Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to wracamy do King Size, czyli Eber przebrany za miekki tunel :evil_lol:

i belg, ktoremu tunel rowniez sie wypoczynkowo spodobal :evil_lol:

A tu ... lup z samej gory :crazyeye:

Posted

Wind napisał(a):
Samo szklo wazy 3 kg :evil_lol:

W.

czyli,że obiektyw 2 x więcej niż Majut??? :cool3:

WIND
padam na kolana jak zwykle :)

Posted

[quote name='sic!']czyli,że obiektyw 2 x więcej niż Majut??? :cool3:

WIND
padam na kolana jak zwykle :)

sic, jak dodam do tego body ktore wazy ponad 1 kg, to w rekach beda miala dwa Majuty :evil_lol: A i teraz mam niewiele lzej :lol:

[quote name='Mokka']Nie popadajmy w kompleksy, wklejajmy, co się da. Każdy foci, jak umie i takim sprzętem, jaki ma.

Dzieki, czuje sie uleczona :buzi: I z niecierpliwoscia czekam na fotki z Twojego nowego aparaciku :multi: :loveu:

W.

Posted

[quote name='Wind']
Dzieki, czuje sie uleczona :buzi: I z niecierpliwoscia czekam na fotki z Twojego nowego aparaciku :multi: :loveu:

W.
Spoko, spoko, konkurencji Ci na pewno nie zrobię :biggrina: .

[quote name='Guttierrez']
Mokka nikt nie bierze pod uwagę innej opcji ;-). Ja zaraz wysyłam zgłoszenie na 2007 rok ...
Ino musimy się pospieszyć, bo już w tym roku wprowadzono takie restrykcyjne limity :evil_lol: , że aż się boję, co będzie za rok, jak siem dziki tłum rzuci :lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Ino musimy się pospieszyć, bo już w tym roku wprowadzono takie restrykcyjne limity :evil_lol: , że aż się boję, co będzie za rok, jak siem dziki tłum rzuci :lol:

Trzeba bedzie sie zapisywac z rocznym wyprzedzeniem. Wiec jezeli ktos planuje szczeniaczka w najblizszym czasie, to zachecam do zaklepania miejsca w klasie debiuty ;-)

Posted

Atos, jakby taki wezszy miedzy tymi tyczkami :evil_lol:

Wezyr, ktory juz w tunelu zogniskowal sie na mnie i dziarsko poszarzowal w moja strone :mad:

Pelna zapalu do pracy Choco :loveu:

Posted

Heniek - weteran zachwycil stylem pracy niejednego :loveu:

Blue, pokazal w sobote przepiekne przebiegi :multi: Z emocji i podziwu aparat wypadal mi z rak :razz: Gratulacje dla Piotra i Oli :loveu:

Gutek
i wszystko jasne! :cool3:

Posted

Mokka napisał(a):
Dlaczego ja w Pęcicach zawsze jestem taka wyluzowana i nigdy się nie denerwuję przed startem? :lol: .

A ciekawe dlaczego ja byłam taka wyluzowana?:lol: :lol: :lol:

A to co mi sie w Pęcicach bardzo podoba, to ogrodzony teren i nie musze sie bać, że kieszonkowy morderca zamiast przeszkód wybierze sobie inny cel.:)

Mokka napisał(a):
Serdeczne podziękowania i gratulacje dla wszystkich autorów zdjęć. Nie popadajmy w kompleksy, wklejajmy, co się da. Każdy foci, jak umie i takim sprzętem, jaki ma. Im więcej fotek, tym lepiej. Ja też mam trochę (cały dzień ktoś się bawił moim aparatem), jak mi się uda obrobić, to coś wrzucę. Nie odpowiadam za treść ani jakość, gdyż albowiem startując z 3 psami, straciłam kontrolę nad sprzętam i nie wiem, co się z nim działo :evil_lol: .

Ja mam nadzieję, że jakieś filmiki, które kręciłam dadzą sie obejrzeć :)

Mokka napisał(a):
No to co, kochani, umawiamy sie juz na następny rok? Ja jestem za :thumbs: .

Ja też, ja też i mam nadzieję, że juz nie będe miała konuzjowanej nogi i bede mogła biegać.

Posted

Cudna suczka o slicznym imieniu :cool3: Baaardzo kobiecym dodajmy :lol:

Byleby za palcem panci nadazyc :razz: Nawet kosztem zaliczenia strefy :evil_lol:

Jeszcze raz uchachany "czolgista" :multi:

"bigielek" na slalomie ... czyj Ci on? :roll:

Fotogeniczny i szybki gonczy :-)

Na koniec tej czesci zdjec, Choco :-)

cdn. ... pozniej ... :p

Posted

[quote name='Wind']No to znowu przyszedl czas na belgi :cool3: Gdzie nie spojrzalam jakis belg :loveu:
Belgi górą:multi: :multi: :multi: :eviltong:

Jeszcze chciałam wspomnieć że Wasiowie mają u mnie dożywotniego ogromnego plusa ze wzięcie Gronka ze schroniska :loveu:

Posted

[quote name='Wind']
Blue, pokazal w sobote przepiekne przebiegi :multi: Z emocji i podziwu aparat wypadal mi z rak :razz: Gratulacje dla Piotra i Oli :loveu:

dzięki Wind
jakby wpadł Ci jeszcze mój Atos (który ogólnie ma duuuuużo mniej zdjęć niż Szelma:placz: )

Posted

Wind, dzieki za sliczniaste fotki czolgisty, nastepnym razem da cioci wiekszego buziaka przed startem, to bardziej w obiektyw sie zalapie:loveu: no i zaluje, ze moj pies nie ma mimiki prawie wcale (ile mimiki moze miec skora obciagnieta 'na sile' na pilce do rugby:evil_lol: ) bo sie nie zalapuje na portreciki:-(

A ja mysle, ze na przyszly rok, to w razie czego nawet mozna zrobic 2 tory, w tym roku sie sprawdzilo, to i w przyszlym sie sprawdzi. Np jumpingi z boku, a open i agility na tym ogrodzonym, a co, jak szalec to na maxa:cool3:

Posted

Swietne zdjęcia :multi: :loveu:

Mokka na twoim aparacie jest moja Negrunia, więc obrabiaj, obrabiaj, bo my czekamy :evil_lol:

[quote name='Sajko']Np jumpingi z boku, a open i agility na tym ogrodzonym, a co, jak szalec to na maxa:cool3: Tak nie może być, bo może się okazać, że jeden pies biegnie 3 tory pod rząd. Ale zerówki i debiuty na jednym, a openy i IAL na drugim będzie ok.

Posted

A wyniki to gdzie będą i czy już czatować czy jeszcze pare dni poczekać (wiem że to musi potrwać). Nie wiem które miejsce Fiona zajeła w Jumpingu, z jakim czasem.