Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Maluchem jest ślicznym i kolorek ma cudny :loveu: a do tego widac po oczkach, że mała z niej rozrabiara :lol:

Posted

Moja Rozulka nie jest 100% akitką, ale chyba mogę się wypowiedzieć ;) tak więc...ona zjada praktycznie wszystko :| Myszy się jej nie udało upolować, za to muchy, ćmy, komary, mrówki zjada bez problemów :/ Ostatnio nawet żabie skaczącej naokoło naszego stawku nie chciała odpuścić. Siłą musiałam ją odciągać od zielonej bidulki...

Guest Madziadalena
Posted

Poza żabami i jeżami, Negajski zjada wszystko, co się porusza :roll: Najbardziej zaciekle poluje na myszy i krety, niestety...

Guest Madziadalena
Posted

Śliczności :loveu: i też, widzę, lubi kopac dołki :evil_lol:

Posted

niestety kreseczka zaczyna zarastać i jest coraz mniejsza :)

a co do dołków, to na razie nawet trawy nie sadzimy, bo Daino i tak wszystko przekopie :)

pozdrawiam
Agata

Posted

wczoraj Daino skończyła 3 miesiące. z okazji tego święta poszłyśmy do weta i zrobiłyśmy szczepienie :) a poza tym zapisałysmy się do Związku Kynologicznego i na naszą pierwszą wystawę :)

Posted

ta miłość już trwa prawie miesiąc i jest coraz fajniej. w tej chwili nie są w stanie wytrzymać jednego dnia bez siebie :) jedno i drugie piszczy w stronę drugiego domu :)

Guest Madziadalena
Posted

Taka to rozbroi nawet powaznego faceta ;) :evil_lol:

Posted

na szczęście już piątek za nami. Zuza znowu sobie nogę uszkodziła a to dopiero miesiąc po zdjęciu gipsu. po małej awanturce lekarz ją przyjął i na szczęście tym razem nie jest złamana. w ciągu dwóch tygodni dojdzie do siebie :)
a dzisiaj od rana byliśmy w przedszkolu na zakończeniu. dzieciaki fajne przedstawienie przygotowały i nawet poloneza tańczyły. potem spacer na starówce i jazda na AWF. zorganizowali konkurs salsy dla przedszkolaków i znowu piękne tańce w wykonaniu maluchów :)
po zakończeniu przyjechaliśmy do domu i z Daino na spacerek, a ta zamiast pochodzić to poleciała do Rudka i oczywiście pierwsze co to jego michę opędzlowała a teraz bidulka ruszać się nie może tak się najadła :)
no nic jutro niedziela i wybory. trzeba się wybrać i spełnić obywatelski obowiązek :)
pozdrawiam
Agata

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Tak, frekwencja była przyzwoita, mieliśmy co robić w komisji :evil_lol: właśnie wstałam... bo przed 2 w nocy do domu dopiero przyjechaliśmy ...

pozdrawiamy rudą kitkę :loveu:
[/FONT]