__Lara Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Przyjechał do schroniska, miał przepuklinę okołoodbytową po wypadku, już zoperowana, musi pilnie dostać się do domu tymczasowego: Quote
ilon_n Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jaka sierotka .. coś więcej można o piesku powiedzieć? Quote
__Lara Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 ilon_n napisał(a):Jaka sierotka .. coś więcej można o piesku powiedzieć? Kurcze, narazie mało wiem :/ postaram się dowiedzieć. W schroniskowych warunkach nie chcę myśleć jak mu się ta rana goi :( Quote
__Lara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 A macie pomysł na imię? maciaszku, kiedy będziesz w schronie? bo ja w czwartek. Quote
ilon_n Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 __Lara napisał(a):A macie pomysł na imię? maciaszku, kiedy będziesz w schronie? bo ja w czwartek. A może Lutek?? I jak tam u chłopca dziura na pupie?? widać poprawę? Quote
__Lara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 ilon_n, będę wiedzieć w czwartek. Dzięki, że zaglądasz :D Może być Lutek ;) Quote
maciaszek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 __Lara napisał(a):maciaszku, kiedy będziesz w schronie? bo ja w czwartek.Spotykacie się w czwartek? Jest wszakże boże ciało... Ja będę w schronie w piątek. A potem w sobotę, na szkoleniu :). Quote
__Lara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 maciaszek napisał(a):Spotykacie się w czwartek? Jest wszakże boże ciało... Ja będę w schronie w piątek. A potem w sobotę, na szkoleniu :). No tak, ja myślę... w czwartek nie, w sobotę. Quote
ilon_n Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 niewiele osób zagląda do Lutka, a On taki smutas .. :-( .. Quote
__Lara Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Mam nadzieję, że w sobotę uda nam się zrobić jakieś zdjęcia. No i dowiemy się więcej. Quote
maciaszek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Oby. Bo jak na razie info skąpe... Nawet nie wiemy jak psiak się czuje. Quote
ilon_n Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 wpadam tu na dobranoc .. biedny Lutuś .. oby Mu ten pupal nie dokuczał .. Quote
amikat Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Prosze o tymczas. Fundacja ma juz allegro - swoje własne i bezpłatne bo jesteśmy OPP. Kto chce zrobić cegiełkowe albo jakies inne dla niego? Quote
ilon_n Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Jak Lutek? Już po odwiedzinach?? Coś wiadomo? Allegro cegiełkowe i darmowe to cudny pomysł .. biedaczek potrzebuje wsparcia .. Quote
Recommended Posts