Zocha Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 a ja się jeszcze raz zapytam czy nie ma zdjęć z debiutów i juniorów :cool3: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Zocha napisał(a):a ja się jeszcze raz zapytam czy nie ma zdjęć z debiutów i juniorów :cool3: U mnie na pewno nie :( Quote
campanulla Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Wind'] Andzia czy Wiki? :oops: to jest Veti!! :p ten belg kilka stron dalej wychodzacy z miekkiego tunelu to tez byla Vetka! znak rozpoznawczy to ten bialy krawacik. ;) Wind: zdjecia cudne jak zawsze!!!!!!!!! :loveu: masz moze jeszcze mojego potwora?? :roll: Quote
Sajko Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ja mam kilka debiutow, bede wrzucac, jak znajde miejsce na serwerze:evil_lol: Wind, wiesz, ze ja biore fotki nawet te, co uwazasz ze nieudane, wszystkie biore z otwartymi ramionami:lol: Quote
tamer Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Sajko'] Wind, wiesz, ze ja biore fotki nawet te, co uwazasz ze nieudane, wszystkie biore z otwartymi ramionami:lol: Jak wyżej... podpisano-pazera :evil_lol: Quote
PUENTA imszar Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Sajko napisał(a):Ja mam kilka debiutow, bede wrzucac, jak znajde miejsce na serwerze:evil_lol: A czy jest na zdjęciu czarno-srebrna gwiazda (sznaucerek mini) :evil_lol: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No to leciem ;) Bonus pack :cool3: Zywiolowa S-eczka czyli Mufka :razz: Mojej S-ki tez malo bylo wiec ja dorzucam :loveu: Majut w wysokim wybiciu :loveu: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Bajgielek :cool3: Joga na slalomie, aby ciocie zawsze kochala :loveu: :evil_lol: Moniczko, chcialas wiecej Blue ... wiec masz :evil_lol: To nie ja ja tak skompresowalam ku ziemi ... to ona sie tak splaszczyla :evil_lol: Quote
dorotak Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Wind - bardzo dziękuję za "Atosy" oraz... mój zamyślony nad przyszłymi sukcesami portrecik :diabloti: :loveu: Przy okazji na dowód, że "Atos potrafi" (chociaż chwilowo tylko poza torem :evil_lol:): Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Rudi tez nie bylo za wiele ;) A tutaj znalazlam jeszcze pare fajnych ujec :loveu: W. Quote
Sajko Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A tak przy okazji Wind, na wymiane mam fotki Majutka, co prawda jakosciowo w porownaniu z Twoimi to sto lat za kamieniolomami, ale jednak jakies sa:evil_lol: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Sajko napisał(a):A tak przy okazji Wind, na wymiane mam fotki Majutka, co prawda jakosciowo w porownaniu z Twoimi to sto lat za kamieniolomami, ale jednak jakies sa:evil_lol: No to dawaj!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
FikuMiku Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Wind, a numer 53 [SIZE=2]to też taki niedoceniony... :eviltong: Quote
Asia_W Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dziekuje wszystkim, a wszczególności organizatorom za super atmosferę:loveu: zawody były super, jedzonko mniam mniam, nawet mozna sobie było zmówic kurczaczka na godzinke;) ja jezdze na zawody przede wszystkim dla samej zabawy, a tutaj było naprawde super, nawet nie mam pojecia które miejsca zajeły moje suczyska:razz: pewnie dowiem sie tego jak zostana wstawione wyniki;) nie mniej jednak jestem bardzo pod wrażeniem zawodów i zawodników:lol: dla mnie naj lepszym prezentem okazała się suczka, której wogóle sie nie spodziewałam jadąc do Pecic:crazyeye: ona jest super, dzisiaj jak wróciłam z pracy to pierwszy raz machała ogonkiem i nawet odważyła sie skoczyć łapkami na mnie:loveu: już jestem zawojowana:roll: Dziekuje wszystkim fotografom za super fotki moich tervików:loveu: Wind jak wiadaomo robi super fotki, jestem pod ciągłym wrazeniem jej obrazów, ale autor fotek najbardziej ekstremalnych wyczynów naszych psów też jest super, jego fotki tak samo mnie zachwycają:loveu: a wszególności tylko 3 literki mojej Wiki na kładce:razz: Ten terwik co był podpisany "Andzi czy Wiki" to jest Zafi:multi: ale ja sie nie dziwie Wind, ja nie umiem rozpoznawać połowy z biegajacych psów:eviltong: nie mniej kazdy swojego rozpozna i z miłą checia zobaczy go na fotkach po zawodach, chociaz by był nie wiem jak podpisany:lol: Ps Mam prosbe jeżeli ktos z fotografów ma jakieś zastrzeżenia co do umieszczenia jego fotek na stronkach włascicieli psów, to niech to napisze. Wiem juz, ze Wind prosiła, zeby zamieszczac fotki nie zmienione i informowac ja o tym gdzie zostały zamieszczone, czy jeszcze jakieś sugestie od innych artystów fotografii? Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='FikuMiku']Wind, a numer 53 [SIZE=2]to też taki niedoceniony... :eviltong: :x :krach: Quote
FikuMiku Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 no dobra dobra...:placz: :shake: :placz: :shake: :placz: :shake: :-( :-( :-( Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 FikuMiku napisał(a):no dobra dobra...:placz: :shake: :placz: :shake: :placz: :shake: :-( :-( :-( bedzie zloty medalek, beda zdjecia :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
FikuMiku Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 :eek2: :obrazic:Tjjaaa złoty... Czyli to już dla nas koniec?? :-( Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 FikuMiku napisał(a):a może pożyczę od Gutka??:PROXY5: Kochana, ja wiem ze "cudzeusy" smakuja najlepiej, ale zwiesc sie nie dam :evil_lol: Quote
Davie Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Mokka'] A Jogurta znowu pogięło :crazyeye: Pogięty Jogurt to już klasyka toru. ;) :lol: Mokka, dzięki za fajne zdjęcie, na którym widać, że jednak czasem biegam!:multi: :loveu: Quote
Davie Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Wind'] Joga na slalomie, aby ciocie zawsze kochala :loveu: :evil_lol: No i chyba jednak się ciotki nie wyrzekniemy! ;) :loveu: Quote
myriad Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Wind, a moze jeszcze wydusze z Ciebie jakas jedna serie ogolna czarno-bialych? Moze bym sobie cos wyluskala :-) Asiu, strasznie sie ciesze z waszego nowego domownika! Quote
Mokka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Anetta, jeszcze jeden dla Ciebie A ja się jeszcze zastanowię No dobra, dobra, już lecę Jeszcze jedna Juki Kenia Panie to chyba biegną w przeciwnych kierunkach :roll: Quote
Recommended Posts