harcerka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja wiem czemu ona go dopadła i trzyma :lol: w końcu taki przystojniak to jak brat pit :-D:-D:-D Quote
Ostkowna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 moje dwie ukochane dziewczynki :) dziewczyny chyba coś znalazły - nie patrzcie na drugi plan :) sąsiad wszedł w obiektyw Quote
Ostkowna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 wczoraj Daino podczas zabawy zgubiła cztery ząbki :) dwa górne i dwa dolne. teraz śmiesznie wygląda i chyba muszę jej przez jakiś czas jedzonko namaczać :) bo teraz wygląda jak babulinka bez zębów. chciałam jej zdjęcie zrobić, ale to chyba niemożliwe... :P pozdrawiam, Agata Quote
tatalka2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jaki pycholeczek :loveu: Więcej zdjęć proszę :D Eh, teraz ciężki okres skoro traci ząbki... Moja Rozulka momentami sporo krwawiła i była taka spokojna...za to teraz kłapie dziobem i testuje swoje nowe zębiska :diabloti: Zapomniałabym dodać, że śliczny ten aniołeczek w różowej sukience ;) Quote
Ostkowna Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Daino, to chyba nigdy nie będzie spokojna. cały czas szaleje i podgryza wszystko co nie stoi na swoim miejscu. chyba uczy nas porządku;) niestety więcej zdjęć nowych nie mam bo ostatnio mój małżonek robił zdjęcia i tylko tyle udało mi się fajnych znaleźć. może dzisiaj popstrykam :) Quote
Guest Madziadalena Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Nie ma fotek Daino? może jednak coś wrzucicie :) Quote
tatalka2 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja już też prosiłam o fotki bo piesek przesympatyczny :) Tak więc powtórzę się: więcej fotek :D Quote
Recommended Posts