Ania i Salma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Skądnikąd wiem, że belgomaniacy to źródło wiedzy jeśli chodzi o organizowanie spotkań w większym gronie :eviltong: Nam tj wlaścicielom dalmatyńczyków też marzy się taki zjazd. Czy możecie polecić jakieś miejsca, gdzie nie byłoby problemu z przyjazdem większej ilości psow? Obecność koni mile widziana ;) Quote
Agga Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Dogomaniacy jak co roku jada na zlot do MORSKA. Zaglądajcie na link. Zapraszam na zlocik: ZLOT DOGOMANIAKÓW MORSKO 2006 Quote
Godelaine Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Najlepsze miejsca jakie do tej pory odwiedziliśmy, to Grotniki koło Zgierza (byliśmy tam na początku kwietnia) i Zdwórz (tu niestety nie dysponuję adresem). W międzyczasie został też zaproponowany ośrodek z Grotnikach - Napoleońska Zagroda - ale jednak się nie zdecydowaliśmy. Ja osobiście polecam Grotniki - dobry dojazd, także pociągami, niezłe warunki zakwaterowania, dość niskie ceny, dużo miejsca dla psów, fajne jedzono, miła obsługa. Krótko rzecz mówiąc - żyć, nie umierać :D Quote
Ania i Salma Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Godelaine, wielkie dzięki - właśnie czegos takiego szukamy :multi: Rzuciłam juz adres osrodka w Grotnikach na forum łaciatych i poczekam co ludzie powiedzą. Oczywiście jak znacie jeszcze jakies ciekawe miejsce to z chęcia wysłucham ;) Quote
Recommended Posts