yassue Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ooo prosze jak nas za plecami obgaduja :mad: :evil_lol: az sie zawstydzilysmy.. :oops: ale sucz robi juz piknie hustawke w torze i rzeczywiscie chyba bedziemy ostro balowac przez caly dlugi weekend :shake: :lol: Quote
Saba Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 My też balujemy ale nikt do nas przyjechać nie chce :placz: Quote
Ania i Salma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Saba napisał(a):Aniu a od czerwca juz trenujecie? Macie tor? Ja poki co trenuję w Artemisie. Ale chciałabym już wrócić do "swoich", choć nie wiem kiedy to nastąpi :roll: A z tą hustawką to nie wiem - NIGDY nie miała z nią problemu aż do pamiętnego IALu we Wrocku :mad: Ale mam nadzieję że jak już bede w stanie się tym porządnie zająć to szok Salmy na widok huśtawki BARDZO SZYBKO minie :eviltong: Quote
ogromek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Wind napisał(a):Chcecie, czy nie chcecie i tak bede :multi: :loveu: Oczywiscie i jako zawodnik i jako fotograf-podgladacz :cool3: Do zobaczenia :-) W. no i wlasnie dlatego warto pojechac do Pecic :evil_lol: z nadzieja ze sie wpadnie Wind w obiektyw :loveu: Quote
BeataG Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ogromek napisał(a):no i wlasnie dlatego warto pojechac do Pecic :evil_lol: z nadzieja ze sie wpadnie Wind w obiektyw :loveu: No, ja tym razem to już moje psy pokażę Wind palcem, żeby nie było jak w Ciechocinku, że ja mam zdjęcie, a pies nie. :evil_lol: Quote
Saba Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Mam nadzieje że Wind zrobi jakieś fotki Fionie bo ładnych to my nie mamy :shake: Quote
martynkao Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Saba jak to nikt:) Nie zapominaj o mne ja bede:) jeszczze nie wiem dokladnie kiedy ale bede:] Quote
Ania i Salma Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Myslałam ze jest jakaś szansa na nasz przyjazd do Pęcic, ale po dzisiejszej wizycie u chirurga mogę o tym zapomniec :placz: Mam zakaz biegania na min miesiąc - ten wypadek zrujnował mi takie piekne plany :mad: Quote
Saba Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aniu tak ci współczuje :-( Jak tak mówisz o tym wypadku to jeszcze bardziej czarne myśli mnie nachodzą co do jazdy samochodem,a i tak mam już lęk. Quote
Sajko Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 A ja mam prosbe-zglosilam przez formularz, tylko na tym wygwizdowie czesc formularzy nie chodzi mi dobrze, no i maile tez nie... czy dobra dusza moze potwierdzic, ze doszlo nasze zgloszenie? Drago czyli Seayess Hot Love Margins, IAL Mini i Open/Agility M dzieki i do zobaczenia i zabawe poprosze jak co roku i pogode slicznqa itp:cool3: Quote
Viz Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 My mamy zamiar sie zaraz zglosic, ale najpeirw prosze napiszcie jaka cena, bo ja slepa jestem i znalezc ceny nie moge :oops: Startowac bede Ja z moim jamnikiem krotkowlosym. 4 letnim. Ja mam 16 lat. Klasy - debiuty i zerówka. EDIT: Ups, juz widze, ze 10 zł w dniu zawodów. :D Quote
Klaudia:-) Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Viz no to do zobaczenia na zawodach.Już nie mogę się doczekać tego ialu,czyli naszych pierwszych zawodów w tym roku. Quote
Viz Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No my też się już doczekać nie możemy :D Jutro będę wiedziała na 100% i wtedy się zgłosimy, aby nei wprowadzać niepotrzebnego zamieszania :) A to będą nasze ogólnie pierwsze zawody :) Quote
PUENTA imszar Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Viz napisał(a):My mamy zamiar sie zaraz zglosic, ale najpeirw prosze napiszcie jaka cena, bo ja slepa jestem i znalezc ceny nie moge :oops: Startowac bede Ja z moim jamnikiem krotkowlosym. 4 letnim. Ja mam 16 lat. Klasy - debiuty i zerówka. EDIT: Ups, juz widze, ze 10 zł w dniu zawodów. :D Witam moją serdeczną konkurentkę ;) My taqkże zgłosznie i to bardziej chwilą niż rozumem, bo pies ćwiczy od miesiąca dopiero :D Ale to debiuty więc jeżeli chlapa to nic wreszcie to pierwsze zawody nie ;) Quote
aśka-od-dagona Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Heh, my Wam kibicowac będziemy;) bo Dag sie na zadne zawody na razie nie nadaje;P Quote
NNL-BC Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 No my tez jestesmy zgloszone i Iwona tez z ??? czyli niespodzianka :diabloti: Pozdrawiam Ewa Quote
NNL-BC Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Byla chwila rozterki Leszno CACIB czy IAL...ale IAL wygral ;) Dodam jeszcze ze tym razem nie tylko z Bajka bede ;) wiec szanse na detki zostaja podwojone ;) Pozdrawiam Ewa Quote
niuka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Alice bedzie biegac? :-) jasne ze zawody! lepsza zabawa i gwarantowane niezapomniane przezycia! Quote
NNL-BC Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Kiedys moze tak, obecnie w jej stanie nie jest to wskazane ;) Alice jest w polowie ciazy ;) Pozdrawiam Ewa Quote
NNL-BC Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Tez nie, on mysli i marzy tylko o frisbee, agility trenowal tylko zeby mi zrobic przyjemnosc. Jeszcze troche Ci zostalo do zgadywania ;) Pozdrawiam Ewa Quote
betty_labrador Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 pytanko, wypelniam formularz zgloszeniowy i nie wiem co wpisac w "Reprezentowany Klub / Oddział ZKwP" oraz zaznaczylam IAL a nizej nie wiem czy zaznaczac "jumping" i "agility"? bardzo prosze o bardzo szybka odpowiedz :p Quote
Recommended Posts