Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']Nie wiem, na który, bo na razie mnie nie będzie :cool3: . Chyba, że mi jakoś w tygodniu podrzucisz...
A Twoich pseudogoldenów mam pół aparatu, ciekawe, kto tak się zabawiał, gdzie nie spojrzę - Koka :roll: .
łomatko :crazyeye: sama nie wiem kto focil Potwora, jedno mogę Ci powiedziec na pewno nie byłam to ja :evil_lol:
Flaire - trafiłaś w samo sedno, jak widać Lidce i mi najbardziej się dostało :eviltong:

Posted

[quote name='ogromek']
Flaire - trafiłaś w samo sedno, jak widać Lidce i mi najbardziej się dostało :eviltong: a ja to co?? nawet psa mi nie oszczędziło w walce:eviltong: , tylko my sie podleczyliśmy do zawodów, w plastrach, ale zawsze:eviltong:

Posted

Dobra, to uwaga (ale zaznaczam, ze tylko tyle mam:-( )

I to na tyle z psow nie-Cavano, bo pozniej sama startowalam, jeszcze tylko bonus dla Wind bedzie:p

Posted

Sajko,

Dziekuje bardzo, bardzo mocno :loveu: Az mi sie w glowie zakrecilo od tego hopkujacego Majuta :cool3:

tamer,

Tez jestem dumna z tych dalekobieznych skokow :loveu: Yorek maly, ale byk! :evil_lol:

W.

Posted

Majut to nie cybor tylko terier z krwi i kosci:loveu:

Wind, jak widzisz jakis potencjal w pierwszej fotce, to mam w lepszej rozdzielczosci i na kompie da sie ja niezle podjechac:cool3:

Posted

Wiem, ze wszyscy z niecierpliwoscia czekaja na wyniki w wersji wirtualnej. Wklepania wynikow na nasza strone podjela sie Ula, wynikow, jak widac, dalej nie ma, proponuje zasypywac ja mailami, SMSami, dzwonic pod numer domowy :diabloti:

Natomiast na oslode wklejam informacje od naszego klubowego fotografa Jacka Korytkowskiego. Mam nadzieje, ze umili czas oczekiwania na wyniki:

Pragne poinformowac ze w galerii Alternatywy

http://agility.iem.pw.edu.pl/gallery/2ial2006

umieszczone zostaly zdjecia z przebiegu 2 edycji IAL 2006
w Pecicach. Zamieszczone zdjecia o wielkosci
ok. 40 KB kazde, maja wymiary 600x400 (lub 400x600).

Na serwerze ftp pod adresem

ftp://agility.iem.pw.edu.pl/alternatywa.iem.pw.edu.pl/2ial2006/

dla zainteresowanych dostępne sa te same zdjęcia
w pelnych wymiarach: 3072x2048 o wielkosci ok. 0,6-2,4 MB.
Nazwy plikow zawierajacych zdjecia sa w
obu miejscach takie same.

Zapraszam do ogladania

Jacek

Posted

[quote name='Sajko']Dobra, to uwaga (ale zaznaczam, ze tylko tyle mam:-( )

I to na tyle z psow nie-Cavano, bo pozniej sama startowalam, jeszcze tylko bonus dla Wind bedzie:p
dzięki ! czy mozemy sobie skopiowac ?