Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylrwia napisał(a):
Bliźniaki chyba wystarczą, każdy z bliźniaków na spacer będzie wędrował trzymając w reku jednego z psów a w drugim jednego z rodziców. :)

widzę że już plan nawet dokładnie obmyślony:razz:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halo co to za planowanie mi życia :lol:
A jeśli chodzi o bliźniaki to trochę się ich boję bo węgry chyba je roznoszą :lol: (już 2 parom naszych węgrowych znajomych urodziły się w ostatnim czasie bliźniaki!!!)

Posted

Dziś Czuszka na międzynarodówce w Warszawie zdobyła NSwR, CWC i CACIB :multi: . Wygrał z nami nasz kochany Munio a nasz kochany braciszek Foryś zajął 3 miejsce :loveu:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
kiedy będą nowe fotki:loveu:

sporo mam w aparacie tylko ciągle czasu brak :(
nadrobię zaległości po poniedziałku który jest dla mnie sądnym dniem... :placz:

Posted

[quote name='alive']Dziś Czuszka na międzynarodówce w Warszawie zdobyła NSwR, CWC i CACIB :multi: . Wygrał z nami nasz kochany Munio a nasz kochany braciszek Foryś zajął 3 miejsce :loveu:Foryś zdobył złoto, CWC i res CACIB, przegrał tylko z Muniem :eviltong:

Posted

Gratuluje sukcesu w Warszawie :loveu:A co jest w poniedziałek, ze to sądny dzień? :cool3:A co do szczeniaczków, ja życzę 4rki, to najlepsza "ilość" jak na pierwszy miot :)
ps. mnie zdarza się mylić dwa moje szczeniaczki (psa z suczką :evil_lol:), ale tylko dlatego, że mają podobne umaszczenie i obecnie wielkością są podobne, ale jak tylko zobaczę bok główki to już wiem który to który:evil_lol:podziwiam za umiejętność rozpoznania węgrów, to chyba nie dla mnie :evil_lol:

Posted

Gosiu, jeszcze raz gratuluję wyniku w W-wie! Ruda pokazała się z tej najlepszej strony! BRAWO!!!!

Mam troszkę Waszych fotek, jak tylko "poukładam" sobie poniedziałek, to może już w najbliższy poniedziałek wstawię tutaj Wasze fotki.
Pzdr.

Posted

Hejo.. ale czuszka piekna, i chili takze :loveu: :loveu::multi: :multi: :lol: .. a ja bardzobym prosila fotke w granatowej obrozce rogza.. kiedys mi.. b os mi sie zdaje ze taką posiadacie :;)

Posted

ale plota!!!! :lol:

się broniła, broniła i się obroniła :multi:

Od dziś proszę się do mnie inaczej nie zwracać jak...
Szanowna Pani Magister Inżynier!!!! :razz: