Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FikuMiku']SaJo to chyba mojego przebiegu nie widziałaś:evil_lol:

Widzialam :eviltong: I widzilam, ze malego powera mieliscie...a moj Gnojek biegal w tepie rozbrykanego slimaka...

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire napisał(a):
:shake: Rozdzielczość tych fot jest regulaminowa, czyli podobna do innych zdjęć tu wstawianych.

U mnie jest normalnie. Dla mnie to wygląda na jakiś problem z powolnym serwerem, lub transmisją...

Ja mam wolny lacze i jest ok.

Posted

Sajo, powiedz jak nauczyć belga ślimaczego tempa, bo moja Cami jak raz mi pozwoliła wyprzedzić się na torze, tak od tamtej pory włącza dopalacz i tyle ją widzę jak znikający punkt.

Posted

A myslisz, ze ja go tego uczylam? On ma turbo dopalacze na codzien, a dzis...baterie mu sie wyladowaly i musial posiedziec na sloncu az mu sie naladuja. Szkoda, ze naladowaly sie dopiero po przebiegach. A tak na powaznie, to mam podejrzenia, ze zezarl cos wczoraj na ognisku i dlatego biegal do d***. Rano nie chcial jesc. Myslalam, ze to nowe miejsce i "nie mial czasu" ale teraz jak sobie przeanalizowalam caly dzien to chyba wlasnie tak musialo byc...Ekhhhh, szkoda troche zawodow....ale wazne, ze juz zachowuje sie ok :)

Posted

[quote name='Jerez']Ech Wind, daj chociaż jedno zdjątko, takie pierwsze lepsze co akurat obrabiasz, pleassssssssssssssssssssssssssssssssssss:lol::lol::lol::lol:

wlasnie jestem w tym miejscu ;)

:p

Posted

Ja tez jestem pod wielkim wrazeniem - dziekuje za bardzo udana impreze :lol: Organizacja na prawde swietna - wielkie brawa :klacz:
Duzym i oczywiscie pozytywnym zaskoczeniem byly dla mnie katalogi, gratisowe przekaski no i swietna atmosfera :loveu: a wszystko za tak niewielka oplate startowa - okazuje sie ze mozna :evil_lol:
Wielki plus takze za fajny pomysl ze strzaleczkami ulatwiajacymi dojazd - generalnie czulam sie bardzo milo podjetym gosciem - jeszcze raz serdecznie dziekuje :lol:

Posted

Jerez napisał(a):
No bo Sajo, musi byc jakaś metoda na wyłączenie tych dopalaczy!!!!!!!!!

Nie wiem, nigdy jej nie szukalam. Ja tam lubie moja torpede, zawsze chcialam miec psa z takim powerem...z czasem nauczymy sie tez wzajemnej komunikacji na torze :)

Posted

Wind kochana jesteś!!!!!!! Ja to się zastanawiam czasem i wydaje mi się, że te nasze psiunki to mają takie niewidzialne skrzydła, co je niosą w przestrzeń. I niebywałe, jak bardzo ich pyszczki wyrażają psie emocje i zacięcie do fruwania nad ziemią.
Żebym tylko ja jeszcze umiała tak fruwać jak moja Cami!!!!

Posted

Aniu, wstawiaj fotki, wstawiaj!!! Może chociaż na twoich zaplątła się moja Negra :roll:. I koniecznie przyprowadź brata na zajęcia do Cavano! Ja też chce mieć fotki, a mój głupi aparat nie umie uchwycić czarnucha w locie... :-(

Posted

Popieram prośbę Karoliny ;) Aniu, Twój brat robi boskie fotki (żebym ja takie umiała....) i Monulec czułby się zaszczycony, żeby na nic być ;) no i czekamy na więcej :D

aaa na focie z bagietami się załapałam :lol: to było nasze małe 'kółko wzajemnej adoracji' :lol:

muszę sobie sprawić jakiś porządny aparacik, bo mój to tylko do filmików się nadaje :mad:

Posted

Ja z kolei przylaczam sie do podziekowan dla wszystkich zawodnikow i gosci za przecudowna atmosfere, nieoceniona pomoc i wyrozumialosc za niedociagniecia :loveu:
Bo dzieki Wam moglismy sie od czasu do czasu pokazac na torze lub tez zajac sie wlasnymi psami :multi:

I wiecie co? Nie wiem jak to sie stalo, ze komary i meszki nie dokuczaly na zawodach jak zazwyczaj :evil_lol:

I to ja, ja stalam sie wlascicielka krzywego kubeczka! :diabloti: Jak zobaczylam torek z jumpingu z zerwoki to nie mialam watpliwosci, ze moge byc wsrod niminowanych :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Wind']wlasnie jestem w tym miejscu ;)

O, Atos :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Wind, bardzo nam miło :B-fly:, że otwieramy Twoją oczekiwaną przez wszystkich niecierpliwie fotorelację :lol:

Campanulla, zdjęcia Twojego brata również są wspaniałe - wykazał się niesamowitym refleksem "trafiając" na samobójczy skok Plusza :crazyeye: Czy zauważyliście to zdeterminowanie w jego (Plusza rzecz jasna) oczach? To nie było przypadkowe spadnięcie :diabloti:

Czekamy z niecierpliwością na WSZYSTKIE fotki - nie dajcie się prosić :cool3: Przeżyjmy to jeszcze raz! :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='saJo']Widzialam :eviltong: I widzilam, ze malego powera mieliscie...

Oooo, ale mi się miło zrobiło! Obiektywny oglądacz stwierdził, ze mieliśmy powera!!!:loveu: :Cool!: Biegnę powiedzieć Florkowi!:p

Czy to były Twoje pierwsze zawody? Jeżeli tak, to pewnie psiak nie miał jeszcze szansy przywyknąć i oswoić się z załą "zawodową" , całodniową, wielopsiową atmosferą.

No i jeszcze do organizatorów: Katalogii --> suuuper pomysł!!!

Posted

[quote name='dorotak']Czekamy z niecierpliwością na WSZYSTKIE fotki - nie dajcie się prosić :cool3: Przeżyjmy to jeszcze raz! :lol: :lol: :lol:
o! dokladnie tak! :) Przezyjmy to jeszcze raz:lol:

Ja mam pare fotek, ale naprawdę bardzo bardzo pare - nie mialam do tego glowy :oops:na nastepnych zawodach sie poprawie :lol:

Denar, po wielu prosbach i namowach wreszcie skoczyl :D

znowu Denar

Martynka i Raptor

Wiecej z mojej strony nie bedzie:shake:

Posted

Zdjecia Lukasza sa swietne technicznie i intrygujace poznawczo.... To znaczy Lukasz ma rzadki dar wylapywania wszelkich mozliwych wpadek.

Na razie mamy:

Eltona spadajacego z palisady
Plusza i samobojczy skok z kladki
Atosa demolujacego murek
i Ume i Joge zrzucajace tyczki.

Kto da wiecej? ;-)

Posted

FikuMiku napisał(a):

Czy to były Twoje pierwsze zawody? Jeżeli tak, to pewnie psiak nie miał jeszcze szansy przywyknąć i oswoić się z załą "zawodową" , całodniową, wielopsiową atmosferą.

Na Gnojka atmosfera nie robi zadnego wrazenia. On gdy widzi hopki lub pozoranta z rekawem to ma klapki na oczach i nie interesuje go nic do dokola. Tak bylo i na zawodach w ciechocinku, na ktorych debiutowal jako 8,5 miesieczny szczeniak i na testach psychicznych, ktore zdawal w baaaradzo nieciekawych warunkach. Caly dzien na wystawie tez nie robi na nim wrazenia, wrecz go tylko pobudza. Natomiast dzisiejsza qpa dowiodla tego, ze to byl problem natury zdrowotnej :(

Posted

Campanulla,
fajny Jogurt na slalomie!:loveu: I ten wcześniejszy, owinięty wokół hopkowej tyczki też!:razz:

Beatko,
wstawaj!:lol: Śniadanko, ewentualnie Gingersik jako dopalacz ;) i do pracy!!!:evil_lol:

Droga Alternatywo,
było super! :loveu: A nowe przeszkody są piękne! :cool3:
Jedno pytanie - gdzie kupiliście taki fajny grillek, w dodatku granatowy?:razz: