Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Oluniu, Dziekuje za filmiki za Majutkiem :multi: Przyznam, ze dopiero teraz obejrzalam bo tak jestem zawalona robota :razz: Fajnie ponownie obejrzec ta glupia detke i uslyszec jak zywiolowo pokrzykuje na torze :evil_lol: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 saJo napisał(a):A mnie wyjatkowo to nie interesuje :roll: No popatrz, popatrz ... mnie tez nie :evil_lol: Quote
saJo Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A ja mam zdjecie Majuta na kladce:D Tzn. zdjecie Ciebie, kladki i rudej pchly, jak to okreslil Michal :D Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 saJo napisał(a):A ja mam zdjecie Majuta na kladce:D Tzn. zdjecie Ciebie, kladki i rudej pchly, jak to okreslil Michal :D To dawaj! W sumie to ja tez czekam na zdjecia innych :multi: Quote
tamer Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 OlaAB napisał(a):Zuzia i oczywiście jest Draka (a kogoś mi brakowało:cool1: tylko w takiej ilości filmów nie mogłam się połapać) - już jest na stronie Olu, dzię-ku-ję!! :loveu: Quote
tamer Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Wind'] "bigielek" na slalomie ... czyj Ci on? :roll: Toż to naczelny niuchacz IV RP... Lucjan we własnej osobie. Ciekawe czy Martynka już sprzedała to mięsko z beagla... :evil_lol: Quote
Saba Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A ja nie moge wstawić zdjęć i w góle wszystkie co wstawiłam do netu zamieniły się w reklamę friko.pl gdzie mam strone :placz: :placz: :placz: Quote
Ifat Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A czy w tych filmikach jest też przebieg charta? Chciałabym zobaczyć, ale nie wiem pod jakim imieniem jest "ukryty";) Quote
martynkao Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 ahh..niesttey moj ci on..miesko czeka w kawalkach w lodowce.....:) ale chetnych niestety brak.... Zdjecia rewelacja.....Raptor faktycznie "zamach na hopke" bomba !!! Majutek jest rewelacyjny..... Quote
OlaAB Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ifat napisał(a):A czy w tych filmikach jest też przebieg charta? Chciałabym zobaczyć, ale nie wiem pod jakim imieniem jest "ukryty";) nie ma charcik jest "Open" a filmiki były dla "zeróweczek" no niestety:shake: chcąc zająć się swoimi psami i postartować w "międzyczasie" nie mogłam stać i tylko filmować (i tak mi nogi wrosły....;) ), zdecydowałam się na zerówki bo Openy już na pewno nie raz się widziały na filmikach... Quote
zakla Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ifat, a ktorego charta? Borzoi byl i whip byl ;) Ale Sesi nie ma na pewno, whippka chyba tez nie. Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Czas na ostatnia serie zdjec ... Przynajmniej moich ... Wiele osob fotografowalo, wiec pewnie w najblizszym czasie umieszcza tutaj swoje zdjecia :multi: Sympatyczny weteran na torze, czyli Atos Tutaj wyglada niczym szczeniaczek :loveu: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jesli o chartach mowa to Cecile w skoku przez kolo :-) Czy ja aby oby nie utkne? :cool3: Sliczne wybicie Saby :razz: Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dorzucę i ja parę fotek, ale nie bdzie ich zbyt wiele, gdyż albowiem powinnam opuścić już miłe towarzystwo i pędzić dalej Oto mały Blusik. Tym razem nie na hopkach ani na skoku w dal ;) Jego imienniczka. Wygląda na to, że tor łaciatej składał się z samych tuneli :roll: Quote
Tiggy Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jeeeej wszystkie fotki są PRZEPIĘKNE!!! :) Za chwilkę muszę wszystkie od nowa przejrzeć :D Majutek faktycznie wymiata, nie wiedzialam ze w takim maluszku moze byc tyle energii - jakby motorek miala w tyleczku :D Wind, czyli nie masz zadnych fotek beaglowej z zerowek.. ? (moja Afra) :( Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Borderek ... ale ktory? Hmmm ... Kenia, rociagnieta na maksa na skoku :-) Mira na kole :-) Quote
yassue Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mokka, dzieki za sliczne kropki :) Beatko, ale powiedz ze masz nas jeszcze...? Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gutencjusz we własnej osobie Hugo Ładnom mam kokardkie? A Jogurta znowu pogięło :crazyeye: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Zwiroslaw Draka Bert z "twarza" zasepionego mysliciela :lol: Dragulec, wszak niczego nie skacze, ale spojrzcie jak jego wesole lapki przygotowuja sie do zaliczenia kolejnej przeszkodki :loveu: Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Kama startująca w obroży :nono: uszatek Masaj :lol: Ozzy Quote
Saba Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Wind'] Saba jest nie fotogeniczna (przynajmniej ja wogóle nie umiem jej ładnego zdjecia zrobić) ale dzieki Tobie została pięknie uwieczniona :loveu: Quote
Ludek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 martynkao napisał(a):ahh..niesttey moj ci on..miesko czeka w kawalkach w lodowce.....:) ale chetnych niestety brak.... Milo by go pewnie chętnie skonsumował, ale on świeże woli. Takie pocięte już nie jest atrakcyjne:evil_lol: . Quote
martynkao Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 to ja specjalnie dla Milo go "odswieze" i posklejam w calosc...zeby chllopak mial frajde wieksza:lol: :lol: Mokka Masajek....':loveu: :loveu: :loveu: Anetka sie ucieszy:) Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Saba napisał(a):Saba jest nie fotogeniczna (przynajmniej ja wogóle nie umiem jej ładnego zdjecia zrobić) ale dzieki Tobie została pięknie uwieczniona :loveu: Twoja suczka jest bardzo, bardzo piekna :-) I uwielbia ja aparat :loveu: Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Tiggy'] Wind, czyli nie masz zadnych fotek beaglowej z zerowek.. ? (moja Afra) :( Co prawda, nie dysponuje takimi fotkami, jak Wind, ale jakąś biglowatość znalazłam ;) Quote
Recommended Posts