Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka: ja wprawdzie zadnych fotek nie widze bo w pracy zamiast fotek mam znaki STOP :angryy: , ale po wczorajszym musze powiedziec, zes prawdziwy talent fotograficzny :crazyeye: Gdzie sie tyle czasu ukrywalas? :cool3:

Posted

Basia i juki dziękują wszystkim fotografom za piękne zdjęcia a organizatorom za bardzo udane zawody. Do miłego zobaczenia na następnych zawodach.

Posted

wendka napisał(a):
Mokka: ja wprawdzie zadnych fotek nie widze bo w pracy zamiast fotek mam znaki STOP :angryy: , ale po wczorajszym musze powiedziec, zes prawdziwy talent fotograficzny :crazyeye: Gdzie sie tyle czasu ukrywalas? :cool3:

Miło mnie niezmiernie, ale:
1. żaden talent, aparacik deczko lepszy nabyłam :diabloti:
2. nawet nie wiem, które fotki ja robiłam, wszak startowałam z 3-ma ogonami i mój sprzęcior mieli wszyscy po kolei - te fotki, to dzieło zbiorowe CAVANO :evil_lol:
3. ale, skoroś taka miła, to i dla Ciebie znajdzie się parę krzyżyków :grins:

Posted

Wind jakbyś znalazła gdzieś jeszcze Parsona Milo (Ferwex) nr 44. Biegał w M0, to będę wdzięczna. :)

Zresztą Cię polubił, bo w pierwszym biegu pobiegł się z Toba przywitać zamiast wejść na kładkę, co zostało uwiecznione kamerą.:lol:

Posted

Wind
A moj maliniaczek Ci sie jeszcze nie zaplatal gdzie?? Tez troche nie doceniony.... :razz:

PS. Zdjecia Majuta beda jak rozwiarze problemy techniczne. Kilka innych zawodnikow tez mam :)

Posted

Justynko,

No coz ... mialam dzisiaj jechac na dwa fotograficzne dni do Lublina, ale pogoda zadecydowala, abym zamiast wloczyc sie po Polsce, jeszcze raz w katalogach z Pecic pogrzebala :evil_lol: Tak, ze czarno-biale beda, bo jest ich jeszcze calkiem, calkiem sporo.

Ludek,

Aaaa to bylo Twoje nie z Toba jako z przewodnikiem? Jakos sie pogubilam ;) Odszukam i wstawie :-)

saJo,

Maliniaka masz jak marzenie :loveu: Kocham uzytki :loveu:
Moze trafi tutaj Gosia od Luki ... ta to w takich zakochana na zaboj :loveu:
Oczywiscie poszukam ... :-)

Mokka,

Fajowskie zdjecia :multi: Gratuluje Cavano zespolowej pracy :multi: :multi: :multi:

BTW wszyscy pisza, ze maja Majuta, a jakos jeszcze zadnej fotki nie zobaczylam :angryy: :cool3:

Posted

[quote name='Wind']saJo,

Maliniaka masz jak marzenie :loveu: Kocham uzytki :loveu:
Moze trafi tutaj Gosia od Luki ... ta to w takich zakochana na zaboj :loveu:
Oczywiscie poszukam ... :-)

Dziekuje za mile slowa :loveu: Szczegolnie, ze Whisky sie nie popisal w Pecicach, a i tak sie podobal :)
Gosia od Luki to nawet ostatnio bierze pod uwage szczeniaka po Gnojku :D Tylko mam mu fajna zone znalezc :D

PS. Gnojek wlasnie ukradl mi moje sniadanie :mad:

Posted

saJo napisał(a):
Gosia od Luki to nawet ostatnio bierze pod uwage szczeniaka po Gnojku :D Tylko mam mu fajna zone znalezc :D

Co więcej :evil_lol: - opanował nawet mój pulpit (skacząc przez hopeczkę w obiektywie Wind). :loveu:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Co więcej :evil_lol: - opanował nawet mój pulpit (skacząc przez hopeczkę w obiektywie Wind). :loveu:

Gnojek powiedzial, ze bedzie sie rozgladal za dobra partia :D

Wind
Wyslalam ci dwa Majuty. Kiepskiej jakosci zdjecia, ale...mam nadzieje, ze i takie dobre :)

Posted

saJo,

Ha! Wierze, ze o Gnojku bedzie jeszcze glosno! Wszak pochodzenie zobowiazuje :cool3: :cool3:

Gosia, no juz Ci zazdroszcze :razz:

Posted

[quote name='Wind']saJo,

Ha! Wierze, ze o Gnojku bedzie jeszcze glosno! Wszak pochodzenie zobowiazuje :cool3: :cool3:

Bedziemy sie starali :)

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Wiesz, wystarczy, żeby ładna była. :evil_lol:

Rozumiem, liczysz, ze charakter chlopaczek odziedziczy po tatusi :D Jednak dla nas nie liczy sie wyglad, najwazniejsze jest wnetrze :D

Posted

Mokka napisał(a):
SaJo - fotki Gnojka wrzuciłam właśnie na belgach.

Ale wyczulas moment :eviltong: Wlasnie chcialam sie spytac, co z Ciebie za milosnik maliniastych, ze zadnych zdjec nie masz jedynego mali na zawodach :eviltong: Pieknie dziekujemy za foteczki :loveu:

Posted

cudowni ludzie, cudowna amtosfera, cudowne zawody, cudowne zdjecia, bylo CUDOWNIE :))) jak zawsze w pecicach pobijane rekordy zgloszonych zawodnikow - wszystko super hiper wyszlo :multi: dzieki wielkie!

Wind
dziekuje za wspaniale zdjecia dzieciaczkow, jak zaplataly Ci sie gdzies tam jeszcze moje kruszynki, to wiesz, ze na mnie zawsze mozesz liczyc :cool3: szczegolnie licze na Weterana Wojennego - moj ci on najwspanialszy misiaczek pysiaczek :loveu: