Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja ze strony organizatorow - dziekuje wszystkim zawodnikom, bo to dzieki Wam bylo tak fajnie (jak sie fajni ludzie spotkaja, to jak moze byc?) i sprawnie, wszyscy grzecznie i o czasie stawiali sie na swoje przebiegi. Jedyna osoba, ktora permanentnie spozniala sie na swoje przebiegi bylam ja ;-)
Dziekuje ekipie Cavano, ktora pomagala mi na samym poczatku rozstawiac wszystkie przeszkody i wszystkim, ktorzy pomagali pozniej. Jestescie wielcy i to dzieki wam palisada wprost fruwala z miejsca na miejsce. Chyba niezle to szlo. Dziekuje Robullowi za posedziowanie IALu i pomoc fizyczna przy innych przebiegach.

Przyznam sie teaz wszystkim, ze bylam niezle przeazona wizja najazdu 101 psow (tyle w koncu bylo zgloszen) na Pecice, a jednak, dzieki waszemu zdrowemu rozsadkowi, bylo naprawde super. Zboze przetrwalo, konie biegaly gdzies na horyzoncie, bojek miedzypsich nie bylo slychac.

Swojej alternatywnej ekipie podziekuje osobiscie, ale tez naleza wam sie ogromne podziekowania.

No i co jeszcze? No i gratulacje dla zwyciezcow i dla pokonanych. Ula wklepuje wyniki, mam nadzieje, ze do poniedzialku wklepie. Wszyscy z zapartym tchem czekamy na zdjecia.

Mam nadzieje, ze nie bylo zle i wszyscy wrocili do domow zadowoleni. Pogoda prawie prawie wytrzymala, za co tez jej dziekuje ;-) Moglo byc gorzej, a przynajmniej tak sugerowaly prognozy. No, przynajmniej bylo chlodno i psy nie meczyly sie tak szybko.

Justyna

Posted

Nasze 1 zawody, ii... ŚWIETNIE BYŁO!! Naprawdę, super atmosfera :)
Zdjec troszke mam (ale bardzo malo, za bardzo bylam stremowana:lol:) ale wrzuce pozniej, bo dzis juz padam ;)
Magda&Afra

Posted

My też wróciłyśmy bardzo zadowolone. Może nie z naszych przebiegów ale z bardzo fajnej imprezy piknikowo-agilitowej:multi: Jak na 101 psów to wszystko szło szybko i sprawnie. A kubeczki na nagrody po prostu bomba!!

Posted

no nie napisze tu niczego nowego:
zawody byly na prawde super! milo, sprawnie i pogoda byla jak dla mnie idealna :) super ze nikt nie odszedl z pustymi lapkami i wszyscy chyba ogolnie zadowoleni :D

Posted

ja tez przylaczam sie do WIELKICH podziekowan dla organizatorow!! bylo naprawde SUPER!! atmosfera rewelacyjna, torki bardzo ciekawe, no i nagrody piekne! po prostu nic dodac nic ujac! :loveu: jestem padnieta moje gardlo ledwo zyje ale naprawde bylo warto!! :multi:

a teraz troche fotek... niech nieobecni zobacza jak bylo fajnie! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Było wspaniale i wesoło. :painting::cunao:Konkurencje sprawnie przebiegały, żarcie klawe:sabber::drinka:, słoneczko podgrzewało atmosferę :klacz::happy1::Rose: buziaki dla organizatorów, dla mnie :mad::mad: dwie pałki w łeb:placz:za zupełny brak optymizmu i zepsucie zabawy mojej Camiśce w Jampingu, no ale za to moja córka z Figulką jak zwykle była lepsza ode mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Jeszcze raz brawa dla organizatorów.:laola:

Posted

Pluszowa to chyba chciała samobójstwo popełnić skacząc na główkę na glebę. Dobrze że się nie połamała biedaczka.:-o
Zmieniamy hobby na kaskaderstwo:evil_lol:

Posted

Ja byłam tylko jako kibic, bo miałam być na wystawie w Lesznie, więc tutaj się nie zgłosiłam :-(. I baaaardzo żałuję, bo o takie piękne, ręcznie malowane specjalnie na tę okazję kubeczki to chciałabym powalczyć! :-) Nagrody w ogóle super - poza kubeczkami jeszcze puchary, rozetki, medale - jednym słowem dużo pamiątek, a ja to zawsze wolę od nagród, które się zjada (chociaż Misia niewątpliwie ma inne zdanie ;-) ). Atmosfera również fajna, dużo wesołych ludzi i psów.

No i widać już, że będą super zdjęcia!!! Niesamowite, że udało się złapać Plusza skaczącego na głowę z kładki! :crazyeye:

Posted

Alez bylo SUPER!!!!

Wielkie podziekowania dla Organizatorow, za tak sprawne zawiadowanie potezna iloscia Zawodnikow! Spisaliscie sie na medal o czym swiadczy fakt, iz fotografujac non stop nie mialam chwili wytchnienia, aby dokonac konsumpcji czegokolwiek, poniewaz wszystko odbywalo sie bez przestojow!

Wraz z Markiem i Majutem jestesmy baaardzo zadowoleni z dzisiejszego dnia, mimo ze wraz z Majutem dokonalismy inicjacji i weszlismy z duma w posiadanie swojej pierwszej detki w zyciu :lol: Na oslode dostalismy piekna nagrode za ta detke, za co cudnie dziekuje i obiecuje ze do Pecic to przyjezdzac bedziemy ZAWSZE! :loveu:

Zdjecia wyszly piekne - przynajmniej mnie sie podobaja :evil_lol: Poki co zrzucilam je dopiero na komputer i se podziwiam :cunao: Jak skoncze oko cieszyc, wrzuce je na jakas obrabiarke i zapodam ...

BTW Kubasek przepiekny :buzi: Sprawil mi przeogromna radosc, bo jak kazdy wie zbieractwo kubaskow to moja pasja, a ten zajmie szczegolne miejsce w mej kolekcji :sweetCyb:

W.

Posted

Owacje na stojąco dla "Alternatywnych" dziewczyn za organizację mega zawodów !!!:klacz: Wszystko tak dopracowane, że nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że w "zorganizowaniu" pogody też maczałyście palce ;-). BRAWO !!!

Posted

Guttierrez napisał(a):
nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że w "zorganizowaniu" pogody też maczałyście palce ;-). BRAWO !!!

:mad: :mad: :mad: Nie mogłyście się do tych zdolności tydzień temu przyznać?

Posted

Strasznie fajnie tak czytac, ze wiekszosci z was sie podobalo. No i wiecie, zawsze przegrac musi ktos, zeby wygrac mogl ktos :-)

Ja tam bylam pod wrazeniem poziomu zerowek, naprawde duzo bardzo pieknych przebiegow. Debiutow nie ogladalam, wiec nie moge nic konkretnego powiedziec, no a w Openach to wiadomo jak jest. Ciezko jest! Trudno jest! Biegac trzeba!

Małgoś napisał(a):

Kochana, tydzien temu tam, gdzie ja bylam, byl dokladnie taki sam wiatr jak tam, gdzie Ty bylas (sztorm nie wiatr!). Z ta roznica, ze ja bylam na zawodach frisbee, a tam wiatr sie baaaaardzo liczy.

Posted

To był hardkor i dla Was organizatorów i dla zawodników. Zamiast się martwić czy pies mi pójdzie ładnie przy nodze, musiałem kombinować jak iść żeby mojego wątłego szkieletu nie zwiało z placu ...

A dziś było w sam raz - szczególnie dla Gutka, którego słońce masakruje w błyskawicznym tempie ;-). Lekki wiaterek i chmurki "spadły nam z nieba".

Posted

Było super!!! To były nasze pierwsze zawody (w roli kibiców) i naprawdę jestem zachwycona. Mam nadzieję, że za rok (kiedy mój pies bedzie zaawansowanym zerówkowiczem) będzie tak samo... :multi:

Posted

jejku!!! jestem pod ogromnym wrazeniem calej tej super atmosfery!! :D bylo ekstra. Pomimo ze teraz oczy mi sie juz zamykaja...warto bylo ;) no i to ze przez moja glupote i zagapienie byla detka bo kazalam Tosce skoczyc gdzies indziej-w ogole bylam dumna z Tosiaczka bo pobiegla tak super, ze dala sie odwolywac od kazdej przeszkody-bez porownania co bylo rok temu. No i poszlam dwa razy na spacer spuszczajac ja ze smyczy-i co nie bylo do pomyslenia na poczatku maja :cool3: teraz trzymala sie blisko biegajac i na kazdy gwizd czy zawolanie przybiegala bez namyslu po nagrodke :laola: a to wszystko dzieki poradom samej Justyny :multi:
jutro jedziemy na superweava ;) (jak wstane i nie bedzie lało.....)

czekamy na zdjecia i filmiki z przebiegu Tosci i reszty psow!!

Posted

było po prostu świetnie - 1-sze zawody wspominam cudownie:p i na pewno pojawię się w przyszłym roku (może z mniejszą ilością detek;) )
super atmosfera, ludzie - nie no po prostu perfekcyjnie:loveu: :loveu: :loveu: