zakla Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Zawody superowe :lol: Dziekujemy bardzo za taka fajna zabawe i za smoka z latexu, który bardzo przypadł do gustu mamutom:razz: Fotek mam kilka, głównie cavanowiczow, i kilka Malcolma i Jinxa. Jakosc srednia, umiejetnosci zerowe, ale fotki są:eviltong: A wstawie jak umieszcze na serwerze:) Quote
dorotak Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='campanulla']kolejne fotki: Yes! Yes! Yes! :terazpol: Nie wiem, czy widzicie, ale Atos jednak przeskoczył murek :laola: Troszeczkę go co prawda rozkompletował :diabloti:, ale jesteśmy na dobrej drodze :evil_lol: A tak poważnie to jest to nasza zmora - z jakichś powodów Atos nie może się do murka przekonać i nigdy nie wie, co ma z tym zrobić. Obejść? Naskoczyć? Przeskoczyć? Tak więc wielkie dzięki za możliwość poćwiczenia na murku :loveu: Quote
PUENTA imszar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 zakla napisał(a): który bardzo przypadł do gustu mamutom:razz: A ja myślałam, że one wygineły ;) Było naprawdę super. Dużo nowch znajomości, najbardziej sobie cenię tą sznaucerzą (dorotak :lol: ). Gigantyczny teren to biegania, gdzie oprócz naszych zawodników nikogo nie było, jeziorko z fajnym blotkiem:evil_lol: ..Pozatym ponieważ my startowałysmy z samego rano i zostałyśmy do końca to bardzo fajnie, że na małym torku można było sobie biegać cały czas ;) Pozatym super nagródki!! My wróciłyśmy z pucharkiem, madalem (złotym oczywiście :evil_lol: ), dyplomem, no i z zabaweczką i smakołykami LIGHT :cool1: Sonia też mówi, że jej się bardzo podobało ;) A WIND niech zacznie tu zdjęcia wklejać, bo sie neicierpliwie.. Najbardziej mi zalezy na zdjątku grupowym (tym na samym koncu) :cool3: Quote
Tusek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ja się podpisuję pod głosami pochwalnymi dla Łukasza!!!Zdjęcia są niesamowite, mam nadzieję, że będzie chociaż jedno v-ce Muflona:cool3: dostałam 2 fotki od Sajko i bardzo za nie dziękuję! Ale po prostu nie mogę się doczekać zdjęc Łukasza!!!:multi: Quote
FikuMiku Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 zakla "Nie masz uprawnień do oglądania tej strony" Quote
yassue Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Zakla, zdjecia sie nie wczytuja. pokazuje sie komunikat o zabronionym dostepie do serwera Quote
FikuMiku Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='dorotak'] Yes! Yes! Yes! :terazpol: Nie wiem, czy widzicie, ale Atos jednak przeskoczył murek... ... troszkę się od niego odbijając :siara: :eviltong: No dobra, dobra żartuję... Uważam, że kubeczek za styl jaknajbardziej się Wam należał!:multi: Quote
Klaudia:-) Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A nam zdjęcia się wczytują, zakla fajne fotki i wrzucajcie więcej. Quote
zakla Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Poprzednie posty poprawione i fotki sie otwieraja. CD:) Quote
Tusek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ach Żakla!!! i my z Muflonem tez się załapałyśmy :loveu: dziękuję!!! Quote
campanulla Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Zakla: gratuluje zdjec! tak narzekalas ze nie umiesz sie poslugiwac tym aparatem a niektore fotki wyszly Ci naprawde bardzo ladnie!! :p kolejne fotki z serii wypadki na torze :diabloti: specjalny Muflon dla Tusi :laugh2_2: i jeszcze pare innych: Quote
zakla Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No masz racje Aniu, ze dwie się udały nawet :lol: I tam proszę szybciutko mamuta wybrac, bo mam nadzieje ze Lukasz zrobil nam jakies foty:mad: Tusku, Wy mialyscie tempo w sam raz dla mnie :lol: Quote
saJo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='campanulla'] W koncu i Gnojkowaty zalapal sie na zdjecia:) Dziekuje :loveu: Quote
Zocha Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a nie ma zdjęć z mniejszego ringu? o debiutach to się zapomina, taak?:mad: :mad: :angryy: Quote
Wojenka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 SaJo,i jakie ładne zdjęcie! :) Dziękuję za skupionego szkota skaczącego w dal :lol:.Mam nadzieję,że jeszcze coś sie dla nas znajdzie:cool3: . Quote
ogromek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Zdjęcia super, :multi: Ania powiedz Łukaszowi ze chcemy więcej :loveu: Muflon ma super zdjęcie ;) Żakla dzięki za Kokę :p Quote
Ania i Salma Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 To teraz pozostaje ładnie poprosić o wyniki ;) Quote
Recommended Posts