Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polna, oczywscie, zreszta w wiekszej rozdzielczosci rowniez wysylam (tylko w mailu slicznie prosze o napisanie numeru fotki a nie psa, bo moge sie zgubic;). Slicznie tylko prosze o podpisanie gdzies fot.Anka Sajko (bo na nowym kompie nie jestem w stanie zainstalowac nic do podpisywania zdjec:mad: - komp chyba zostanie w koncu spuszczony kanalami...)

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sajko']Polna, oczywscie, zreszta w wiekszej rozdzielczosci rowniez wysylam (tylko w mailu slicznie prosze o napisanie numeru fotki a nie psa, bo moge sie zgubic;). Slicznie tylko prosze o podpisanie gdzies fot.Anka Sajko (bo na nowym kompie nie jestem w stanie zainstalowac nic do podpisywania zdjec:mad: - komp chyba zostanie w koncu spuszczony kanalami...)

oj to bardzo chętnie http://www.empikfoto.pl/albumy11/63842/161849/previews/3745691_04.jpg aleksandragach@op.pl :)

Posted

Ja chcialam zlozyc oficjalna deklaracje- kocham Alternatywe:loveu: bosssie, serwis full opcja, zarcie, pogoda ladna, fajna atmosferka i zdjec mnostwo, jeju, az nie wiem co powiedziec:multi:

p.s. Wind tez Dragulec mowi ze kocha za slicznosc i dopracowanie zdjec:lol:

Posted

[quote name='Wind']
tamer,

PAZERA! PAZERA! PAZERA! :eviltong:

Haaa, wiedziałam że żebractwo wkrótce przyniesie zamierzone efekty!!! :evil_lol:
Dziękuję!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Wind']Suczka o imieniu Jinx :cool3:

Wind :loveu: :loveu:
I nikt, nikt teraz mi nie wmowi, ze nie staram sie biec! :evil_lol: :evil_lol:

Mokka: slicznie dziekuje! :multi: Nie moglam tego zrobic z pracy bo zawalona papierami bylam i szef stal nade mna :mad: ale podgladalam cichcem watek i wiesz co? Zamiast piekielnych znakow stop na chwile pojawily mi sie trzy fotki, zgadnij ktore :diabloti: To chyba sie nazywa cud :evil_lol:

Posted

Wind, wielkie dzieki za czarno-biale i marmurkowe. Widze, ze Malcolma rozpoznajesz juz bez pudla :-)

Jacek z zasady zgadza sie na wykorzystywanie swoich zdjec, o ile sie je podpisze, zaraz jeszcze dopytam, ale nie sadze, zeby byly problemy.

Posted

Wind, a widzisz? a widzisz? ;) mówiłam że na pewno było ich więcej niż 3? :evil_lol:
Dziękuję, jesteś kochana, nawet barrrdzo :loveu:
I ta inteligentna Drakowa mina na slalomie, hehehe :p

myriad, ja wiem że blondyna ze mnie, ale eftep mi się nie otwiera :cool1: Niemniej jednak wstępne oględziny zdjęć wypadły hiper pomyślnie-ale nam się pan Jacek namęczył :) Ilość powalająca, można by z tego animacje porobić ;)

Posted

Jesli jakiegos psa nie ma na wystawionych tutaj zdjeciach to po prostu nie ma ...
Oznacza to, ze mimo najszczerszych checi odkladam aparat na:

- rozgrzewke i przebiegi z wlasnym psem - no popatrzcie ja tez kurna biegam :evil_lol:
- pauze na techniczna wymiane kart, zmiane miejsca do fotografowania
- chwilowy odpoczynek
- uzupelnienie plynow ;)
- itp. itd.

Dlatego tez bardzo, bardzo sie ciesze, ze na tego typu imprezach tyle osob fotografuje :loveu: Kazdy, bez wyjatku moze miec wtedy pamiatke swojego przebiegu :multi: :multi: :multi:
I jak widac ma! Justynko swietnie, ze wstawilas takie obszerne albumy Jacka :multi: Podziekuj za zdjecia Majutka :loveu:
I pochwal go, bo wiem ile pracy kosztuje fotografowanie i przygotowanie do prezentacji :roll: :razz:

W.

Posted

Tamer, ftp smiga jak szalony, wlasnie sciagnelam wszystkie fotki czolgisty:evil_lol:

Wind, czy jest szansa na dostanie Twoich fotek w duzych formatach (oczywiscie z podpisem) co by sobie slicznie druknac? Jany, ja z tej radochy chyba na billboardach po miescie go rozwiesze:razz:

Posted

Ovkorz, ja caly dzien w pracy na kompie wiec sciagam poczte na biezaco, bede czekac z utesknieniem:razz: i kolorowych snow o wielmoznej wspanialej idealnej i cudownej Pani Fotograf zycze8)

Posted

[quote name='Wind']Jesli jakiegos psa nie ma na wystawionych tutaj zdjeciach to po prostu nie ma ...

mam rozumiec, ze to jest tekst do mnie....:(

[quote name='Wind']Oznacza to, ze mimo najszczerszych checi odkladam aparat na:

- rozgrzewke i przebiegi z wlasnym psem - no popatrzcie ja tez kurna biegam :evil_lol:
- pauze na techniczna wymiane kart, zmiane miejsca do fotografowania
- chwilowy odpoczynek
- uzupelnienie plynow ;)
- itp. itd.

uwierzylabym gdyby Tosca biegla przed Toba i Majutkiem lub zaraz po Was. Ale wiem ze Szejk mial fotki, i psy po Tosce tez... ok czyli mam rozumiec ze Twoje uprzedzenia co do mnie nie pozwalaja Ci na fotografowanie mnie i Tosci.. :( :cry: :cry: :cry: potrafisz zdolowac czlowieka. ale trudno jakos sie z tym pogodze...

[quote name='Wind']Dlatego tez bardzo, bardzo sie ciesze, ze na tego typu imprezach tyle osob fotografuje :loveu: Kazdy, bez wyjatku moze miec wtedy pamiatke swojego przebiegu :multi: :multi: :multi:
I jak widac ma! Justynko swietnie, ze wstawilas takie obszerne albumy Jacka :multi: Podziekuj za zdjecia Majutka :loveu:
I pochwal go, bo wiem ile pracy kosztuje fotografowanie i przygotowanie do prezentacji :roll: :razz:

W.

tak, ale kazdy czeka na choc jedno zdjecie swojego pieska w Twoim wykonaniu-Twoje zdjecia sa najlepsze!:loveu:

Posted

betty,

Moim zamiarem nie jest dolowanie kogokolwiek :shake: I nie byl to tekst do Ciebie tylko tak ogolnie ...
Jednoczesnie przepraszam, ze nie odpowiadam na privy i maile w sprawie zdjec. Te ktore mam, tutaj wystawiam i wierzcie mi, ze wybranie zdjec ktore mi sie podobaja :cool3:, ich przygotowanie i wrzucenie na serwer troche trwa ...
Jutro musze sie zajac (w koncu :evil_lol: ), swoja wlasna praca i dlatego zdjecia z Pecic koncze definitywnie dzisiejszej nocy :p

Wciaz szukam ujec psow, ktore moglam przeoczyc ...

W.

Posted

Sajko napisał(a):
Tamer, ftp smiga jak szalony, wlasnie sciagnelam wszystkie fotki czolgisty:evil_lol:

Mi też ruszyło, ale tylko na Mozilli-Explorer nadal nie otwiera. Ale grunt że już się dobrałam do fotek :p

Posted

Jejku, jeszcze choć jedno zdjęcie Oliwki proszę! Wiem, że już były, ale ja mogę na nią godzinami patrzeć;) Tyle tu belgów i borderów, że brak jakiejś płaskiej mordki i fafli;)