Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Motyl chyba będzie tez w gdańsku w styczniu.

To chętnie się z młodą zobaczę ;)

Chein napisał(a):
Owczarkowa, jak na razie będziesz tylko na wystawach na północy?

Jak na razie. Może w wakacje jeśli bd jechać do dziadków na coś się załapię. To są okolice Częstochowy. Będzie jakaś wystawa? ;)

Posted

Owczarkowa, a jaką nazwę ma Twoje miasto:). O ile można wiedzieć;)

Posted

dobrze , na tą okazję będę miała specjalną bluzkę :D
Czego zazdroszczę .. hmm , tego jeżdżenia po wystawach , poznawania tylu fajnych ludzi ,wystawainia i w ogule tej fajnej atmosfery .. ja niestety mogę pomarzyć :(

Posted

Angi napisał(a):
dobrze , na tą okazję będę miała specjalną bluzkę :D
Czego zazdroszczę .. hmm , tego jeżdżenia po wystawach , poznawania tylu fajnych ludzi ,wystawainia i w ogule tej fajnej atmosfery .. ja niestety mogę pomarzyć :(

Ja jeżdżę tylko po trójmieście i nic więcej. To są 2-3 wystawy rocznie. Chojnice i Bydgoszcz to dla mojej mamy za daleko, tak to by było więcej.

• 7 months later...
Posted

A ja będę miała debiut 4 września w Przemyślu... Figury jako tako umiem (dzięki Chein) ale ja mam tak, że boje się dotknąć cudzego psa by przypadkiem nie zrobić mu krzywdy, dlatego nie wiem czy sobie poradzę. Co radzicie?

• 1 month later...
Posted

Debiut już mam za sobą sporo doświadczenia już za sobą ale jeszcze dużo pracy. Jeżeli Pani Bożena odpowie mi na e-mailu i poda numer do Jersey-Blue to na 100% wystąpię w Głogowie w styczniu 2012

• 3 months later...
Posted

ja już debiut miałam 4/5 ptk na wystawie w Kielcach 2011 ale bardzo chętnie bym z kimś poćwiczyła psiaka mam małego munsterlandera będę teraz w Będzinie a potem ww Głogowie ale w Głogowie na JH nie moge zostać