Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi sie tez baaaaaaardzo podobalo :) Fajna atmosfera, wszystko sprawnie przeprowadzone, tylko....moj pies nie chcial biegac. A najbardziej wkurza mnie, ze nie mam pojecia DLACZEGO mial tempo rozbrykanego slimaka....Cos mu chyba dolegalo, bo ogolnie byl smutny, dopiero po ostatnim przebiegu stwierdzil,ze w sumie mozna by sie co nieco pobawic, skutkiem czego darl morde caly czas, gdy nie mial pilki w mordzie :D

A kubeczki super!! Szczegolnie tez krzywy :D Super pomysl na nagrodki

PS. Gnojek zachwycony piszczaca pilka :D On nigdy nie mial "gadajacych" zabawek :D

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja się podpisuje wszystkimi rękami i nogami (również Muflonowymi;) pod podziękowaniami dla organizatorów!!! było super! czekam z niecierpliwością na kolejne zawody :multi:

Posted

Wind napisał(a):
Poki co zrzucilam je dopiero na komputer i se podziwiam :cunao: Jak skoncze oko cieszyc, wrzuce je na jakas obrabiarke i zapodam ...

Wind,daj i innym nacieszyć oczy!:cool3: ;) :loveu:

Posted

talut napisał(a):
Sesil powinna dostać nagrodę za wrażenie artystyczne :loveu: Wojenka też ;)

:loveu: Jedna wysoka i szczupła,a druga mała i gruba:evil_lol: :loveu:

Posted

:eviltong: Wiedziałam,że mnie tu zaraz ktoś za słowko złapie!:eviltong:
Ona jest kurka taka nabita!Teraz troszkę zabardzo,ale pracujemy nad figurą...:cool3:

Posted

Wojenka napisał(a):

Ona jest kurka taka nabita!Teraz troszkę zabardzo,ale pracujemy nad figurą...:cool3:

Taaaaaaaaa
Wiesz ile ja sie tlumaczen nasluchalam??

Ale prosze pani! On nie jest gruby, on:
a. -ma mala glowe
b. -ma slabe miesnie i dlatego brzuch mu tak zwisa
c. -jest w formie bo duzo biega
d. -ma gruba kosc
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wind nam nie da :shake::shake::shake:pooglądać swoich zdjęć, :mad::mad::mad:za karę, bo musiała leżeć plackiem przez całe zawody przy torze i pstrykać nam te zdjęcia. Policzcie sobie - od godz. 9.00 do 17.00...... No to teraz sobie poczekamy :placz::placz::placz:, by było sprawiedliwie ;););):fadein::fadein::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol: Woja to taka kulturystka:lol: .Ale przestawiłam ją już na lżejsza karmę...

(Ja już zasypiam przed kompem!Skutkiem tego przelałam wodę w wannie...:cool1: :diabloti: )

Posted

Wojenka napisał(a):
(Ja już zasypiam przed kompem!Skutkiem tego przelałam wodę w wannie...:cool1: :diabloti: )

ja też :lol: i zapomniałam wypuścić Monulca na siusiu :oops:

Posted

[quote name='myriad']Ja tam bylam pod wrazeniem poziomu zerowek, naprawde duzo bardzo pieknych przebiegow

Wind, Wind to o nas!!!:fadein: :razz: ;) :placz: :sweetCyb: :ylsuper: :B-fly: :cunao: ;)

Posted

[quote name='Jerez']Wind nam nie da :shake::shake::shake:pooglądać swoich zdjęć, :mad::mad::mad:za karę, bo musiała leżeć plackiem przez całe zawody przy torze i pstrykać nam te zdjęcia. Policzcie sobie - od godz. 9.00 do 17.00...... No to teraz sobie poczekamy :placz::placz::placz:, by było sprawiedliwie ;););):fadein::fadein::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jerez,

Wind ma tyle Waszych zdjec, ze nie wie w co rece wlozyc :evil_lol: Poza tym, musze ich troche przygotowac, aby w miare sprawiedliwie zapodac ;)
I popatrz, popatrz ... od 9.00 do 17.00 lezalam plackiem, a takam zmeczona :evil_lol:

BTW zdjecia beda, ale jutro ... niestety ... Tylu bylo zawodnikow i tyle mam fajnych ujec, ze selekcja jest wyjatkowo trudna :roll:
Idzcie spac a ja jeszcze popracuje :cool3: No chyba, ze czolo zderzy mi sie z tabletem, to bedzie znak, ze i na mnie czas :razz:

W.

Posted

Aniu- dlaczego Twoje fotki tak wolno sie u mnie wgrywaja na kompa lub niektore tylko do polowy i staja w miejscu??:mad: czyzb za duzy rozdzielczosc? czy to tylko u mnie?

Wind czekamy na fotki :D bedziesz jutro w Powsinie?

Posted

SaJo to chyba mojego przebiegu nie widziałaś:evil_lol:

No i ja również przyłączam się do gorących podziękowań za zawody!!!

A Wind to mi mówiła, że ...:razz:

Posted

betty_labrador napisał(a):
Aniu- dlaczego Twoje fotki tak wolno sie u mnie wgrywaja na kompa lub niektore tylko do polowy i staja w miejscu??:mad: czyzb za duzy rozdzielczosc?
:shake: Rozdzielczość tych fot jest regulaminowa, czyli podobna do innych zdjęć tu wstawianych.

betty_labrador napisał(a):
czy to tylko u mnie?
U mnie jest normalnie. Dla mnie to wygląda na jakiś problem z powolnym serwerem, lub transmisją... Ale gdzie dokładnie to Ci nie potrafię powiedzieć. W każdym razie ja - przynajmniej obecnie - nie mam tego problemu.

Posted

Ech Wind, daj chociaż jedno zdjątko, takie pierwsze lepsze co akurat obrabiasz, pleassssssssssssssssssssssssssssssssssss:lol::lol::lol::lol: