alive Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [LEFT]oczywiście!! podobieństwo widać na pierwszy rzut oka!! :lol: [/LEFT] Quote
bazylowa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 alive napisał(a):oczywiście!! podobieństwo widać na pierwszy rzut oka!! :lol: Heh... to tak jak moi chłopcy!!!! Nie do odróżniena, bracia wypisz wymaluj:evil_lol: A tak na serio, to jak mój Precel (jamnik) chodził na spacerki z Fumą (wyżeł węgierski krótkowłosy) to się ludzie pytali, czy to mama i dziecko:crazyeye: No a teraz się już przyzwyczaili i nie jest śmiesznie. Quote
alive Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 kiedyś jak Czuszka była mała to jakiś pan spytał mnie czy to jamniczek... ludzie są baaaardzo bystrzy :lol: Quote
alive Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Czuszka ma po kąpieli w jeziorze zapalenie korzonków (najprawdopodobniej) i oklapł jej ogonek :(. wygląda jak szczurek chlip Quote
bazylowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Oj to przykra sprawa!!!! Ale co się stało?? Przewiało ją po kompieli?? Bo my się dziś nad jeziorko wybieramy, a wietrzyk wieje... Wkażdym razie życzymy Czuszce szyblego powrotu do zdrowia:) Quote
alive Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Ogonek oklapł w sobotę wieczorem i dziwne jest własnie to, że tego dnia była ciepła, bezwietrzna pogoda... widać musiała się po prostu wychłodzić w wodzie - sama nie wiem. w zeszłym roku też tak bidulę dopadło ale wtedy miało prawo bo wywiało ją straszliwie po kąpieli w Bałtyku. wczoraj wracając z działki podjechaliśmy do weterynarza, Czucha dostała zastrzyk przeciwzapalny i przeciwbólowy, w domu przykrywaliśmy ją a na noc założyłam cieczkowe majteczki, żeby miała jak najcieplej w pupę i dzisiaj jest już znaaaaacznie lepiej :). poprzedniego posta pisałam jak Czuszka jeszcze spała, więc nie widziałam jak ma się ogonek! Quote
Nugatowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ojej Gosiu ależ mi stracha narobiłaś :shake: :shake: Dobrze ze Czusia ma się już lepiej . Dobrze zorbiłaś ze ja w cieple trzymałąś i wskazany byłby też termofor :evil_lol: Quote
bazylowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='alive']Przyjaciel Czuszki - Fred :) Czuszka i Fred Czy to jest TEN fred?? Karmazynowy fred?? Wujo mojego Bazylka???? Quote
bazylowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 A czy Czuszkowy ogonek już merda wesoło?? Quote
alive Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Tak, to ten Fred :) a ogonek wrócił już do formy! Quote
bazylowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='alive'] Fuks z Karmazynowego Jaru O i znowu wujek:lol:, tylko czemu tak kiepsko rodzinka wypada:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
alive Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 po prostu przy takiej konkurencji jak Czuszka mało kto wypada dobrze :eviltong: w sumie tylko jeden pies wygrał z nią na 6 wystaw, że tak nieskromnie napiszę... :cool3: Quote
sylrwia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ojej nie dostaje powiadomień na maila i nie wiedziałam, że Czuszka miała kłopoty z ogonkiem. Dobrze, że ogonek wrócił do normy:lol: Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 O rany co za zdjęcie!!!! Od dzisiaj uwielbiam tego psa!!! Rewelacja!!!! Quote
bazylowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 alive napisał(a):po prostu przy takiej konkurencji jak Czuszka mało kto wypada dobrze :eviltong: w sumie tylko jeden pies wygrał z nią na 6 wystaw, że tak nieskromnie napiszę... :cool3: Eh, bo Czucha to piekna panna!! A u mnie w domu rośnie cud kawaler!! Quote
panienkabubu Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='alive']po prostu przy takiej konkurencji jak Czuszka mało kto wypada dobrze :eviltong: w sumie tylko jeden pies wygrał z nią na 6 wystaw, że tak nieskromnie napiszę... :cool3: i pewnie było to w szczeniakach :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 :kciuki: Powodzenia jutro i miłej zabawy :p Quote
alive Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 panienkabubu napisał(a):i pewnie było to w szczeniakach :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: ooooo wypraszam sobie :) na pierwszej wystawie Czuszka była mając rok i 2 miesiące!!! a teraz jest panią Championką Polski :eviltong: dzięki Sylrwia - mam nadzieję, że jakoś damy sobie jutro radę :) Quote
alive Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Czuszka zdobyła wczoraj na wystawie w Warszawie zwycięstwo rasy!!! :multi: Quote
alive Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Zlot wyżłów węgierskich cd. Foryś :) Munio :) Ploter :) Chili :loveu: Czuszka :loveu: Quote
sylrwia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nie ma jak rodzina:evil_lol: [quote name='alive'] CZUSZKA FORYŚ Quote
alive Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 hehehe :lol: super!! :diabloti: Quote
alive Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Zlot wyżłów węgierskich cd. Czuszka i Munio Czuszka, Greta i Munio Chili Foryś Folusz Czutka, Munio, Czuszka i Greta Czutka i Munio Quote
bigos Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ale gromada:cool1:Same piekności:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts