Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malina&lucyna napisał(a):
cos o tym wiem:eviltong: moje psisko od prawie miesiaca na diecie-mniej zarelka wiecej ruchu:diabloti:
I cwicze rodzinke zeby jej pod stołem nie dawali smakolykow extra "bo ona tak na mnie patrzy, taka biedna":angryy:

Skąd ja to znam....
Ale, przez pewien czas nie żebrała... dopóki znowu jej dokarmiać nie zaczęli.
Mówić jak do słupa. :angryy:

Posted

i moja mama, któraa nie rozumie dlaczego nie moze wkruszyc trzech bochenkow chleba do sosu z obiadu-przeciez to takie dobre, z miesa! niewazne ze tluszcz i zero wartosci.....widze ze problem tyczy sie wszystkich wlascicieli złotek:) Nie dajmy sie!:)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
No właśnie, do niektorych to się gada jak do ściany...tyle razy już prosiłam dziadka, zeby nie dawał psu resztek z obiadu ani chleba, oczywiście i tak to robi :angryy:

Dokładnie!! Ja mam to samo i tłumaczę, że może mu stanąć kość w gardle, to nie ;/ Albo przyszykuję mu jedzenie, a on podchodzi do miski i zawraca, bo jest najedzony :angryy:

Tak w ogóle to witam XD

Posted

Clandestine napisał(a):
Dokładnie!! Ja mam to samo i tłumaczę, że może mu stanąć kość w gardle, to nie ;/ Albo przyszykuję mu jedzenie, a on podchodzi do miski i zawraca, bo jest najedzony :angryy:

Tak w ogóle to witam XD

witamy serdecznie:)
dawno nas tu nie bylo....wakacje i smai rozumiecie ale błogi czas mija wiec wracamy:)
postaram sie niebawem wrzucic jakies zdjecia:)