Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo, bardzo mi sie podobalo na zawodach, cudownie bylo :loveu: Rezerwuje sobie miejscowke na przyszly rok! :cool1: :lol: Bardzo lubie tam jezdzic :multi: Duze brawa dla Alternatywy :klacz::klacz:

Przepiekne zdjecia i filmy, sa naprawde super :loveu::loveu::loveu:

Mokka, slicznie dziekuje za jedynie zdjecie Masajka :loveu::loveu::buzi: Juz myslalam ze nie bede miec pamiatki ;) Dzieki Ci! Masajek maly oszolomek :loveu:
http://img20.imageshack.us/img20/1548/masaj9sb.jpg

Fota z Justyna jest ekstra :lol::lol:

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wind,
zdjęcia jak zwykle super :p i dziekuje za mojego goldena :loveu:
i pewnie nie bede oryginalna jak napiszę że chcemy więcej zdjęć tych super i mniej profesjonalnych :cool3:

Posted

Potem poszlo juz z gorki :-) Usciskom dloni i brzekom zlota i srebra nie bylo konca :loveu:

Puchar i kubeczek dal naszej Dorotce do myslenia :cool3: A moze by tak, juz zawsze tak duzo zdobywac ?:loveu:

Wszyscy bez wyjatkow, cieszyli sie Zawodow i nagrod jak dzieci :loveu:

Posted

Wind napisał(a):
No to super :shake: Nigdy sie tego nie naucze :-(

Nie przejmuj się, ja też nie wiem, co to za suczka - może Helvetia, może Fiona (?) - wiem tylko, że na pewno nie Andzia i nie Wiki, bo w końcu dzieciaka Andzi i brata Wiki mam u siebie (aktualnie leży koło moich nóg :loveu:), więc te 2 suczki na pewno rozpoznaję. :evil_lol:

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
śliczne wszystkie zdjątka:loveu: nas aparaty chyba niezbyt lubią, ale jeszcze nie tracimy nadziei... Za dotychczasowe zdjęcia bardzo dziękujemy:Rose:

o, tak samo bym napisala :evil_lol:

Grupowe swietne, wszystkich dokladnie widac...! :)

Posted

Wojenka napisał(a):
:helo: Czy naprawdę nie ma już więcej małego czarnego Muminka?:look3: :placz:

Ja chyba mam daj mi swojego meila bo nie moge zdjęć wstawić :angryy:

Posted

My rowniez bardzo dziekujemy Wind za sliczne zdjecia :lol: oraz OliAB za filmik z naszego przebiegu :loveu:
Strasznie fajnie ze mozemy sobie to wszystko przezywac jeszcze raz

Posted

Ale sie wzruszylam tym grupowym... no az sie lezka w oku zakrecila. Jak milo, ze do nas przyjechaliscie :loveu: :loveu: :loveu:
Zapraszamy za rok!

Posted

myriad napisał(a):
Ale sie wzruszylam tym grupowym... no az sie lezka w oku zakrecila. Jak milo, ze do nas przyjechaliscie :loveu: :loveu: :loveu:
Zapraszamy za rok!

Nie zapraszajcie tak chetnie bo dwudniowe tzreba bedzie zrobic zeby wszystkich pomiescic:evil_lol:

Posted

yassue napisał(a):
no i co w tym zlego? :evil_lol: :evil_lol: :razz:

W sumie to nic :lol: Tylko biedną Wind czekją wtedy dwa dni leżenia i robienia zdjęć:evil_lol:

Posted

zakla napisał(a):
W sumie to nic :lol: Tylko biedną Wind czekją wtedy dwa dni leżenia i robienia zdjęć:evil_lol:

:lol: :lol: :lol:

Nie jest zle ;) Tak na lezaco to nawet wygodnie jest ... tylko potem tak jakos dziwnie zebra bola ... :evil_lol:

BTW nie chcialam nikogo w zdjeciach pominac ... jednak nigdy nie jest tak, aby nie mogloby byc lepiej ;)
Juz wiem, ze nie wrzucilam malego "bigielka" z zerowek (a wyszedl mi pieknie), energicznego westika i jeszcze pewnie innych ...
Moze zamiast nazw psow podajcie nr startowe a ja sprobuje sie do tych zapomnianych fotek dogrzebac :-)

W.

Posted

Wind napisał(a):

Juz wiem, ze nie wrzucilam malego "bigielka" z zerowek (a wyszedl mi pieknie)

O, w zerówkach był chyba tylko jeden bigielek - Afra :lol: (zwana także oficjalnie Inką ;) )
My jak cos numerek 13 ( od soboty zaczelam baaardzo lubic ten numer :evil_lol: )

Dwudniowe zawody nie bylyby zle... :evil_lol::evil_lol::loveu:

Magda i Afra