saJo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Mi sie tez baaaaaaardzo podobalo :) Fajna atmosfera, wszystko sprawnie przeprowadzone, tylko....moj pies nie chcial biegac. A najbardziej wkurza mnie, ze nie mam pojecia DLACZEGO mial tempo rozbrykanego slimaka....Cos mu chyba dolegalo, bo ogolnie byl smutny, dopiero po ostatnim przebiegu stwierdzil,ze w sumie mozna by sie co nieco pobawic, skutkiem czego darl morde caly czas, gdy nie mial pilki w mordzie :D A kubeczki super!! Szczegolnie tez krzywy :D Super pomysl na nagrodki PS. Gnojek zachwycony piszczaca pilka :D On nigdy nie mial "gadajacych" zabawek :D Quote
Tusek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 ja się podpisuje wszystkimi rękami i nogami (również Muflonowymi;) pod podziękowaniami dla organizatorów!!! było super! czekam z niecierpliwością na kolejne zawody :multi: Quote
Wojenka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wind napisał(a): Poki co zrzucilam je dopiero na komputer i se podziwiam :cunao: Jak skoncze oko cieszyc, wrzuce je na jakas obrabiarke i zapodam ... Wind,daj i innym nacieszyć oczy!:cool3: ;) :loveu: Quote
Klaudia:-) Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wojenka napisał(a):Wind,daj i innym nacieszyć oczy!:cool3: ;) :loveu: Jak najbardziej podpisujemy się po tym:D Quote
talut Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='campanulla'] Sesil powinna dostać nagrodę za wrażenie artystyczne :loveu: Wojenka też ;) Quote
Wojenka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 talut napisał(a):Sesil powinna dostać nagrodę za wrażenie artystyczne :loveu: Wojenka też ;) :loveu: Jedna wysoka i szczupła,a druga mała i gruba:evil_lol: :loveu: Quote
saJo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Wojenka']:loveu: Jedna wysoka i szczupła,a druga mała i gruba:evil_lol: :loveu: Mowilam?? Mowilam?? :mad: :mad: :mad: Quote
Wojenka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 :eviltong: Wiedziałam,że mnie tu zaraz ktoś za słowko złapie!:eviltong: Ona jest kurka taka nabita!Teraz troszkę zabardzo,ale pracujemy nad figurą...:cool3: Quote
saJo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wojenka napisał(a): Ona jest kurka taka nabita!Teraz troszkę zabardzo,ale pracujemy nad figurą...:cool3: Taaaaaaaaa Wiesz ile ja sie tlumaczen nasluchalam?? Ale prosze pani! On nie jest gruby, on: a. -ma mala glowe b. -ma slabe miesnie i dlatego brzuch mu tak zwisa c. -jest w formie bo duzo biega d. -ma gruba kosc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jerez Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wind nam nie da :shake::shake::shake:pooglądać swoich zdjęć, :mad::mad::mad:za karę, bo musiała leżeć plackiem przez całe zawody przy torze i pstrykać nam te zdjęcia. Policzcie sobie - od godz. 9.00 do 17.00...... No to teraz sobie poczekamy :placz::placz::placz:, by było sprawiedliwie ;););):fadein::fadein::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wojenka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 :evil_lol: Woja to taka kulturystka:lol: .Ale przestawiłam ją już na lżejsza karmę... (Ja już zasypiam przed kompem!Skutkiem tego przelałam wodę w wannie...:cool1: :diabloti: ) Quote
talut Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wojenka napisał(a):(Ja już zasypiam przed kompem!Skutkiem tego przelałam wodę w wannie...:cool1: :diabloti: ) ja też :lol: i zapomniałam wypuścić Monulca na siusiu :oops: Quote
FikuMiku Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='myriad']Ja tam bylam pod wrazeniem poziomu zerowek, naprawde duzo bardzo pieknych przebiegow Wind, Wind to o nas!!!:fadein: :razz: ;) :placz: :sweetCyb: :ylsuper: :B-fly: :cunao: ;) Quote
saJo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wind sie nie odzywa....znaczy sie, ze cos dzis bedzie?? :razz: Quote
talut Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 eee raczej jutro :razz: bo dzisiaj to jeszcze 20 min zostało :lol: Quote
saJo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 "myriad' napisał(a):[quote name='FikuMiku']to o nas!!! I na pewno nie o nas, chociaz tez w zerowkach biegalismy :roll: Quote
saJo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 talut napisał(a):eee raczej jutro :razz: bo dzisiaj to jeszcze 20 min zostało :lol: Do jutra niespelna pol godziny :D :razz: Quote
Wind Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Jerez']Wind nam nie da :shake::shake::shake:pooglądać swoich zdjęć, :mad::mad::mad:za karę, bo musiała leżeć plackiem przez całe zawody przy torze i pstrykać nam te zdjęcia. Policzcie sobie - od godz. 9.00 do 17.00...... No to teraz sobie poczekamy :placz::placz::placz:, by było sprawiedliwie ;););):fadein::fadein::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jerez, Wind ma tyle Waszych zdjec, ze nie wie w co rece wlozyc :evil_lol: Poza tym, musze ich troche przygotowac, aby w miare sprawiedliwie zapodac ;) I popatrz, popatrz ... od 9.00 do 17.00 lezalam plackiem, a takam zmeczona :evil_lol: BTW zdjecia beda, ale jutro ... niestety ... Tylu bylo zawodnikow i tyle mam fajnych ujec, ze selekcja jest wyjatkowo trudna :roll: Idzcie spac a ja jeszcze popracuje :cool3: No chyba, ze czolo zderzy mi sie z tabletem, to bedzie znak, ze i na mnie czas :razz: W. Quote
betty_labrador Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Aniu- dlaczego Twoje fotki tak wolno sie u mnie wgrywaja na kompa lub niektore tylko do polowy i staja w miejscu??:mad: czyzb za duzy rozdzielczosc? czy to tylko u mnie? Wind czekamy na fotki :D bedziesz jutro w Powsinie? Quote
FikuMiku Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 SaJo to chyba mojego przebiegu nie widziałaś:evil_lol: No i ja również przyłączam się do gorących podziękowań za zawody!!! A Wind to mi mówiła, że ...:razz: Quote
Flaire Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 betty_labrador napisał(a):Aniu- dlaczego Twoje fotki tak wolno sie u mnie wgrywaja na kompa lub niektore tylko do polowy i staja w miejscu??:mad: czyzb za duzy rozdzielczosc?:shake: Rozdzielczość tych fot jest regulaminowa, czyli podobna do innych zdjęć tu wstawianych. betty_labrador napisał(a):czy to tylko u mnie?U mnie jest normalnie. Dla mnie to wygląda na jakiś problem z powolnym serwerem, lub transmisją... Ale gdzie dokładnie to Ci nie potrafię powiedzieć. W każdym razie ja - przynajmniej obecnie - nie mam tego problemu. Quote
Jerez Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Ech Wind, daj chociaż jedno zdjątko, takie pierwsze lepsze co akurat obrabiasz, pleassssssssssssssssssssssssssssssssssss:lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts