Wind Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Korzystajac z pieknej pogody mialam przyjemnosc zobaczyc jak wyglada trening frisbee w DiscBusters. Nie zawiodlam sie! Psy i ludzie pokazali fajna, pelna zaangazowania prace a prezentowane ewolucje doprawdy robia wrazenie :loveu: Niewatpliwie, wymagaja ponadprzecietnej kondycji zarowno od psow, jak i od ludzi, a dodatkowo od tych ostatnich grubej skory na rekach, plecach i brzuchach :cool3: ... albo koniecznosci uzywania specjalnej, ochronnej odziezy ;) Jak widac ekipa DiscBusters doskonale prezentuje sie w blogim odpoczynku, w zielni mlodej, wiosennej trawy :razz: Niech jednak to Was nie zmyli ... podczas treningu, budza sie w nich ogromne poklady energii :multi: Darek i Ulfi - zamaszysty gest Darka :-) Michal i Viva Marzena i Cassy Niuka i Klak Czy zlapie ... Quote
Wind Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Latajaca Cassy ... ... polegujaca Marzena :cool3: no dobra ... moze koniec tego opalania ;) Zawieszony w powietrzu Ulfi ;) i pieknie pozujacy z ukochanym talerzykiem :loveu: Viva tez z tych co zakochane w zastawie obiadowej :lol: Klak, rowniez sie nie wylamuje ;) Na koniec, zabrano zawodnikom "zastawe" ... i zabrano na zasluzony odpoczynek :-) W. Quote
myriad Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Wind, przepiekne zdjecia! Naprawde swietne, zreszta jak zwykle :-) Darku, kiedy tak fajnie trenowaliscie? Quote
drado Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Myriad, nie był to oczywiście nasz klasyczny trening, tylko sesja zdjęciowa dla potrzeb Dog Chow Disc Cup. Wzięli w niej udział tylko właściciele koszulek z logo Sponsora, czyli tak na oko 1/6 składu DiscBustersów. Bardzo się ciesze z tej sesji, a jeszcze bardziej z tego, że Wind wstępnie zadeklarowała przyjazd na zawody do Bytomia 21 maja:multi:. Myślę, że kilka osób, które jeszcze się wahają czy wystartować, teraz już nie będą miały wyjścia:evil_lol:. Quote
Tośka_m Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Obłędne zdjęcia... Podziwiam i zazdroszczę psów ;) Quote
drado Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A to jest zdjęcie za które jestem Wind najbardziej wdzięczny:loveu: Quote
zakla Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Super zdjecia i jeszcze bardziej superniejsze psy!:lol: Ja tez chce takiego swira!!!:placz: Quote
Klaudia:-) Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Zdjęcia rewelka,ale przedewszystkim psy są swietne i bardzo pokręcone. Gratulacje Quote
Milkat Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cudne!!!! Duże brawa dla latajacych psów i ich ludzkich partnerów...no aż mam ochotę zobaczyć to na żywo; Może w Bytomiu? Quote
drado Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Milkat']Cudne!!!! Duże brawa dla latajacych psów i ich ludzkich partnerów...no aż mam ochotę zobaczyć to na żywo; Może w Bytomiu? Zapraszamy! Będziemy wszyscy + jeszcze duuużo więcej:lol: http://www.discbusters.com/bytomls.html Quote
Wind Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 No to na 100% do zobaczenia w Bytomiu :multi: BTW Drado, mam jeszcze tych zdjec jakies 6 GB do przebrania ;) Cos pewnie jeszcze sie znajdzie, ale sam wiesz ... gdyby doba trwala tak dwa razy dluzej :evil_lol: W. Quote
Klaudia:-) Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Wind w takim razie czekamy na więcej,duzo więcej fotek,bo są jak zawsze świetne. Quote
Wind Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 No to jeszcze pare zdjec, ktore udalo mi sie wczesniej przebrac :-) Quote
Wind Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Zerknijcie gdzie jest drado, a gdzie "lata" Ulfi :crazyeye: Quote
drado Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Wind'] Zerknijcie gdzie jest drado, a gdzie "lata" Ulfi :crazyeye: Ja czułem, że mi odfrunął... ale że tak:multi:? Wierzcie mi, ja widziałem wiele zdjęć różnych fotografów robiących dogfrisbee, ale oni mogą Wind co najwyżej plecak ze sprzętem nosić. Czołowy fotograf holenderski http://hondenopdefoto.nl/ Gabriele Metz - Niemka http://www.gabrielemetz.de/fotoSet.html I uważany za najlepszego na świecie Amerykanin Steven Donahue http://seespotrunphoto.com/gallery/ Sami oceńcie!:diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Wind piękne zdjęcia :loveu: Latający Ulfi... niesamowity! Ja bym pewnie obcięła mu głowę, chociaż, kto wie... :cool1: drado mam deja vu :eviltong: To jakby ktoś miał niedosyt frisbee-fotek, to moich kilka też się znajdzie o TU :p Pozdrawiam Marysia z połamańcem Quote
Wind Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 drado, Ten Amerykanin jest doprawdy doskonaly :loveu: Super warsztat, polaczony z doskonala technika i wyczuciem momentu. Z frisbee, jest jak np. z agility ... trzeba poznac ten sport, poznac zasady i zobaczyc troche psow i zawodnikow w akcji aby wyczulic sie na ulotnosc momentu ... Wszystko wiec przede mna ... wszak jestesmy u progu sezonu :cool3: B. Quote
Klaudia:-) Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ten Amerykanin ma naprawdę świetne fotki,ale Twoje Wind są przepiękne i doskonałe. Mam nadzieje,że będziesz robiła fotki na zawodach frisbee w Bytomiu i na Ialu w Pęcicach. Na ialu będziemy i liczę,że jakoś załapiemy się na fotke:p Quote
zakla Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 to mi sie podoba:lol: słodkości:loveu: Ale nie zmienia to faktu, ze najwiekszy pies jakiego udalo mi sie wychwycic to labol... Mimo wszystko zdjec Wind jak na razie w moim mniemaniu zaden z tych fotografow nie przebil:cool3: Quote
Recommended Posts