Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oluniu,

Dziekuje za filmiki za Majutkiem :multi: Przyznam, ze dopiero teraz obejrzalam bo tak jestem zawalona robota :razz: Fajnie ponownie obejrzec ta glupia detke i uslyszec jak zywiolowo pokrzykuje na torze :evil_lol:

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saJo napisał(a):
A ja mam zdjecie Majuta na kladce:D Tzn. zdjecie Ciebie, kladki i rudej pchly, jak to okreslil Michal :D

To dawaj! W sumie to ja tez czekam na zdjecia innych :multi:

Posted

OlaAB napisał(a):
Zuzia
i oczywiście jest Draka (a kogoś mi brakowało:cool1: tylko w takiej ilości filmów nie mogłam się połapać) - już jest na stronie

Olu, dzię-ku-ję!! :loveu:

Posted

[quote name='Wind']
"bigielek" na slalomie ... czyj Ci on? :roll:

Toż to naczelny niuchacz IV RP...
Lucjan we własnej osobie.
Ciekawe czy Martynka już sprzedała to mięsko z beagla... :evil_lol:

Posted

A ja nie moge wstawić zdjęć i w góle wszystkie co wstawiłam do netu zamieniły się w reklamę friko.pl gdzie mam strone :placz: :placz: :placz:

Posted

ahh..niesttey moj ci on..miesko czeka w kawalkach w lodowce.....:)
ale chetnych niestety brak....

Zdjecia rewelacja.....Raptor faktycznie "zamach na hopke" bomba !!!

Majutek jest rewelacyjny.....

Posted

Ifat napisał(a):
A czy w tych filmikach jest też przebieg charta? Chciałabym zobaczyć, ale nie wiem pod jakim imieniem jest "ukryty";)

nie ma
charcik jest "Open" a filmiki były dla "zeróweczek"
no niestety:shake: chcąc zająć się swoimi psami i postartować w "międzyczasie" nie mogłam stać i tylko filmować (i tak mi nogi wrosły....;) ), zdecydowałam się na zerówki bo Openy już na pewno nie raz się widziały na filmikach...

Posted

Czas na ostatnia serie zdjec ... Przynajmniej moich ... Wiele osob fotografowalo, wiec pewnie w najblizszym czasie umieszcza tutaj swoje zdjecia :multi:

Sympatyczny weteran na torze, czyli Atos

Tutaj wyglada niczym szczeniaczek :loveu:

Posted

Dorzucę i ja parę fotek, ale nie bdzie ich zbyt wiele, gdyż albowiem powinnam opuścić już miłe towarzystwo i pędzić dalej

Oto mały Blusik. Tym razem nie na hopkach ani na skoku w dal ;)

Jego imienniczka. Wygląda na to, że tor łaciatej składał się z samych tuneli :roll:

Posted

Jeeeej wszystkie fotki są PRZEPIĘKNE!!! :) Za chwilkę muszę wszystkie od nowa przejrzeć :D Majutek faktycznie wymiata, nie wiedzialam ze w takim maluszku moze byc tyle energii - jakby motorek miala w tyleczku :D

Wind, czyli nie masz zadnych fotek beaglowej z zerowek.. ? (moja Afra) :(

Posted

Zwiroslaw

Draka

Bert z "twarza" zasepionego mysliciela :lol:

Dragulec, wszak niczego nie skacze, ale spojrzcie jak jego wesole lapki przygotowuja sie do zaliczenia kolejnej przeszkodki :loveu:

Posted

[quote name='Wind']

Saba jest nie fotogeniczna (przynajmniej ja wogóle nie umiem jej ładnego zdjecia zrobić) ale dzieki Tobie została pięknie uwieczniona :loveu:

Posted

martynkao napisał(a):
ahh..niesttey moj ci on..miesko czeka w kawalkach w lodowce.....:)
ale chetnych niestety brak....

Milo by go pewnie chętnie skonsumował, ale on świeże woli. Takie pocięte już nie jest atrakcyjne:evil_lol: .

Posted

to ja specjalnie dla Milo go "odswieze" i posklejam w calosc...zeby chllopak mial frajde wieksza:lol: :lol:

Mokka Masajek....':loveu: :loveu: :loveu: Anetka sie ucieszy:)

Posted

Saba napisał(a):
Saba jest nie fotogeniczna (przynajmniej ja wogóle nie umiem jej ładnego zdjecia zrobić) ale dzieki Tobie została pięknie uwieczniona :loveu:

Twoja suczka jest bardzo, bardzo piekna :-) I uwielbia ja aparat :loveu:

Posted

[quote name='Tiggy']
Wind, czyli nie masz zadnych fotek beaglowej z zerowek.. ? (moja Afra) :(

Co prawda, nie dysponuje takimi fotkami, jak Wind, ale jakąś biglowatość znalazłam ;)