kuncewmr Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Nowosc!!!! W sierpniu na malowniczym Podlasiu odbeda sie 2 obozy dla dogoterapeutow i wolontariuszy. Z psami lub bez. Zajecia prowadzone beda przez doswiadczonychdogoterapeutow wylacznie metodami pozytywnymi. oboz organizowany jest przez klub alpi w scislej wspolpracy z Kudlatym Przyjacielam oraz Alterii Oprocz zajec z psami, konie i masa innych atrakcji Zapraszamy dodatkowe informacje http://alpi.piasta.pl/stronka2.html w poddziale ; to dziala, a potem szkolenia i obozy M+L Quote
Doda1211 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hej! przecież to wakacje dlaczego by nie zafundować sobie takiego wyjazdu? :loveu: Quote
Nerianna Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Czy beda moze organizowane kolejne edycje takich obozow dla wolontariuszy? ja bardzo chetnie wzielabym udzial w tkowym, ale niestety mam juz na poczatek sierpnia zaplanowany wyjazd. Quote
Rafka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja uchyle rąbka tajemicy,ze Fundacja Dogtor bedzie równiez w tym roku organizowała obóz połączony z kursami pracy z psem, dogoterapii oraz pierwszej pomocy. Na naszym obozie pojawi sie tez gośc specjalny... Szczegóły wkrótce na stronie Fundacji Dogtor Quote
KarolinkaAndRoni Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Bardzo chcialam z moim psem isc na kurs dogoterapi ale on chyba sie nienadaje jest za bardzo zywiolowy:(interesuje mnie dogoterapia fizjioterapia i hipoterapia bo oprocz psow jezdze konno i kocham konie:) Quote
Dominika1987 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Wszystko fajnie, tylko niestety kasy brak:placz:..... Może w przyszłym roku Quote
Recommended Posts