawię tutaj Wasze fotki. Pzdr. Quote
drzalka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hejo.. ale czuszka piekna, i chili takze :loveu: :loveu::multi: :multi: :lol: .. a ja bardzobym prosila fotke w granatowej obrozce rogza.. kiedys mi.. b os mi sie zdaje ze taką posiadacie :;) Quote
odJuki Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Trzymam dziś kciuki za Ciebie, Gosiu :happy1: ! Powodzenia!!! A wieczorem - :knajpa: ! Quote
Ploter Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gratulacje!!! i tez trzymam kciuki, choć nie wiem za co :) Quote
odJuki Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jak wróci, to się na pewno pochwali! A teraz :ices_bla:...., żeby nie zapeszyć...;-)! Quote
alive Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 ale plota!!!! :lol: się broniła, broniła i się obroniła :multi: Od dziś proszę się do mnie inaczej nie zwracać jak... Szanowna Pani Magister Inżynier!!!! :razz: Quote
Recommended Posts