Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawody superowe :lol: Dziekujemy bardzo za taka fajna zabawe i za smoka z latexu, który bardzo przypadł do gustu mamutom:razz:
Fotek mam kilka, głównie cavanowiczow, i kilka Malcolma i Jinxa. Jakosc srednia, umiejetnosci zerowe, ale fotki są:eviltong: A wstawie jak umieszcze na serwerze:)

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='campanulla']kolejne fotki:

Yes! Yes! Yes! :terazpol: Nie wiem, czy widzicie, ale Atos jednak przeskoczył murek :laola: Troszeczkę go co prawda rozkompletował :diabloti:, ale jesteśmy na dobrej drodze :evil_lol:

A tak poważnie to jest to nasza zmora - z jakichś powodów Atos nie może się do murka przekonać i nigdy nie wie, co ma z tym zrobić. Obejść? Naskoczyć? Przeskoczyć? Tak więc wielkie dzięki za możliwość poćwiczenia na murku :loveu:

Posted

zakla napisał(a):
który bardzo przypadł do gustu mamutom:razz:

A ja myślałam, że one wygineły ;)

Było naprawdę super. Dużo nowch znajomości, najbardziej sobie cenię tą sznaucerzą (dorotak :lol: ). Gigantyczny teren to biegania, gdzie oprócz naszych zawodników nikogo nie było, jeziorko z fajnym blotkiem:evil_lol: ..Pozatym ponieważ my startowałysmy z samego rano i zostałyśmy do końca to bardzo fajnie, że na małym torku można było sobie biegać cały czas ;)
Pozatym super nagródki!! My wróciłyśmy z pucharkiem, madalem (złotym oczywiście :evil_lol: ), dyplomem, no i z zabaweczką i smakołykami LIGHT :cool1:
Sonia też mówi, że jej się bardzo podobało ;)
A WIND niech zacznie tu zdjęcia wklejać, bo sie neicierpliwie.. Najbardziej mi zalezy na zdjątku grupowym (tym na samym koncu) :cool3:

Posted

Ja się podpisuję pod głosami pochwalnymi dla Łukasza!!!Zdjęcia są niesamowite, mam nadzieję, że będzie chociaż jedno v-ce Muflona:cool3:
dostałam 2 fotki od Sajko i bardzo za nie dziękuję! Ale po prostu nie mogę się doczekać zdjęc Łukasza!!!:multi:

Posted

[quote name='dorotak'] Yes! Yes! Yes! :terazpol: Nie wiem, czy widzicie, ale Atos jednak przeskoczył murek...

... troszkę się od niego odbijając :siara: :eviltong: No dobra, dobra żartuję... Uważam, że kubeczek za styl jaknajbardziej się Wam należał!:multi:

Posted

Zakla: gratuluje zdjec! tak narzekalas ze nie umiesz sie poslugiwac tym aparatem a niektore fotki wyszly Ci naprawde bardzo ladnie!! :p

kolejne fotki z serii wypadki na torze :diabloti:

specjalny Muflon dla Tusi :laugh2_2:

i jeszcze pare innych:

Posted

No masz racje Aniu, ze dwie się udały nawet :lol:
I tam proszę szybciutko mamuta wybrac, bo mam nadzieje ze Lukasz zrobil nam jakies foty:mad:
Tusku, Wy mialyscie tempo w sam raz dla mnie :lol: