Kana Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 A czy jest napisane że to blok ? Nic więcej nie wiem. Quote
Jola i Czterołapy Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Kana napisał(a):A czy jest napisane że to blok ? Nic więcej nie wiem. Pozostaje mieć nadzieję, że to nie blok, i wielbicielka wie, co znaczy "dysplazja". Piszę to z pozycji opiekunki 9-letniej dysplastyczki. Quote
natalia_aa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Jola+Rani+Sari nie martw się Godiva nie pójdzie byle gdzie ;) Jeżeli to ta sama Pani, o której ja myślę i, którą miałam przyjemność poznać.Godiva miałaby zamieszkać z 2 kotami perskimi, dysplazja i operacja im nie straszna. Jest to rodzina mieszkająca w domu z ogrodem, uprzednio mieli terriera rosyjskiego. Wspaniali ludzie... Ale, czy to oni ostatecznie się zdecydowali potwierdzę w przyszłym tygodniu, jak będę w pracy. Quote
Jola i Czterołapy Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Dom z ogrodem - SUPER! W sam raz dla Sonieczki :) Quote
Jola i Czterołapy Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Sonia ma już nową rodzinę i swój nowy dom (z ogrodem) :) Powodzenia w nowym życiu, Sonieczko!!! Quote
natalia_aa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Tak to ta rodzina, o której wspominałam ;) Poszczęściło się lalce... Quote
Darek_Zgredek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jednak się nie poszczęściło. Kana powiedziała mi, że Godiva wróciła kilka dni temu do schroniska.. Z powodu agresji do kotów. Quote
jamagda Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dziasiaj przeglądałam ogłoszenia na trójmieście i widziałam jej ogłoszenie. Tak sobie pomyslałam czy to nie jest Sonia. Jednak tak... :( Biedna psina. oby jak najszybciej znalazła domek i kochających właścicieli tym razem już na zawsze Quote
LadyK Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Tak się nie robi! Biedna Sonia... Nowe banerki? :D Quote
Niebieska713 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Owczarkowa']Tak się nie robi! Biedna Sonia... Nowe banerki? :D[/QUOTE] Przepraszam,a czego sie nie robi.. Quote
Darek_Zgredek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Stalo się trudno... Niebieska nie zaczynaj i tutaj. To wątek Soni i prośba od Kany aby tak zostało. Wszelkie dywagacje proszę pisać sobie na pw. [FONT=Arial][/FONT] Przypominam o banerkach owczarkowej ;) Quote
LadyK Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Niebieska713']Przepraszam,a czego sie nie robi..[/QUOTE] Nie bierze się psa ze schronu jeśli nie ma się pewności, że polubi się z kotami. Quote
Niebieska713 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Owczarkowa']Nie bierze się psa ze schronu jeśli nie ma się pewności, że polubi się z kotami.[/QUOTE] Darek_Zgredek - Ja tylko zadalam NORMALNE pytanie na watku. Owczarkowa - mam podobne zdanie na ten temat. Jednak niestety w schronisku czasem jest trudno sprawdzic jak pies reaguje na koty...Szkoda tylko tej suni,ze musiala wrocic znow do schroniska... Quote
Jola i Czterołapy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Nie ma reguły, czyli kot kotowi nierówny: Miałam w DT labradorkę Negrę. Z moimi dwoma kotami żyła po przyjacielsku. Negra poszła do DS, gdzie były 2 koty. Koty nie zgodziły się na psa w swoim domu! Przewieźlismy sunię do kolejnego DS, gdzie bez problemu zaprzyjaźniła się z 2 kotami :o Quote
LadyK Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ach, ta moja niewiedza... Nie znam się na kiciach... Quote
Jola i Czterołapy Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Tak do końca, to chyba nikt nie zna się na kotach... Są na to zbyt niezależne ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 ślicznotka :loveu: I ten szczesciwy wyraz pyska. Mam nadzieję że szybko znajdzie odpowiednich ludzi ;) Quote
LadyK Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 http://images46.fotosik.pl/306/331d9e6567863e89med.jpg O jeja! Jaka kochana! Czemu nikt jej jeszcze nie wziął? Czarująca wręcz! Quote
_Goldenek2 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Czekamy na wyniki badań na dysplazję ze schroniska. Quote
LadyK Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Aha. A tak to jak się młoda trzyma? Może bym moją babcię nakłoniła na nią. Ja mieszkam obok więc na spacery ze mną by chodziła i ja bym ją wyszkoliła. Morze mam blisko, jezioro też. Spory ogród do jej dyspozycji i duży dom :) Zobaczę co się da zrobić. Quote
Jola i Czterołapy Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Owczarkowa'] Może bym moją babcię nakłoniła na nią. Ja mieszkam obok więc na spacery ze mną by chodziła i ja bym ją wyszkoliła. Morze mam blisko, jezioro też. Spory ogród do jej dyspozycji i duży dom :) Zobaczę co się da zrobić. Rozmawiajmy ze znajomymi, bliższą i dalsza rodziną ;) Musimy znaleźć jej super-domek bez kotów! Quote
Recommended Posts