Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z psami nie ma problemu, to się tyczy także suk, bylo już pisane.

Co do kotów... nie sprawdzono jeszcze.
Proszę o chwile cierpliwości.

Posted

Ja mam jeszcze pytania. Przychodzi na wołanie? Reaguje na imię? Nauczona czystości? Aktywna? Jak odpowiedzi twierdzące, to ja namawiam mamę ;P

Posted

Owczarkowa a jak mam Ci odpowiedzieć na nie jak sunia jest w schronisku.
Nic na sile...

Na imię reaguje, jak się ją wola to przychodzi, w boksie nie chce się załatwiać więc chyba trzyma.
A co jak pies nasika w domu ? To ją wyrzucicie ?
Pies w nowych warunkach może rożnie się zachować.

Posted

Nie wyrzuciłabym jej. Tylko mam młodego psa i będzie lipa jak od niej to zgapi, a brat by mnie pewnie zatłukł jak duży i mały by lały w jego pokoju :D Jeszcze nie wiem czy się mama zgodzi, ale wątpię. Jak coś to przyjedziemy i ją zobaczymy. Oczywiście będzie można wyjść z nią na spacerek?

Posted

Owczarkowa Ty chyba chciałaś konkretnie psa do pracy...
więc na pewno Sońka odpada.

W przyszłym tygodniu być może uda się ją wysterylizować. Przy okazji zabiegu zrobimy RTG tylnych łap, będziemy wiedzieć na czym stoimy.

Posted

[quote name='Kora-']A czy ona czasem bardziej tollera nie przypomina? ( nova scotia duck tolling)

Mi ona też bardziej na tollera wygląda. Na www.trojmiasto.pl znalazłam ogłoszenie o zaginionym psiaku tej rasy. Juz myślałam że może to Sonia. Ale nie bo sunia z tamtego ogłoszenia zgubiła się wczoraj, ale jest bardzo podobna. Jak mozna wyrzucic tak wspaniałego psa (jakiegokolwiek psa). Najchętniej sama wzięłabym Sonie jest tak cudna. Ale mam juz jednego psiaka - 9 miesięczną sunię wziętą ze Schronu, z ADHD do potęgi entej ;) więc najpierw muszę zapanować nad Majką a potem myśleć ewentualnie o "powiększeniu rodziny" ;) Trzymam kciuki żeby Sonieczka jak najszybciej znalazła cudowny domek!!!

Posted

Mi z fotek wydawała się podobna. Ale ok Ty ją widziałas "na żywca" więc wiesz najlepiej. Tak jak pisałam wczesniej to i tak na pewno nie jest ten sam pies.

Posted

Kana napisał(a):
Owczarkowa litości !
Przecież od 3 stron jest pisane że sunia ma słabe tylne łapy i podejrzewamy początki dysplazji.

Tego nie pisało! Przed chwilą od nowa cały temat przeczytałam i nic takiego nie pisze.

Posted

Jola na poprzedniej stronie pisala że sunia ma tylnie lapy.

Z resztą nie ważne.
Jak się zrobi zdjęcie lapek to będzie wiadomo ;)

Posted

Ona jest przepiękna :loveu: Ja bym tego właściciela ... :mad: Kana może weź ją na DT , Nuna przecież mała to będzie tak jakbyś miała jednego psa z kawałkiem :eviltong::eviltong: