Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alive napisał(a):
oczywiście!! podobieństwo widać na pierwszy rzut oka!! :lol:

Heh... to tak jak moi chłopcy!!!! Nie do odróżniena, bracia wypisz wymaluj:evil_lol:

A tak na serio, to jak mój Precel (jamnik) chodził na spacerki z Fumą (wyżeł węgierski krótkowłosy) to się ludzie pytali, czy to mama i dziecko:crazyeye:
No a teraz się już przyzwyczaili i nie jest śmiesznie.

Posted

Oj to przykra sprawa!!!! Ale co się stało?? Przewiało ją po kompieli?? Bo my się dziś nad jeziorko wybieramy, a wietrzyk wieje...
Wkażdym razie życzymy Czuszce szyblego powrotu do zdrowia:)

Posted

Ogonek oklapł w sobotę wieczorem i dziwne jest własnie to, że tego dnia była ciepła, bezwietrzna pogoda... widać musiała się po prostu wychłodzić w wodzie - sama nie wiem. w zeszłym roku też tak bidulę dopadło ale wtedy miało prawo bo wywiało ją straszliwie po kąpieli w Bałtyku. wczoraj wracając z działki podjechaliśmy do weterynarza, Czucha dostała zastrzyk przeciwzapalny i przeciwbólowy, w domu przykrywaliśmy ją a na noc założyłam cieczkowe majteczki, żeby miała jak najcieplej w pupę i dzisiaj jest już znaaaaacznie lepiej :). poprzedniego posta pisałam jak Czuszka jeszcze spała, więc nie widziałam jak ma się ogonek!

Posted

Ojej Gosiu ależ mi stracha narobiłaś :shake: :shake: Dobrze ze Czusia ma się już lepiej .

Dobrze zorbiłaś ze ja w cieple trzymałąś i wskazany byłby też termofor :evil_lol:

Posted

po prostu przy takiej konkurencji jak Czuszka mało kto wypada dobrze :eviltong: w sumie tylko jeden pies wygrał z nią na 6 wystaw, że tak nieskromnie napiszę... :cool3:

Posted

alive napisał(a):
po prostu przy takiej konkurencji jak Czuszka mało kto wypada dobrze :eviltong: w sumie tylko jeden pies wygrał z nią na 6 wystaw, że tak nieskromnie napiszę... :cool3:

Eh, bo Czucha to piekna panna!! A u mnie w domu rośnie cud kawaler!!

Posted

[quote name='alive']po prostu przy takiej konkurencji jak Czuszka mało kto wypada dobrze :eviltong: w sumie tylko jeden pies wygrał z nią na 6 wystaw, że tak nieskromnie napiszę... :cool3:

i pewnie było to w szczeniakach :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
i pewnie było to w szczeniakach :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

ooooo wypraszam sobie :) na pierwszej wystawie Czuszka była mając rok i 2 miesiące!!! a teraz jest panią Championką Polski :eviltong:

dzięki Sylrwia - mam nadzieję, że jakoś damy sobie jutro radę :)