Ostkowna Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 to może ja nadrobię i wkleję kilka fotek :) "to moja wycieraczka:)" Quote
Angelika_Roser Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Piękne kolorki :loveu: z jakiej hodowli jest rudzielec?[/FONT] Quote
Ostkowna Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 no to chyba podpadłam :( no cóż, mam nadzieję, że będziecie ze mną jeszcze rozmawiać:placz: Quote
Guest Madziadalena Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Maluchem jest ślicznym i kolorek ma cudny :loveu: a do tego widac po oczkach, że mała z niej rozrabiara :lol: Quote
Ostkowna Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 po wczorajszym czesaniu zrobiła się bardziej jednolita na grzbiecie. dziś na spacerze wieczornym zrobię zdjęcia i podeślę:) Quote
Angelika_Roser Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Fotek akiciątkowych nigdy za dużo ! Dawaj nowe :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]one tak szybko rosną że lepiej się nie ociągać z fotografowaniem :evil_lol:[/FONT] Quote
Ostkowna Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 czy Wasze akitki łapia myszy na polu? moja Daino wczoraj wykopała i chciała zjeść :) Quote
tatalka2 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Moja Rozulka nie jest 100% akitką, ale chyba mogę się wypowiedzieć ;) tak więc...ona zjada praktycznie wszystko :| Myszy się jej nie udało upolować, za to muchy, ćmy, komary, mrówki zjada bez problemów :/ Ostatnio nawet żabie skaczącej naokoło naszego stawku nie chciała odpuścić. Siłą musiałam ją odciągać od zielonej bidulki... Quote
Guest Madziadalena Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Poza żabami i jeżami, Negajski zjada wszystko, co się porusza :roll: Najbardziej zaciekle poluje na myszy i krety, niestety... Quote
tatalka2 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Do schrupania :D i jaką ma świetną białą kreseczkę na czole, jejuuuu :) Quote
Guest Madziadalena Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Śliczności :loveu: i też, widzę, lubi kopac dołki :evil_lol: Quote
Ostkowna Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 niestety kreseczka zaczyna zarastać i jest coraz mniejsza :) a co do dołków, to na razie nawet trawy nie sadzimy, bo Daino i tak wszystko przekopie :) pozdrawiam Agata Quote
Angelika_Roser Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ta mina "zaraz coś przeskrobię" :mad::evil_lol: [/FONT]http://foto2.m.onet.pl/_m/b2b189acdabafcc5807ddffe2f5fd286,10,19,0.jpg Quote
Ostkowna Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 wczoraj Daino skończyła 3 miesiące. z okazji tego święta poszłyśmy do weta i zrobiłyśmy szczepienie :) a poza tym zapisałysmy się do Związku Kynologicznego i na naszą pierwszą wystawę :) Quote
tatalka2 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No to nie wypada nic innego tylko życzyć sukcesów :) A może by tak z tej okazji fotki znów wrzucić? :) Quote
Ostkowna Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 po południu jesteśmy umówione z naszym sąsiadem pitbull'em, więc zdjęcia z ich zabawy wrzucę pod wieczór :) Quote
tatalka2 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Haha, jak go 'powaliła' i triumfuje :evil_lol: Ciekawe na ile mu tej cierpliwości starczyło :P Quote
Ostkowna Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 ta miłość już trwa prawie miesiąc i jest coraz fajniej. w tej chwili nie są w stanie wytrzymać jednego dnia bez siebie :) jedno i drugie piszczy w stronę drugiego domu :) Quote
Guest Madziadalena Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Taka to rozbroi nawet powaznego faceta ;) :evil_lol: Quote
Ostkowna Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 na szczęście już piątek za nami. Zuza znowu sobie nogę uszkodziła a to dopiero miesiąc po zdjęciu gipsu. po małej awanturce lekarz ją przyjął i na szczęście tym razem nie jest złamana. w ciągu dwóch tygodni dojdzie do siebie :) a dzisiaj od rana byliśmy w przedszkolu na zakończeniu. dzieciaki fajne przedstawienie przygotowały i nawet poloneza tańczyły. potem spacer na starówce i jazda na AWF. zorganizowali konkurs salsy dla przedszkolaków i znowu piękne tańce w wykonaniu maluchów :) po zakończeniu przyjechaliśmy do domu i z Daino na spacerek, a ta zamiast pochodzić to poleciała do Rudka i oczywiście pierwsze co to jego michę opędzlowała a teraz bidulka ruszać się nie może tak się najadła :) no nic jutro niedziela i wybory. trzeba się wybrać i spełnić obywatelski obowiązek :) pozdrawiam Agata Quote
Angelika_Roser Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Tak, frekwencja była przyzwoita, mieliśmy co robić w komisji :evil_lol: właśnie wstałam... bo przed 2 w nocy do domu dopiero przyjechaliśmy ... pozdrawiamy rudą kitkę :loveu: [/FONT] Quote
kroboy1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tulimy :D ? A może zapasy xD :D? extra pies :razz: Quote
Recommended Posts