Wind Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ponowny czas bokserow :razz: Tutaj jeden zafrasowany wychodzi z miekkiego tunelu ;) Ten sie troche na dlugosci "poskladal" :lol: A tutaj mina niczym od proby wysilkowej :cool3: cdn. Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Piekny skok Kamy http://www.amberwind.pl/pecice/IMG_2362x_kama_2.jpg A jesli juz o Kamie mowa, to nie mozna zapomniec o Florencjuszu ... bez pamieci i na zaboj zakochanym w Kamie :cool3: Jak widac Florencjusza milosc i uskrzydla unoszac wysoko, wysoko ponad hopki i zaslepia ... wylaczajac skutecznie zmysl wzroku :evil_lol: cdn. Quote
FikuMiku Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No i się doczekałam przepięknego górnolotnego Florka!!!:loveu: Quote
FikuMiku Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Bardzo dziękuję, teraz mogę iść spać!:eviltong: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Wojenka z Cavano Wezyr i jego bardzo dzielny wlasciciel ... i jak mniemam baaardzo cierpliwy :cool3: Bardzo sympatyczny i wesoly bialo-czarny :razz: I jeszcze raz belg - alez ich bylo :crazyeye: Dragulec nad przeszkoda :-) http://www.amberwind.pl/pecice/_MG_9387x_dragulec_2.jpg A te futrzaki czyje? :razz: http://www.amberwind.pl/pecice/1.jpg http://www.amberwind.pl/pecice/4.jpg Na dzisiejsza noc koniec ... Ide spac i chce snic az do poludnia :evil_lol: W. Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 FikuMiku napisał(a):a może jeszcze troszkę poczekam??? :razz: Ucieka spac! Ja tez ide :cool3: Quote
OlaAB Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Zuzia i oczywiście jest Draka (a kogoś mi brakowało:cool1: tylko w takiej ilości filmów nie mogłam się połapać) - już jest na stronie Quote
Wojenka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Wind']Wojenka z Cavano :hmmmm: A skąd takie pomówienia?;) :evil_lol: Wind,mam nadzieję,że znajdzie się jeszcze czarny jak smoła Mały Zawodnik...:cool3: :loveu: Quote
Wojenka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 BTW zobaczcie jak wysoko skacza psy z tej samej klasy small-vide Florek i Wojenka :cool1: Quote
Jerez Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Wind, kapitalne zdjęcia!!!!!!!!!!!! Wpoczywaj jak najlepiej iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wstawiaj następne zdjatka!!! Quote
Ludek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Wind'] Czyj to belg wychodzi z tunelu? :confused: To chyba Veti, bo w tle zdaje się widać Ulę, a ona sędziowała zerówki. No chyba, że jeszcze jakis belg biegł w zerówkach. Quote
FikuMiku Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='APSA']Wind, cudne te zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Czekamy niecierpliwie na kolejne (które będę podziwiać zamiast uczyć się do durnych egzaminów :diabloti:) . oh, oh jak ja to rozumiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jerez Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 w zerówkach biegły jeszcze Zafi i Wiki z tervurenów Quote
FikuMiku Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dzień dobry Wind!!!:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Guttierrez Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 FikuMiku Czytasz ludziom w myślach ... cfana ćfoczyco ;-) Beatko "Kto rano wstaje, ..." ;-) Quote
FikuMiku Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ach Guciu, popadłam w totalne uzależnienie!!! A kto nas obfoci we Wrocławiu?:placz: :placz: :placz: Quote
Saba Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dopiero dotarłam do kompa. Tak jak wielokrotnie było juz pisane dziękuje za super zawony!!! Wszystko przebiegało tak sprawnie że nawet nie czuło sie że jest taka masa stratujących. Wind Jak już saJo ci napisała tamten Belg to Moja Fionaka, a ten rudy kundelek o którego sie pytałaś to moja Saba :loveu: Więc jak wiesz już czyje to pieski to proszę o więcej zdjęć :evil_lol: Dziękuję za te 3 :buzi: Może ma ktoś jeszcze jekieś ich fotki :razz: Ja coś mam ale nie wiem jeszcze co z tych fotek wyszło :oops: Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ludek napisał(a):To chyba Veti, bo w tle zdaje się widać Ulę, a ona sędziowała zerówki. No chyba, że jeszcze jakis belg biegł w zerówkach. To nie Veti :eviltong: Jeszcze jakies propozycje? :evil_lol: Dzien dobrym wszystkim :cool3: Tak glosno sie tutaj budzicie, ze i ja jestem na rownych nogach :mad: W. Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Teraz bede uprawiac prywate :evil_lol: Oto Majutek :loveu: 2,5 kg rozbieganego psa :evil_lol: ktory, tylko troszke jest wyzszy od murawy :lol: W. Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Guttierrez napisał(a):Ja chcę Majuta na palisadzie !!! :multi: Chyba nie ma :-( Do Majuta postanowilismy sobie kupic nowy obiektyw :lol: Zaczynam juz cwiczyc na bicepsy. Samo szklo wazy 3 kg :evil_lol: W. Quote
Mokka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ja jak zwykle przybywam po herbacie i nie będę odkrywcza, ale... Serdeczne podziękowania dla organizatorów. Stawka zawodów to jedno, a atmosfera jest nie do przecenienia. Dlaczego ja w Pęcicach zawsze jestem taka wyluzowana i nigdy się nie denerwuję przed startem? :lol: Serdeczne podziękowania i gratulacje dla wszystkich autorów zdjęć. Nie popadajmy w kompleksy, wklejajmy, co się da. Każdy foci, jak umie i takim sprzętem, jaki ma. Im więcej fotek, tym lepiej. Ja też mam trochę (cały dzień ktoś się bawił moim aparatem), jak mi się uda obrobić, to coś wrzucę. Nie odpowiadam za treść ani jakość, gdyż albowiem startując z 3 psami, straciłam kontrolę nad sprzętam i nie wiem, co się z nim działo :evil_lol: . No to co, kochani, umawiamy sie juz na następny rok? Ja jestem za :thumbs: . Quote
Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Skoro przy kurduplach jestesmy oto rozpedzony Plusz aby do mety, aby do mety, aby do mety ... :lol: Quote
Recommended Posts