madzia20sosnowiec Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 pokazcie, ja tez kce zobaczyc :eviltong: Quote
alive Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 niestety nie jesteś pierwsza... wczoraj ubiegł Cię mój znajomy... chociaż w sumie tutaj to Ty i mogę udać, że nie wiedziałam o tym wcześniej hehe! Serio????? :-o dzięki!!!!!!! :modla: Quote
alive Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 shangri_la napisał(a):czy w tym artykule na fotce po lewej, posrod dwoch chlopakow z tylu jest Czuszka?( plci nie widac, bo inny psiak ja zaslania, ale taka podobna:razz:) pozdrawiam kurcze zapomniałam dzisiaj kupić więc nie wiem :( postaram się dorwać gazetkę wieczorem bo w najblizszej okolicy nie mam żadnego porządnego kiosku :(. Quote
Rul Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 sliczna psinka :loveu: i bardzo ładny nosoeczek ;) Quote
alive Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 trochę jesieni... Czuszka i patyczek :razz: las (kabacki zresztą) niedzielne lenistwo :loveu: Chili bardzo chce się przytulić do Pańci tylko jeszcze tego nie wie... :evil_lol: Quote
puchu Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 alive napisał(a):trochę jesieni... Czuszka i patyczek :razz: wsam raz do aportowania ;) Quote
alive Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 puchu napisał(a):wsam raz do aportowania ;) ona uwielbia takie "patyczki" i najgorsze, że naprawde chce żeby jej rzucać!!! Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 alive napisał(a):trochę jesieni... Czuszka i patyczek :razz: niedzielne lenistwo :loveu: Buhahaha Goś przecież to tylko wykałaczka !! :evil_lol: :evil_lol: A ja jestem ciekawa na co tak panny wzrok zawiesiły (a może na kim?) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Powiedziałabym patyczeczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Bigosek ma to samo-rozmiar się nie liczy:p Wspólna, rodzinna foteczka...:loveu::loveu::loveu: Quote
alive Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 shangri_la napisał(a):czy w tym artykule na fotce po lewej, posrod dwoch chlopakow z tylu jest Czuszka?( plci nie widac, bo inny psiak ja zaslania, ale taka podobna:razz:) pozdrawiam wreszcie zakupiłam "psy myśliwskie"! i zgadlaś Moja Droga, ta trzecia to Czuszka! i żeby było śmieszniej to i jeszcze jedno (Forysia) to moje zdjęcia :cool3: Quote
an3czka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 bigos napisał(a): Wspólna, rodzinna foteczka...:loveu::loveu::loveu: Lenistwo maksymalne:lol: Quote
klepcia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nelisiak też uwielbia takie patyczki. Raz próbowała przebiec z takim przez furtkę na działce i przeżyła ogromny szok jak się nie zmieściła. Kombinowała, kombinowała i wymysliła wkońcu, że jak go bokiem przeciągnie to się napewno zmieści. Była z siebie bardzo dumna gdy wreście osiągneła swój cel :lol: alive napisał(a): Czuszka i patyczek :razz: Quote
sylrwia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 shangri_la napisał(a):haha bede pierwsza, bede pierwsza :evil_lol: w "psach mysliwskich" jest artykul o zlocie wyzlow wegierskich:cool3: i jestescie tam dziewczyny na grupowym zdjeciu. i teraz pytanko. czy w tym artykule na fotce po lewej, posrod dwoch chlopakow z tylu jest Czuszka?( plci nie widac, bo inny psiak ja zaslania, ale taka podobna:razz:) pozdrawiam Ten facet co zasłania Czuszke to mój Foryś. Czuszka jest razem z młodszym rodzeństwem Forysiem i Foluszem. Quote
alive Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 a teraz inne z tego spaceru :) fajnie jest na spacerze :) a co to? hau Chili maszerująca w kwiatuszkach bieganie za patykiem wreszcie Cie dopadłam! oddawaj patyk!!! trach! oooo mam :multi: Quote
alive Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 miały być świeżutkie, jeszcze ciepłe zdjęcia ale coś się nie chcą zamieścić :( Quote
Honey Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='alive']Pańcia męczy przed światówką Teraz tylko wydrukowac i gdyby nie chciala stanac porzadnie na ringu - to fotke dac sedziemu do oceny :evil_lol: Quote
klepcia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='alive']specjalnie dla klepci :) DZIEKUJE BARDZO :) Postawę macie idealną :) Mam nadzieje ze moja mama nie widziala jak ćwiczyłaś z Czuszką, bo zaraz mi sie dostanie wykład że ja z Nelisą za mało trenuję. Quote
alive Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 ćwiczyliśmy potajemnie - spokojna głowa ;) Quote
alive Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):Teraz tylko wydrukowac i gdyby nie chciala stanac porzadnie na ringu - to fotke dac sedziemu do oceny :evil_lol: niech tylko spróbuje nie chcieć... :mad: Quote
alive Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 świeżutkie, jeszcze ciepłe zdjęcia!!! :cool3: Czuszka po kąpieli (pierwszej od ponad roku... :cool3: ) zdjęcie do paszportu :lol: Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 U la, la....Czuszka jaka ma piękną białą koszulkę polo:razz::razz::razz: Foteczki spacerkowo-przedwystawowe piekne:loveu::loveu::loveu: Zwłaszcza jedno: Quote
sylrwia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='alive'] zdjęcie do paszportu :lol: E.T. :evil_lol: Quote
Recommended Posts