Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Korzystajac z pieknej pogody mialam przyjemnosc zobaczyc jak wyglada trening frisbee w DiscBusters. Nie zawiodlam sie! Psy i ludzie pokazali fajna, pelna zaangazowania prace a prezentowane ewolucje doprawdy robia wrazenie :loveu:
Niewatpliwie, wymagaja ponadprzecietnej kondycji zarowno od psow, jak i od ludzi, a dodatkowo od tych ostatnich grubej skory na rekach, plecach i brzuchach :cool3: ... albo koniecznosci uzywania specjalnej, ochronnej odziezy ;)

Jak widac ekipa DiscBusters doskonale prezentuje sie w blogim odpoczynku, w zielni mlodej, wiosennej trawy :razz:

Niech jednak to Was nie zmyli ... podczas treningu, budza sie w nich ogromne poklady energii :multi:

Darek i Ulfi - zamaszysty gest Darka :-)

Michal i Viva

Marzena i Cassy

Niuka i Klak

Czy zlapie ...

Posted

Latajaca Cassy ...

... polegujaca Marzena :cool3:

no dobra ... moze koniec tego opalania ;)

Zawieszony w powietrzu Ulfi ;)

i pieknie pozujacy z ukochanym talerzykiem :loveu:

Viva tez z tych co zakochane w zastawie obiadowej :lol:

Klak, rowniez sie nie wylamuje ;)

Na koniec, zabrano zawodnikom "zastawe" ...

i zabrano na zasluzony odpoczynek :-)

W.

Posted

Myriad, nie był to oczywiście nasz klasyczny trening, tylko sesja zdjęciowa dla potrzeb Dog Chow Disc Cup. Wzięli w niej udział tylko właściciele koszulek z logo Sponsora, czyli tak na oko 1/6 składu DiscBustersów.
Bardzo się ciesze z tej sesji, a jeszcze bardziej z tego, że Wind wstępnie zadeklarowała przyjazd na zawody do Bytomia 21 maja:multi:.
Myślę, że kilka osób, które jeszcze się wahają czy wystartować, teraz już nie będą miały wyjścia:evil_lol:.

Posted

No to na 100% do zobaczenia w Bytomiu :multi:

BTW Drado, mam jeszcze tych zdjec jakies 6 GB do przebrania ;) Cos pewnie jeszcze sie znajdzie, ale sam wiesz ... gdyby doba trwala tak dwa razy dluzej :evil_lol:

W.

Posted

[quote name='Wind']
Zerknijcie gdzie jest drado, a gdzie "lata" Ulfi :crazyeye:

Ja czułem, że mi odfrunął... ale że tak:multi:?
Wierzcie mi, ja widziałem wiele zdjęć różnych fotografów robiących dogfrisbee, ale oni mogą Wind co najwyżej plecak ze sprzętem nosić.
Czołowy fotograf holenderski
http://hondenopdefoto.nl/
Gabriele Metz - Niemka
http://www.gabrielemetz.de/fotoSet.html
I uważany za najlepszego na świecie Amerykanin Steven Donahue
http://seespotrunphoto.com/gallery/
Sami oceńcie!:diabloti:

Posted

Wind piękne zdjęcia :loveu: Latający Ulfi... niesamowity! Ja bym pewnie obcięła mu głowę, chociaż, kto wie... :cool1:

drado mam deja vu :eviltong:
To jakby ktoś miał niedosyt frisbee-fotek, to moich kilka też się znajdzie o TU :p

Pozdrawiam
Marysia z połamańcem

Posted

drado,

Ten Amerykanin jest doprawdy doskonaly :loveu: Super warsztat, polaczony z doskonala technika i wyczuciem momentu.
Z frisbee, jest jak np. z agility ... trzeba poznac ten sport, poznac zasady i zobaczyc troche psow i zawodnikow w akcji aby wyczulic sie na ulotnosc momentu ...
Wszystko wiec przede mna ... wszak jestesmy u progu sezonu :cool3:

B.

Posted

Ten Amerykanin ma naprawdę świetne fotki,ale Twoje Wind są przepiękne i doskonałe. Mam nadzieje,że będziesz robiła fotki na zawodach frisbee w Bytomiu i na Ialu w Pęcicach. Na ialu będziemy i liczę,że jakoś załapiemy się na fotke:p

Posted

to mi sie podoba:lol:
słodkości:loveu:

Ale nie zmienia to faktu, ze najwiekszy pies jakiego udalo mi sie wychwycic to labol...

Mimo wszystko zdjec Wind jak na razie w moim mniemaniu zaden z tych fotografow nie przebil:cool3: