Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mokka napisał(a):
Ale chociaż masz nadzieję, że dotarł. Ja wysłałam maila i wrócił :evil_lol: .

no to inne pytanie.
Czy mój mail dotarł :evil_lol:

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz patrze w baaaaaardzo zielonych kolorach (bo wiosna, bo weta ma zielone koszulki wydzialowe), jest pieknie, zgloszenia dotarly, jest kortowiada, samo zycie studenckie :cool3:

Niestety chyba bede musiala wycofac jedneg psa z zawodow. Bugi wlasnie przechodzi babeszjoze i nie wiem czy wydobrzeje do zawodow. w poniedzialek dam ostatczna odpowiedz...

Posted

saJo napisał(a):

Niestety chyba bede musiala wycofac jedneg psa z zawodow. Bugi wlasnie przechodzi babeszjoze i nie wiem czy wydobrzeje do zawodow. w poniedzialek dam ostatczna odpowiedz...

Ale Bugi nic nie będzie :crazyeye:

Posted

Na szczescie juz sie czuje lepiej, wlasciwie nie ma zagrozenia dla zycia (chociaz bylo bardzo kiepsko). Teraz najblizsze dni pokaza jak bardzo ucierpialy nerki....ale bedzie zyla niestety, jak to mawia nasza pani dr ;)

Posted

Saba napisał(a):
no to inne pytanie.
Czy mój mail dotarł :evil_lol:

no własnie ja tez wysyłałam zgłoszenie ale nie wiem czy mój mail dotarl :placz: ,a tak ogólnie to rozpoczecie zawodów jest o godzinie 9??a od której tam trzeba byc?Bo ja mam 2,5h drogi do pęcic więc musze wkalkulowac:razz: :shake:oł takie oczekiwanie na zawody najgorsze....ale jajca by były jak bysmy sobie załatwiły transport...a tu nici...bo mój majl nie dotarł....oo co to by było!:P:diabloti: Pozdrawiam:*

Posted

super ze tylu zawodnikow! ja pamietam normalnie (a zaczynalam jak to sporo osob juz trenowalo) jak na zawody zglaszalo sie 30 osob :-) a moze mniej? <drapie sie po glowie> w kazdym razie malusko ;)

co do pomocy przy zawodach - wszedzie i zawsze :)

pozdrawiam

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Właśnie dobrze jakby było chłodno,bo inaczej się ugotujemy:P

Niech nie bedzie gorąco, ale nie żeby było zimno :crazyeye:

Posted

mam nadzieje ze Dian też mnie nie zawiedzie i nie będzie miała cieczki:roll: oo i módlmy sie o pogode.....około 15 stopni ale bez prażacego słońca:P i pozdrop dla wszystkich psiaków z czarna sierscią!:D:p:evil_lol:

Posted

Saba napisał(a):
Wypluj to :mad:

:lol: :eviltong: :evil_lol:
Jak jest gorąco to szkotom nie chce się nawet chodzić,a co dopiero biegać i skakać!:diabloti:

Posted

pozdrop dla wszystkich psiaków z czarna sierscią!:-D:p:evil_lol:

To my w tkim razie się na blond farbujemy:diabloti: Na szczeście w Pęcicach jest rzeczka niedaleko

Posted

Niektorzy wiedza, mi dziewczyny na wielka prosbe potwierdzily, bo nie bylam pewna, czy poza cywilizacja tez formularze netowe dzialaja:evil_lol:

Posted

Sajko napisał(a):
rany, otwieramy liste:shake: no przynajmniej tyczki bede mogla szybciej pomagac poprawiac:evil_lol:

:evil_lol:
To jeszcze nie jest kolejnosc startow :razz: Trzeba bedzie jeszcze przemieszac ludzi, bo niektorzy biegaja z 2 lub 3 psami.