Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

campanulla napisał(a):
zdjec jest oczywiscie duzo wiecej ale temat staje sie powoli nieaktualny wiec czas konczyc.

Jaki nieaktualny :mad:.
Uwielbiam oglądać zdjęcia. I oglądając Wasze cały czas walczę z myślami kamera czy aparat.:cool1:

Posted

Aniu, piękne, piękne, piękne!!! Bardzo żałuję, że nie startowałam, coby się załapać na taką śliczną fotkę! Ale mam nadzieję, że będą kolejne okazje! Bardzo podziękuj bratu - bo mam nadzieję, że to całe nasze pianie z zachwytu przekazujesz mu na bieżąco! :-)

Posted

Ludek napisał(a):
Jaki nieaktualny :mad:.
Uwielbiam oglądać zdjęcia. I oglądając Wasze cały czas walczę z myślami kamera czy aparat.:cool1:

Przychylam się do zdania :cool3:
Chętnie pooglądamy więcej tych pięknych fotek :-)
Przynajmniej do czasu następnych zawodów i tak żadnych nowych nie będzie, więc jak?... :razz:

Posted

The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
Co to znaczy? Bo coś takiego pokazuje Mi się gdy chcę obejrzeć filmik, którego link wkleiła tu Klaudia ?? :-( Czemu akurat ten się nie otwiera :mad:

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
...Bo coś takiego pokazuje Mi się gdy chcę obejrzeć filmik, którego link wkleiła tu Klaudia ?? :-( Czemu akurat ten się nie otwiera :mad:

U mnie to samo :-(
ehhh a chciałam zobaczyć jak sobie radzi nasza sznauceromaniaczka :-) :roll:

Posted

[quote name='campanulla']a, i jeszcze na sam koniec specjalnie dla Wind zdjecia Majeczki w podziekowaniu za jej piekne fotki... :p

Za zdjecia Majuta, slicznie DZIEKUJEMY :multi: :multi: :multi: Mamy nadzieje, na kolejnych zawodach :cool3: , zrewanzowac sie rownie pieknymi ujeciami :-)

Jeszcze raz bardzo, bardzo dziekuje :loveu:

W.

Posted

A ja nawet nie sprawdzalam, bo mam zrodlo, gdzie karma bez kuponu rabatowego jest tansza niz w Animali z kuponem :P Jak ktos chce moge podac na priv. Karme doworza gratis (przy zakupie minimum 15 kg lub za ktowe 150 zl) na miejsce w ciagu 24 godzin. Czego mozna chciec wiecej? tylko dostawca ostatnio byl malo uprzejmy :mad: