Aldra Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='betty_labrador']no ale mozemy liczyc ze nie bedzie sniegu ani gradobicia .... ;) hmmm... ale tego to ja akurat nie bylabym taka pewna - ostatnie bylo we wtorek :razz: Quote
wendka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Aldra']hmmm... ale tego to ja akurat nie bylabym taka pewna - ostatnie bylo we wtorek :razz: ... a ktore ja przezylam w blaszaku w Pecicach :evil_lol: :evil_lol: tamer: wszystkie prosby sa spelniane, Martynki tez :cool3: Quote
Klaudia:-) Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 My też liczymy na odpowiednią pogode i fajną atmosferke. Mam jeszcze jedną prośbę o zmienieni przy Holce(z Kasią Sroczyńską) rasy z mix na foksterier krótkowłosy. No to już za tydzień zawody i super zabawa. Quote
PUENTA imszar Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Klaudia a Ty startujesz czy podziwiasz? :razz: Quote
Diancia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Mam jeszcze pytanie do organizatorów,moglibyscie udzielic info jakie przeszkody strefowe będą w juniorach i debiutach??a jeszcze mialabym pytanie czy byla by mozliwosc dodac jeszcze psa do jednej konkurencji?bo przeoczylismy to...startujemy w debiutach,ale chcielibysmy tez w juniorach,jest taka mozliwosc czy juz troche za puźno??pozdrawiam Quote
Polna Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Diancia napisał(a):Mam jeszcze pytanie do organizatorów,moglibyscie udzielic info jakie przeszkody strefowe będą w juniorach i debiutach??a jeszcze mialabym pytanie czy byla by mozliwosc dodac jeszcze psa do jednej konkurencji?bo przeoczylismy to...startujemy w debiutach,ale chcielibysmy tez w juniorach,jest taka mozliwosc czy juz troche za puźno??pozdrawiam to i my się do pytania dołączamy :) Quote
PUENTA imszar Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nie jestem organizatorem, ale wiem, że w debiutach jest PALISADA ;) Klaudia a z jakim psem startujesz?? Quote
Diancia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :help1: :onfire: bo ja glupia nie doczytalam, a bardzo chciałabym wystartować oprócz debiutów jeszcze w Juniorach..... Quote
Klaudia:-) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Z Miką(jest w awatarku),a w podpisie jej galeria,biegamy w AO Large. Quote
PUENTA imszar Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Tylko nie skrótami!! Jeste początkująca Agility open Large?? Diancia napewno sie spotkamy na zawodach ;) Ja także z stratuję z debiucikiem tylko small. jesteśmy też w JH smallach, mam nadzieje, że ciebie też tam przyjmą ;) Oczywiście to bardziej jako trening robimy ;) Quote
Klaudia:-) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nie startujemy w openach tylko w zerówkach,czyli najniżeszej klasie agility zaraz po debiutach:D A do openów to nam niestety dużo brakuje. Quote
Diancia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 DO ORGANIZATORÓW PILNE! MOI KOCHANI,a więc wysłałam do was majla ze prosiłabym o dodanie mnie do Junior Handling,lecz moja poczta przekazuje mi wiadomość ze majl nie dotarł!Proszę o szybki kontakt,by potem nie było nieporozumień;)Zalezy mi na tym bardzo,lecz nie wiem czemu poczta nawala. Quote
myriad Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Zgloszenia na IAL sa juz zamkniete. Wpisuje kolejnosc przebiegow oraz orientacyjne godziny rozpoczecia przebiegow. Uwaga, godziny sa ORIENTACYJNE, jezeli pojdzie szybciej, to wspaniale, jezeli pojdzie wolniej, bedziemy tam siedziec az zapadnie zmrok :-) Prosimy o zglaszanie sie zawodnikow do sekretariatu od godziny 8 rano, chcemy zaczac zawody punktualnie od 9 rano! RING I 9:00 - 10:00 Debiuty - Marzena Brzeska-Jasiuk 10:15:10:45 Junior Handling - Marzena Brzeska-Jasiuk 12:30 - 14:00 IAL - Robert Was RING II 9:00 - 10:30 Open Agility - Justyna Wlodarczyk 10:45 - 12:15 Zerowki Agility - Urszula Charytonik 14:00 - 15:30 Zerowki Jumping - Urszula Charytonik 15:45 - 17:15 Jumping Open - Justyna Wlodarczyk Rozdanie nagrod - ok. 17:30 Uwaga, bede bardzo prosic wszystkich, ktorzy nie startuja w przebiegach miedzy 10:45 a 12:30 o pomoc w ustawieniu toru IAL. Zawiadowac tym bedzie sedzia IALu Robert Was, z kartka w reku. Oczywiscie, mile widziana bedzie pomoc przy przestawianiu wszystkich torow. Zapewniamy wode dla psow, jedzonko dla ludzi, kibelek. Bedziemy miec dodatkowe woreczki na psie kupy. Obslugo foto juz sie potwierdzila :-) Nie zapewniamy: - krzeslek/miejsc siedzacych dla wszystkich (wiec przyniescie swoje) - cienia (w Pecicach jest taki niby-sad, ale jest dosc gesty, wiec trudno korzystac z niego jako zacienionego miejsca) Prosimy wszystkich o sprzatanie po psach, postarajcie sie powstrzymac swoje psy od kopania dziur, w ktore moglyby pozniej wpasc konie. Pamietajcie, ze Pecice to osrodek jezdziecki, sa tam KONIE. Konie kopia psy jezeli psy je zaczepiaja, co moze byc tragiczne w skutkach, wiec prosimy o roztropnosc i trzymanie psow na smyczy w poblizu koni. Justyna Quote
Saba Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Plan zawodów mi sie bardzo podoba :lol: A teraz przyjmuję zakłady ile detek Fiona dostanie :evil_lol: Quote
asher Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Powiedzcie mi, czy tam da się dojechac jakąś komunikacją publiczną? I ile mniej więcej zajmuje droga z Warszawy? Mam w tę sobotę imprezę u siebie w domu, ale dopiero wieczorem, a kusi mnie, żeby pokibicować znajomym psom :cool3: I czy można przyjechac z niezgłoszonymi psami (oczywiście czysto towarzysko ;) )? Quote
Mokka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Przyjechać z psami można, ale co do komunikacji... chyba marne szanse, to jest na strasznym wygwizdowie, chyba musiałabys sporo maszerować od najbliższego przystanku. Lepiej popytaj, kto dysponuje miejscem w aucie, bo inaczej będzie kiepsko. Quote
asher Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Oj, to musiałby ktoś ciężarówką jechać :shake: Ja, plus koleżanka, która mnie w tym czasie odwiedza, plus dwa burki, w tym jeden z chorobą lokomocyjną :shake: Szkoda :sad: Quote
Diancia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :-( :-( :-( już się nei da dopisać do Junior Handling???/??:(:placz: :placz: za puźno sie o tym dowiedziałam bożęee za jakie grzechy:-( :placz: :placz:Nawet jeżeli jesteśmy już głoszeni do debiutów??to tylko korekta......nie da sie waas ubłagac? Quote
PUENTA imszar Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 A jak to jest z tymi KOŃMI?? Są one blisko torów? Mój pies bardzo się boi koni i kiedy je widzi drze japkę swoją ;) Quote
talut Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 czyli na 9.00 stawiam się w Pęcicach i lece na ring I oglądac mamuśkę, Fantę, a potem lecę do Cavanowiczów :D :evil_lol: Quote
stereo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ja robie podobnie, tylko mam problem, co z Negrą zrobić. Bo to za długo, zeby ją samą zostawić, a tam za gorąco będzie. Poza tym cały dzień na smyczy nie jest frajdą ani dla niej ani dla mnie...:shake: Quote
Saba Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 stereo napisał(a):ja robie podobnie, tylko mam problem, co z Negrą zrobić. Bo to za długo, zeby ją samą zostawić, a tam za gorąco będzie. Ma właśnie nie być gorąco, nawet deszczyk :cool1: Quote
stereo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ja przestałam ufać prognozom już dawno temu... :shake: pewnie zrobie tak, że pojadę z mamą i Negrą, a jak im się znudzi, to wrócą, a ja sie zabiorę z kimś pod koniec. Jacyś chętni? Quote
myriad Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Wanda zwrocila mi uwage, ze z ta woda dla psow to moglam przesadzic - moze lepiej, zeby kazdy, na wszelki wypadek, zabral ze soba butelka wody dla swojego psa. Konie nie powinny znajdowac sie w zasiegu wzroku, choc trudno jest mi obiecac, ze akurat ktos nie bedzie przejezdzal obok nas. W zwiazku z prognozami pogody proponuje rowniez zabrac sztormiaki, moze namioty jakies? Bo tam nie ma, autentycznie nie ma, dachu. Czyli nie mozna sie schowac przed deszczem pod dachem, trzeba jakos przezyc. Diancia, nie odpowiadam za listy startowe, przekazalam twoja prosbe Uli i Wandzie, ktore sa za to odpowiedzialne, ale ja bym Cie osobiscie udusila ;-) Quote
Recommended Posts